Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 13 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 161 to 180 of 248

Thread: 3D Gaming

1. #161 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ma uit si ma minunez de ce pot sa citesc,am un tv lg si sunt ft multumit de el,nu pot sa inteleg de ce vb unii care probabil nu l-au probat pana acum.Am inteles ca aveti o problema cu lg,ex goldstar,hai sa fim serioşi,se poate cumpăra cu garanţie extinsa,parca suntem cu drobul de sare.Am mai explicat o data ca am fost cu consola in brate la altex si am probat pe un lg pasiv si un samsung d6500,la lg nu am obs ghosting,bleed, imaginea e mult mai luminoasa dec�t la un activ, ochii mei asa vad.In materie de jocuri iti recomand god of war volume 2,uncharted 3,stardust,assassins creed revelations.Problema cu �njumătăţirea rezoluţiei e rezolvata prin update firmware.Singura problema a acestui tv e ca nu stie dts,lg are licenţa doar pt dolby digital, deci filmele care au dts si rulează de pe un hard extern prin tv nu au sunet, totul se poate rezolva printr un program numit popcorn care transforma sunetul dts in dolby in c�teva minute.Am inteles ca se va rezolva prin update si problema cu dts.Nu o sa regreti daca achiziţionezi acest tv,sincer nu ma asteptam la o imagine at�t de buna la un lg.Eu nu am avut in 30 de ani niciun aparat lg in casa,eram fan samsung-sony.

http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1301662476

2. #162 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    da..de cele 10 zile stiam si eu...dar exista posibilitatea ca magazinul sa fenteze aceasta lege printr-un proces verbal de primire ?adica pe site-ul LGMag am vazut ca ei recomanda sa verifici integritatea si continutul produselor cand vine curierul, orice reclamatii legat de aceste aspecte dupa semnarea procesului verbal fiind considerate de ei nule.
    sau cele 10 zile tin cu totul de alte aspecte ?

pe mine ma bate gandul sa fac in felul urmator...sa ma duc astazi la vad televizorul(42LW5500) la Showroom-ul Emag..si daca e ok si sunt multumit sa anulez comanda la ei (2909ron)..sa vand voucher-ul acesta si inca unul..si sa iau de la un magazin cu preturi mai bune modelul de 47 inch...si intrebam de cele 10 zile ptr ca este imposibil ca in 30 min la un showroom sa imi dau seama de toate inconvenientele legate de passive 3D TV
    Nu vreau sa deschid o polemica juridica si nici sa monopolizam thread-ul de gaming 3D cu aspectul asta. In lege spune clar: denuntarea unilaterala fara invocarea nicunui motiv pentru produsele achizitionate la distanta (deci nu neaparat online, poate fi si telefonic). Acum, o serie de comercianti online incearca sa ocoleasca sau sa evite efectele legii, fie folosindu-se de felurite tertipuri (desigilare - resigilare etc), poate doar incercand sa evite abuzul, dar legea este clara. Ideal este sa-l testezi cat poti de bine inainte de a-l achizitiona. Hope it helps.

3. #163 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    Nu vreau sa deschid o polemica juridica si nici sa monopolizam thread-ul de gaming 3D cu aspectul asta. In lege spune clar: denuntarea unilaterala fara invocarea nicunui motiv pentru produsele achizitionate la distanta (deci nu neaparat online, poate fi si telefonic). Acum, o serie de comercianti online incearca sa ocoleasca sau sa evite efectele legii, fie folosindu-se de felurite tertipuri (desigilare - resigilare etc), poate doar incercand sa evite abuzul, dar legea este clara. Ideal este sa-l testezi cat poti de bine inainte de a-l achizitiona. Hope it helps.
    da stiu, insa chiar daca o sa-l testez la showroom tot nu o sa pot sa-mi dau seama de toate problemele..

4. #164 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    da stiu, insa chiar daca o sa-l testez la showroom tot nu o sa pot sa-mi dau seama de toate problemele..
    Esti prea pesimist si ne�ncrezător...Daca �ntr-un final �l vei achiziţiona te voi ajuta cu răspunsuri pt eventualele �ntrebări, p�nă atunci nu mai intervin in aceasta discuţie pt a nu creea polemica,stiu ca mai sunt oameni pe forum cu acest model si sunt mulţumiţi, dar probabil nu au chef sa ajute cu o informaţie.Bafta!

5. #165 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    Problema cu �njumătăţirea rezoluţiei e rezolvata prin update firmware
    Cum e posibil asa ceva ?! Poate daca updatele respectiv inventeaza pixeli in plus !
    3D-ul pasiv tocmai asta face, iti papa rezolutia. Adica 1920 x 540. Cum poate un update sa rezolve asta ???
    Iti trebuie un TV din generatia celor care au 3840�2160 pt. a afisa corect full-hd pe tehnologia 3d pasiv.
    Tehnologia 3D pasivă afișează simultan imaginile pentru fiecare ochi ceea ce rezultă practic �n �njumătățirea rezoluției reale.
    Asta e o problemă inerentă �n tehnologia 3D cu ecran pasiv. Nici updatele lu' Peste nu rezolva problema.

6. #166 SP
    Am inteles treaba asta cu 540 si voi testa inclusiv cateva 3D-uri active shutter sa vad daca este o diferenta comparabila cu diferenta de bani care exista intre passive si active (3D TV+glasses.)
    La bugetul pe care l-am alocat ptr 3D TV prefer o calitate putin mai scazuta dar preturi decente pentru ochelari.
    Si ma atrage la tehnologia passive si efectul flicker free.

7. #167 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Cum e posibil asa ceva ?! Poate daca updatele respectiv inventeaza pixeli in plus !
    3D-ul pasiv tocmai asta face, iti papa rezolutia. Adica 1920 x 540. Cum poate un update sa rezolve asta ???
    Iti trebuie un TV din generatia celor care au 3840�2160 pt. a afisa corect full-hd pe tehnologia 3d pasiv.
    Tehnologia 3D pasivă afișează simultan imaginile pentru fiecare ochi ceea ce rezultă practic �n �njumătățirea rezoluției reale.
    Asta e o problemă inerentă �n tehnologia 3D cu ecran pasiv. Nici updatele lu' Peste nu rezolva problema.
    Citeşte aici:
    http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1313938337

8. #168 SP
    am fost si am testat LG-ul pe care vreau sa-l cumpar ,dar si cateva modele Samsung sau Sony cu ochelari activi..despre calitatea imaginii e clar ca e mai buna la tehnologia active shutter insa dpdv al costuriilor ,cel putin pentru mine ,nu merita..adica diferenta nu e asa mare incat sa ma faca sa dau 300 ron pentru o pereche de ochelari...
    acestea fiind spuse voi lua LG-ul....si sper ca in cele 30 zile de "extra-proba" sa nu ma dezamageasca...

9. #169 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    E simplu. Inainte de update se afisau 2 frame-uri la 1920 x 540p pentru un anumit interval (de exp. 1/200 sec) iar dupa update se afiseaza 4 frame-uri la 1920 x 1080i. LG spune ca 2 interlaced-uri = 1 progressive... teoretic ar trebui sa fie mai bine, practic, trebuie testat. Oricum, noul mod 3D nu functioneaza decat cu TruMotion activat (care in mod normal - adica in 2 - mai face si diverse artefacte).

P.S. Nu stiu insa daca acest update este valabil si la modelele "low end"... stiu doar ca aveti nevoie de cel putin 2m distanta fata de TV, altfel veti avea probleme legate de crosstalk.

10. #170 SP
    am cumparat modelul 42LW5500 de la LG si mi-a sosit astazi...3D-ul se vede foarte bine(inca nu am testat pe PS3) si sunt foarte multumit..totusi cred ca o sa-l dau inapoi pe acesta si il voi lua pe cel de 46inch..mi se pare ca din fotoliu nu este chiar extraordinar efectul..ptr 2D mi se pare foarte mare insa pentru 3D cam mic

P.S.Am facut si update-ul de firmware care "repara" problema cu rezolutia mai mica
    P.S.S. Smart TV-ul e chiar asa nemaipomenit ?Eu am net-ul la mine in camera si nu pot trage cablu pana in casa si as prefera 46LW4500(fara SmartTV)
    L-am testat putin insa nu mi s-a parut foarte folositor...la o adica pot sa conectez laptop-ul prin HDMI si rezolv problema..

11. #171 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    am cumparat modelul 42LW5500 de la LG si mi-a sosit astazi...3D-ul se vede foarte bine(inca nu am testat pe PS3) si sunt foarte multumit..totusi cred ca o sa-l dau inapoi pe acesta si il voi lua pe cel de 46inch..mi se pare ca din fotoliu nu este chiar extraordinar efectul..ptr 2D mi se pare foarte mare insa pentru 3D cam mic

P.S.Am facut si update-ul de firmware care "repara" problema cu rezolutia mai mica
    P.S.S. Smart TV-ul e chiar asa nemaipomenit ?Eu am net-ul la mine in camera si nu pot trage cablu pana in casa si as prefera 46LW4500(fara SmartTV)
    L-am testat putin insa nu mi s-a parut foarte folositor...la o adica pot sa conectez laptop-ul prin HDMI si rezolv problema..
    e bun si modelul 4500 dar eu am vrut skype pe tv,cred ca vb de 47 inch

12. #172 SP
    pana la urma voi ramane cu cel de 42"..cel de 47 nu are termen de livrare si nu vreau sa arunc 500ron(val.voucher-ului) pe geam..acum vin cu cateva intrebari:
    1.unde gasesc cablu HDMI 1.4 ?trebuie sa iau neaparat un cablu de acest tip sau merge si cel pe care il am deja ?(din cate stiu PS3-ul are port HDMI 1.3)
    2.de unde pot cumpara un adaptor wireless pentru seria LW5500(LG)?nu am gasit decat pentru seriile mai vechi.

13. #173 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

14. #174 SP
    Member justamodel's Avatar
    Eu tot am cautat in ultima vreme TVuri 3d, dar pana la urma m`am lasat pagubas, pt. ca ajung la 100 mil ca sa iau calitate si dimensiunea potrivita.

Am sa imi iau un proiector Epson EH-TW6000, proiector nou de la Epson (firma nr1 in da world la proiectoare) axat in special -calitate/pret- pt home theatre users, costa 61 mil, ochelari 3d inclusi. Toate reviewurile zic de calitatea superba 3dului.

Any feedback about 3d projectors would be nice.

15. #175 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Poate sa fie mama proiectorului (bine, mai ales la suma aceea)... ca gamingul in timpul zilei (sau watching movies, nu mai vorbim de 3D) va fi egal zero. Tragi draperie/jaluzele, inchizi orice sursa de lumina... si dupa aceea te joci/vizionezi un film. La fel, nu se va pupa cu Kinect-ul sau Move-ul (decat cu ceva chinuri). In plus, daca esti genul care te joci serios, pregateste-te de replacement bulbs (urasc sa ma gandesc ca am consumabile la TV). Intr-adevar, poti sa iti pui o diagonala de 1.5m cu usurinta... dar, wth... sper ca te joci de la 10m or so... ca altfel o sa ai dureri de gat. Si in felul acesta, experienta de la 10m ar fi aceeasi cu a te juca pe un ecran cu o diagonala de 2 ori mai mica. In concluzie, eu sunt against it. As fi impotriva si daca ar fi la un sfert din pretul unui TV bun... But, that's just me!

P.S. A nu se intelege gresit... as avea proiector daca as avea propria mea sala de cinema...

16. #176 SP
    Member justamodel's Avatar
    Nu e chiar asa de rau. Am vazut un calcul, practic te costa 0.04$/ora pt proiectorul asta. Nu stiu dar cred ca m`as obisnui cu ecran de 1.5m-2m la distanta de 4 m uitandu`ma acum la peretele gol. Thanks for the info.

17. #177 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    In concluzie, eu sunt against it. As fi impotriva si daca ar fi la un sfert din pretul unui TV bun... But, that's just me!
    sau poate ptr asa ceva ?

P.S.Bineinteles in cazul ipotetic in care ar exista jocuri optimizate special ptr asa ceva
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Eu tot am cautat in ultima vreme TVuri 3d, dar pana la urma m`am lasat pagubas, pt. ca ajung la 100 mil ca sa iau calitate si dimensiunea potrivita.
    sau poti incerca ceva de la LG...au preturi decente ptr cele de 140cm...du-te si testeaza in showroom-uri cel mai bine (eu personal n-am observat o diferenta majora intre tehnologia active shutter si cea pasiva ,desi teoretic este,sau in orice caz..nu o diferenta care sa merita inca 1000E)

de asemenea plasmele au preturi destul de bune..

18. #178 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Nu e chiar asa de rau. Am vazut un calcul, practic te costa 0.04$/ora pt proiectorul asta. Nu stiu dar cred ca m`as obisnui cu ecran de 1.5m-2m la distanta de 4 m uitandu`ma acum la peretele gol. Thanks for the info.
    Iti recomand intai sa mergi la cineva care are proiector... sa te joci o ora-doua. Chiar daca nu e 3D. Nu de alta, dar pe mine m-a deranjat enorm, chiar si dupa aproape 10 ore in care am incercat sa ma obisnuiesc. Ma simteam ca fiind la cinematograf in primul rand din sala... ajunge sa devina enervant sa tot intorci capul ca sa vezi ce se intampla si in lateral. Si cum din pacate nu avem o vedere periferica atat de buna, e complicat. Unora le dau chiar batai mari de cap. Iar in cazul 3D-ului, fiind atat de aproape, s-ar putea sa te lovesti de crosstalk mult mai des decat in cazul unui TV LCD sau plasma. Iar 3D cu crosstalk mare = crima!

19. #179 SP
    Junior Member obycu's Avatar
    Fiind fan LG (am avut in trecut 37SL8000 si 47LD750) mi-am achizitionat un 47LW4500 de care sunt foarte multumit. Ulterior am luat si un Sammy 40D6500 care paradoxal pe cablu digital nu imi place cum se vede (nu HD, HD e impecabil), care a fost luat mai mult pentru 2D si nu m-a deranjat ca are si 3D. Drept e ca n-am avut timp de setari si nici n-am apucat sa le incerc pe console sa vad diferente intre ele in jocuri din lipsa timpului.
    Dati-mi va rog ceva idei despre Sammy ca la prima deschidere sunt nemultumit si banuiesc ca am gresit undeva (poate s-a mai lovit cineva de asta pana acum). Multumesc.

20. #180 SP
    Admin MonkY's Avatar
    obycu: daca vrei calitate buna si la SD, mergi pe plasma. LCD-urile nu stau (probabil nu se va intampla niciodata) asa bine la SD. De fapt, tocmai spuneam asta pe threadul unde se discuta despre asa ceva: http://www.consolegames.ro/forum/f32...tml#post756579 Ar fi indicat sa continui acolo discutia. Aici se vorbeste despre 3D!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 13 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 ... LastLast