Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 76 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 ... LastLast
Results 941 to 960 of 1512

Thread: Action Figures

1. #941 SP
    Member viezure's Avatar
    Legolas, stai nitel ca io n-am inteles. Il ai pe wolfman de la Mezco, versiunea 12"?

2. #942 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Ca sa mai piperam putin threadul, din colectia personala vin: Ezio, Donatelo si Altair.
    Superbe ! Sa le stapanesti sanatos ! Pe cand vedem colectia completa de tzestoase ?

3. #943 SP
    Member Legolas13's Avatar
    Viezure

Nu, man. Vreau sa pun Wolfmanul clasic (Lon Chaney Jr) si cel din 2010 la colectie. Dar preferam o varianta cu el in miscare, deoarece mi-a placut ideea. Din pacate, nu exista decat ele de 7, 12 si Roto, pe care le stii. Pana la urma cred ca voi lua versiunea de 12". Nus tiu inca. Cum se numea site-ul ala romanesc cu .com care aducea figurine ? Ca e prima data cand gasesc ceva pe Ebay nmai scump decat la ei.

Greyhound

Sunt foarte tari alea ! Mai ales cele din AC, dar recunosc ca sunt happy ca nu au fsot uitate testoasele

4. #944 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Superbe ! Sa le stapanesti sanatos ! Pe cand vedem colectia completa de tzestoase ?
    Asta am in plan in ceea ce priveste AF-urile, dar momentan nu sunt inca fonduri. De abia de ajung banii pentru jocuri

5. #945 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Asta am in plan in ceea ce priveste AF-urile, dar momentan nu sunt inca fonduri. De abia de ajung banii pentru jocuri
    Traim vremuri grele... dar ce sa facem... asa-i cand iti cumperi o figurina d-aia de are sigla VolksWagen pe ea

6. #946 SP
    Traim vremuri grele... dar ce sa facem... asa-i cand iti cumperi o figurina d-aia de are sigla VolksWagen pe ea
    Pai odata si-odata trebuie sa iei si una daia

7. #947 SP
    lol

8. #948 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ca sa mai piperam putin threadul, din colectia personala vin: Ezio, Donatelo si Altair.
    Mai bine impartaseste-ne si noua din experienta ta... cat ai dat... si de unde... ca inchiriez figurina aia cu leutz pe ea si ma bag si eu

9. #949 SP
    eu nu ma prind...ce figurina cu leutz ? bueeeeey vbiti sa intelegem si noi incepatorii lol

10. #950 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Legolas13 View Post
    eu nu ma prind...ce figurina cu leutz ? bueeeeey vbiti sa intelegem si noi incepatorii lol
    Hai mai... cum nu stii. Ia sa vedem daca gasim cateva pe goagal
    Attached Images Attached Images 150-ans-lion-2.jpg 2010-peugeot-lion-emblem.jpg peugeot_1998_emblem.gif

11. #951 SP
    pai ce treaba are peugeot cu wolkswagen ?!

12. #952 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Legolas13 View Post
    pai ce treaba are peugeot cu wolkswagen ?!
    Pai noi avem colectii de figurine diferite. El e cu figurine VW, eu cu figurine Peugeot... Stiu, ale mele sunt d-alea "low end"... but i don't care. It's my lion... Roarrrr

13. #953 SP
    Mai bine impartaseste-ne si noua din experienta ta... cat ai dat... si de unde... ca inchiriez figurina aia cu leutz pe ea si ma bag si eu
    Nu se da nene iepurele
    Hai ca facem offtopic deja.

14. #954 SP
    Eh, atunci eu am figurine high-end cu liliac. Amandoua's pe Diesel. Una e de teren si alta de drum drept. Vreti poze ?

15. #955 SP
    Junior Member pocpoc350's Avatar
    Salut,

Sunt nou pe forum si nou intr`ale gamingului si am o nedumerire sa`i spun asa. Ma plimbam azi cu un prieten prin vecinatate si din intamplare am dat peste un magazin cu comic books si cu figurine. Ceva foarte "ingust" la parterul unui bloc, asa parea de afara. Cand am intrat, ne-am dat seama ca nu e asa mic, chiar pot sa spun ca mi s-a parut imens. Cred ca erau mii de AF de toate felurile. Am ramas masca amandoi. Chiar ma uitam peste posturile cu AF zilele trecute si mi-am propus sa incerc sa adun si eu cateva "jucarii" (v-am zis sunt nou intra-ale consolelor, am un xbox de cateva luni).. si uite ca azi a venit si coincidenta aveam ceva bani la noi, dar am vazut pe forum despre chestiile legate de cine le produce, de calitate etc. si am hotarat sa ne informam putin inainte. Figurine erau de toate marimile.. cred ca aveau toate personajele posibile.. mii.. preturi de pe la 3.50 euro la 50 - 100. Aveau si pachete cu coletii intregi. Magazinul era axat pe comics`uri. Am rasfoit cateva si am ramas impresionat. Problema e ca toate erau Sp. edition - deci erau in lb. spaniola yach!
    Nu prea am putut sa intreb multe pt ca tipu de lucra acolo vbea doar spaniola si habar nu avem limba aia
    As vrea sa aflu mai multe despre AF cu supereroi, asta m-ar interesa pt inceput (sau despre AF in general, un link ceva nush).. producatori etc..niste sfaturi.. care sunt de calitare, care nu.. sa ma pot orienta pe viitor.
    Sper sa ajung zilele astea p-acolo sa fac niste poze daca e posibil(magazinul situat intr`un oras in apropiere).. poate chiar maine

Ms mult,

PS: am pus si o poza cu magazinul "ingust", dar lung de ziceai ca nu se mai termina. e luata de pe google earth.. nu am avut aparat la noi
    Attached Images Attached Images untitled.jpg

16. #956 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Salut pocpoc350 si bine ai venit pe forumul CG ! Se pare ca esti unul dintre fericitii care au la dispozitie un adevarat "depozit" de action figures. Eu as zice sa profiti din plin, insa daca doresti sa te ajutam cu adevarat, iti recomand sa te inarmezi cu o camera foto cat mai buna... si sa rogi patronul de acolo sa-ti dea voie sa faci poze la tot ce are. Sunt convins ca va fi de acord... la urma urmei vrei sa-i faci vanzare, nu ?

In al doilea rand cred ca ar trebui sa incepi sa te gandesti pe ce vrei sa te axezi ? Pe figurine cat mai mici si bobbleheads... pe seturi de 7"... sau vrei cat mai mari, de la 12" in sus ? Vrei sa mergi pe action figures "clasice" (adica din plastic) sau vrei sa mergi pe statuete ? Iarasi, conteaza daca vrei o colectie "normala" sau iti plac cel mai mult busturile. Si in final (dar nu in ultimul rand), conteaza daca esti genul care doreste sa detina o serie completa, sau te pasioneaza doar cele mai bine realizate figurine... sau eventual doar cele din anumite jocuri/filme...

Acestea fiind spuse, asteptam cu interes pozele. Nu te sfii sa adaugi cat mai multe. Cu cat mai multe, cu atat mai mult te putem ajuta.

P.S. Si sa nu uitam si un factor important: pretul

17. #957 SP
    Salve, pocpoc350 ! Bun veniti pe forum ! O sa trec peste toate astea si voi spune direct ca il sustin pe Monky cu tto ce a zis, dar in mai putine cuvinte lol

18. #958 SP
    Member viezure's Avatar
    Ptu pocpoc ce m-ai speriat, cand am inceput sa citesc am zis "moama asta a descoperit magazin d-asta la noi", deja ma imbracam Dup-aia cand ai zis de spaniola visele au inceput sa se naruie

Legat de magazine de la noi cu af-uri, ce am vazut erau la playcom din unirii, dar doamne, doamne ce preturi. Dar asa-i la noi, totul e exagerat de scump, de la jocuri la af-uri. Adica cum sa ceri ~270 ron pe o mini-statueta din seria star wars animated, cand afara costa undeva pe la jumate.

In other news, mi-au venit corpurile si ninja-ul e gata, arata foarte tare Ii gasesc o pozitie si pun si poze.

19. #959 SP
    Member miami's Avatar
    prima mea figurina ... un personaj mai ciudat....dar cu siguranta vor urma ....ca doar am magazinu pe aproape .
    Attached Images Attached Images sdc10493.jpg sdc10495.jpg sdc10474.jpg

20. #960 SP
    Junior Member pocpoc350's Avatar

Cool

Sal,

Am fost azi la magazinul respectiv. Vestea proasta e ca nu am reusit sa facem poze nu prea ne-am inteles cu vanzatorul.. oricum, nu a spus un NU hotarat.. vom face tot posibilul sa ii cumparam increderea next time, sa vada ca suntem baieti seriosi si cred ca in scurt timp se va rezolva.. lista de preturi iar a zis ca nu are.. in fine.. niste idioti oamenii pe aici..asa in general.. si cand mai aud si de nationalitate parca devin mai idioti si nu te mai intelegi deloc cu ei (bine, nu mai zic ca oricum nu aveam cum sa fac poze pt ca tocmai uitaseram aparatul in taxi - d-abia acum l-am recuperat,dupa cateva ore bune). In mare parte, vanzatorul un om Ok.. repet, cred ca in curand o sa pun si cateva poze de acolo.
    Apropo, mi`am luat o "jucarie"(prima ), nu stiu exact mare lucru despre personaj, dar m`a amuzat al naibii de mult. Am vazut ceva tare rau acolo.. scheletul antebratului lu` Wolverine.. era grozav.. era mai mare decat mana mea.. 350 euro.. era ceva nemaipomenit imita perfect un schelet umansi avea de asemeanea binecunoscute-le "arme" din metal.. cred ca erau si ascutite nu ne-am dat seama, pt ca era introdusa intr`un cilindru de sticla ceva minunat..
    Cateva poze cu achizitia. pret, 23 eur.

PS: am zis sa ma si laud putin ca inca ma bucur de soare
    Attached Images Attached Images 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 76 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks