Legolas a spus bine ce a spus in quote-ul tau. "Mult" nu stii cat inseamna raportat la ce cumpar eu, poate pt o statueta d-asta mult inseamna 20$, poate inseamna de 10 ori valoarea. Nu vreau sa zic exact banii pt ca n-am chef de discutii, la fel cum se intampla si cu filmele/jocurile originale, ia uite ma cati bani pt un joc. Dar nici comparatia asta cu filmele/jocurile nu merge, pt ca pur si simplu sunt altceva, p-astea nu poti sa le copiezi, n-ai alternative.
Daca vroiai sa afli cat am dat, puteai sa-mi dai un pm (ce inseamna, esti interesat de ceva asemenator? Zi exact ce, ce marime, ce companie, si te ajut. Altfel, pare la caterinca). Nu ma dau important, dar nu vreau sa zic ca am dat xxx dolari pe asta. Cu ce scop? Pe forum de colectionari zic, ca doar ne stim si stim cum e cu astea si toti apreciaza aceste modele a la Madame Tussauds, adevarate piese de colectie. Dar aici? In afara de mistouri, nu vad alt rezultat. Intrebarea ta seaca "cat?" nu pare decat sa convearga spre acest rezultat. N-ai dat semne ca apreciezi cum arata, ca nu stiu ce si nu stiu cum, ci doar sec, "cat ai dat ma pe asta?".
Bookmarks