Cu ce s-au laudat cu aia au dat kicksssssIMPACT ENGINE
doar mie mi se blocheaza in arena dupa ce ies dintr-un meci online? trebuie sa ies din joc si sa reintru.. e stresant.
Astia de la EA au un "as in maneca" in fiecare an si il folosesc la maxim . In genul asta de joc nu este concurenta ( asa cum e in alte genuri, shootere de exemplu) si asa ca in fiecare an, fara mari eforturi incaseaza bani, si noi iubitorii genului avem de piedut. Ok..... lasam FIFA , dar noi ce jucam in schimb?????? Pe asta mizeaza EA.
Sunt multe probleme mi-am luat un PS3 in special pentru Fifa am scapat de mizeria dupa pc si am dat peste alta
acum cand vreau sa joc un meci in head to head seasons imi zice: no opponnet found, try to loosen DNF/Controls online settings.. wtf? am jucat inainte.
nu. am jucat un meci.. am castigat, am dat search sa joc altul si imi apare mesajul asta. nu am schimbat nimic.
@gvingi
asa sunt.
Nimeni care sa joace fifa ? gvingi nu am �nţeles comportamentul tau, numai bine
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
mai primeste cineva mesajul asta cand intra in meniul de world cup? "your setup for fifa interactive world cup has not been completed"
e simplu,cititi foaia din carcasa,scrie ca din 1 noiembrie incepe competitia
dar n-o sa aveti sanse sa intrati in turneul final fiindca orice meci ranked se va contoriza
plus ca nr 1 pe ps3 si xbox360 erau cheateri,mai sunt si altii dar nu toti pot fi descoperiti daca sunt mai low profile
a evoluat,nu se poate spune ca n'a evoluat ... dar jocul este facut pentru toata lumea,nu doar pentru hardcore ... trebuie sa poata fi jucat inclusiv de pupilul care a cerut bani de la mama sau tata pentru a lua jocul ...
Bookmarks