salut.
joc de ani de zile fifa de prin 96-97 si niciodata nu m-am gandit de 2ori inainte sa il cumpar.
vreau maine sa imi cumpar si eu o copie.
merita sau nu ? avantaje si dezavantaje ?
Am observat si eu azi si ieri cand am facut "Challange"-ul pt acele 700xp points.
Azi jucai cu scotia si trebuia sa revi de la 3-0 si ieri parca a fost cu portugalia.
Dificultatea nu a fost foarte grea, dar la 3-4 pentru MINE, deja imi este mai greu sa ma aproprii spre poarta, dar am patit sa iau gol in minutul 90 de 2 ori
Brusc joaca ei cumva mai bine... desi inainte de asta nu au avut vreo ocazie.
E deja o obisnuita primitul golului in prelungiri, pana si la PES e la fel, ultima data cand am luat gol in prelungiri atunci tin minte ca mingea trecuse prin manusile portarului, "dar nu a fost cod, ci pura intamplare."
Jocul per total este ok dar e pacat ca au lasat si anul asta AI-ul de izbeliste, macar de l-ar fixa la Euro ...
De scriptare nici nu mai vorbesc, iar la centrari nu poti schimba jucatorul, astfel incat cel care loveste mingea cu capul nu are prea multa "concurenta" iar portarii tai sunt cam zero la headere in multe situatii, plus faptul ca unii jucatori gen Bendtner sunt mai lenti ca un amator, arunca mingea aia in fata de parca acum au calcat pentru prima oara pe iarba, la care mai adaug si faptul ca multi jucatori, cand fac fake shot, isi mai prelungesc mingea inca o data pana executa miscarea, iar asta inseamna o deposedera usoara a AI-ului ...
Ii doare pe ei la banana de cei care vor fotbal cat mai real. Jucati un pic online si o sa vedeti ca 90% sunt retarzi care stau la panda sa vada unde degajezi mingea cu portarul, care joaca doar cu Barcelona, Real si eventual Chelsea, care stiu doar minge lunga in fata ca poate fuge vreun Drogba, Ronaldo sau mai stiu eu care dupa ea si scapa singur cu portarul..etc Daca l-ar face mai apropiat de realitate toti narozii ar ramane mult si bine la ultima editie care le-ar permite jocul lor mizerabil, si probabl le-ar scadea drastic vanzarile pentru ca ar deveni mai dificil de jucat.
Este vorba se Spania-Scotia
Mi se pare normal ca, atunci cand trece in dezavantaj, Spania sa vrea sa recupereze si asfel jucatorii sunt mai motivati...
Ciudata mi se pare letargia lor de pana la 3-4.
Vezi ca poti sa setezi modul de schimbare al jucatorilor din setarile controlerului... Il setezi sa nu mai fie asistat si schimbi jucatorul dupa cum vrei tu..![]()
Este superenervant cand intalnesti un astfel de oponent... Incerc sa pun echipa pe superofensiv si exista multe sanse sa ramana jucatorul cel mai avansat al adversarului in offside...![]()
Nu prea ma intalnesc in campionatul HeadToHead online cu Barcelona sau alte echipe de 5 stele pentru ca imi aleg echipe de 2-3 stele...![]()
Dar pe tine ca user de ce nu te selecteaza nimeni la head to head cum iti gaseste el oponenti asa sa te gaseasca si alti pe tine
Exact, cam asa a fost si cu FIFA 08 (PS3/360), care in comparatie cu versiunile precedente simula mult mai bine un meci de fotbal, fiind mai echilibrat (mai greu de inscris), vanzarile si scorurile din review-uri n-au fost cele mai mari, astfel incat producerul de atunci, Joe Booth a fost inlocuit cu nea Rutter, care sigur a primit un simplu ordin: arcade + marketing la greu, si iata ca i-a iesit EA-ului.
Momentan eu nu ti-l recomand, prin prisma faptului ca se bocheaza ca la balamuc. Jocul din punctul meu de vedere este bun, nu te poti ghida dupa demo, daca vei fi tentat sa o faci, dar are problemele amintite mai sus.
Ca sa iti dau si un exemplu, trebuie sa iti spun ca, UT, este aproape imposibil de jucat, avand blocari sau deconectari constante. Cred ca mai indicat ar fi, sa mai astepti pana la primul patch, iar daca lucrurile nu se schimba, poti spune pas jocului pe anul asta.
Pe de alta parte, daca esti un devorator de simulatoare de fotbal, mi-e greu sa cred ca vei tine cont de toate aceste impedimente.
pe mine ma intereseaza un singur lucru, meciurile online, si vreau sa stiu daca sunt probleme de conexiune, lag, freezuri, buguri, unele echipe in "god monde" etc.
Gata. Pauza pe termen nelimitat. Am stricat 2 controllere in 2 saptamani.. in fiecare an trebuie sa ma scoata din minti un ***** de joc.
8 meciuri consecutive sa se termine la fel e deja prea de tot.. cand vezi ca un amarat de messi/tevez/aguero castiga fiecare duel la cap cu jucatori ca Terry sau Ivanovic si mai si marcheaza iti vine sa iti dai palme.. si cum am mai spus, tackle-urile sunt degeaba. Poti sa tot intri ca mingea tot la adversar ricoseaza, las-o balta.
Imi e ciuda ca, castiga toti copiii ratati care nu au nici o treaba. Le castiga jocul meciurile si tu poti sa ai 20 de ocazii ca tot in bara dai.
Cel mai scriptat joc din serie.
@AndRewqp
Buguri: checked
god mode teams: checked
connection,freezuri si lag: inca nu am avut.
Cum naiba ti-ai stricat 2 controllere in 2 saptamani ? Din propria experienta stiu ca DS3-ul e destul de rezistent.
O alta o zi, un alt penalty inventat fix un ultima faza, noroc ca era meci amical, altfel jur ca rejucam meciul pe amator si le dadeam un 10-0 ca sa-i linistesc.
Da oricum slide tackle-urile sunt cam degeaba in jocul asta, cel putin cand ai jucatori agili sansele sa intri la minge sunt minime, ori il faultezi ori te prabusesti pe langa, celalalt schimband directia foarte repede.
Ce tampenie, acum am ajuns MeMeger la Liverpool dupa ce am facut 3 stele ca antrenor al lui Sheffield United, iar obiectivul este sa termin in primele 10, hahahah
Apropo, luati-l pe Martins cu incredere, omul CHIAR e o bestie cand vine vorba de sprinturi si nu costa foarte mult, are overall 77 dar e mult mai util ca jucatori foarte greoi gen Andy Carroll.
Singura problema e ca, din ce am observat, in 12 nu mai are 4 star skill moves, dar oricum ramane a fast black man !
Si apropo, uitasem de asta. Ce ma dispera si pe mine cand iau goluri usoare din cornere cu capul.
Poti sa eviti "God Mode teams" jucand cu echipe mai slab cotate. Mie online, repet, mi se pare bun, cu singura mentiune ca daca joci UT (online, offline, nu conteaza) o sa ai probleme.
Head to head se comporta ok.
Per total mi se pare peste FIfa 11 si 10, deci o achizitie buna.
PS: nu joc offline, deci aici nu prea pot sa imi dau cu parerea
Mie-mi place sa joc cu Bayern Munchen, e cotata de 5 stele dar pe teren lucrurile stau cam altfel, nu-i pot compara cu Barcelona sau Real.
Mare dreptate ai.Eu am spart controllerul la FIFA 11,am cumpărat unul acum ca a apărut FIFA 12 si este in sertar langa celălalt,amandoua făcute praf.Mie mi-a plăcut cel mai mult FIFA 08.Cine stia sa joace c�știga,cine nu,nu avea nici o sansa.Anul asta mi se pare scriptat la maxim.De cele mai multe ori știu cand o sa iau gol,asa de evident este scriptajul.�ncerc sa joc calm dar nu reușesc pentru mult timp,pentru ca vad ca adversarul este mult mai slab dar este ajutat pe față de ******** asta de joc.
eficacitate 100% se numeste aia ! eu doar cateva meciuri pe zi mai joc , e foarte scriptat jocul si enervant , ce ai pus tu acolo e realitatea pura din joc .
La fel si eu.Mi-a luat placerea de a juca zi de zi.La 2-3 zile joc c�teva meciuri online seara si cam at�t.Imi este imposibil sa joc mai mult de 5-6 meciuri pt ca,dacă o fac risc sa imi dau toți banii pe controllere
Bookmarks