Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 60 of 64 FirstFirst ... 10 50 58 59 60 61 62 ... LastLast
Results 1,181 to 1,200 of 1265

Thread: Fifa 12

1. #1181 SP
    Member ramusg's Avatar
    Multa lume vorbeste de UT, sunt "colegi" ( mai sus) care l-au avut pe Robben( daca l-a cumparat cu coins castigate din partide e f bun, dar ma cam mir, putin.), eu am facaut in jur de 800 de mii de coins din meciuri jucate numai on-line, asta fara trade, si nu mi-am "permis" sa-l cumpar pe Robben, imi pare foarte scump, exagerat de scump.

Jocul are multe hibe, poate prea multe, e facut ca si un incepator sa inscrie si sa castige, foarte asistat, peste masura, daca prinzi lag esti terminat pt ca orice intarziere te costa, se abuzeaza la greu de hibele lui si incep sa cred ca multi dintre jucatorii de fifa nu au mai mult de doi neuroni daca nu pot decat sa tina degetul inclestat pe L1 pt. a ajunge la poarta si a da gol doar cu R1.

Am echipa Barcelonei fara " Mesia ", iar ca rezerve , e pe banca Real fara CR7, am schimbat o gramade de echipe din toate campionatele cunoscute si pe majoritatea asezarilor de joc, UT merita dar uneori te sufoca abuzurile jucatorilor care nu stiu sa treca prin dribling de un jucator si apasa cudisperare L1 cu X. Bafta .

2. #1182 SP
    Member ZeroSkillNoob's Avatar
    Da Kepz,cu lagu ai dreptate.Dar UT este un mod foarte frumos si captivant.De exemplu duminica mai aveam 20000 coins fara nici un jucator in club si am reusit pana azi (Marti) sa fac 70000 coins profit plus 90000 ce am in trade pile-uri.Sper sa fac o echipa buna din spania pana la sfarsitul saptamanii.
    Deocamdata am reusit sa cumpar decat pe:
    GK Valdes 85
    RB Arbeloa 80
    CB Pepe 85
    CB Godin 80
    LB Marcelo 82
    CM Fabregas 88
    LW David Villa 88
    ST Benzema 85
    RW Sanchez 86

Oricum apararea este incropita, pana Vineri...Sambata fac modificari majore.Plus ca il vreau pe Iniesta 91 si pe David Silva 88(cu toate ca nu este din Liga BBVA ,este din Spania si imi place).

Toti sunt pe 4-3-2-1, am zis sa incerc si asezarea asta fiindca de 4-1-2-1-2 m-am saturat.

3. #1183 SP
    Member ramusg's Avatar
    Eu iti recomand un Falcao sau Tores in locul lui Benzema, francezul e ratangiu, are sprint si skills dar finalizarea cam lasa de dorit. Iniesta merita dar sa nu faci greseala de al lua pe Xavi, e slabut fata de overal-ul avut. Eu acum joc 4-2-3-1 pt ca am ajuns la concluzia ca in jocul acesta in care nu poti sa intri decisiv la adversar pt al deposeda ai nevoie de cel putin un CDM pt a face fata in aparare..

Joc aproapae numai UT si Club, restul imi par moduri plictisitoare, in head to head e chiar bataie de joc, nu poti sa faci un dribling, ai impresia ca joci "in apa" iar multa lune a copiat stilui AI-ului , doar se intorc si paseaza demarcand in acelasi timp cu L1 cel putin 3 jucatori, lipsa totala de viziune.

4. #1184 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Incearca sa il schimbi pe Valdes din poarta, o sa mori de nervi din cauza lui pentru ca o sa iei multe goluri de la distanta, Diego Lopez este mult mai bun, deoarece e mai inalt, nu te lua dupa statistici deoarece de multe ori te insala, la fel e si cu David Silva care daca nu il joci CAM o sa fie invizibil pe teren deci la un 4-3-2-1 nu prea ti-l recomanda, daca vrei poti sa il incerci pe Jose Enrique ca si LB varianta de 80 mi se pare foarte bun si solid fata de Marcelo. Apropo m-am gandit sa fac o serie de videouri pe Youtube cu meciuri si comentarii in special la UT ce ziceti are rost?

5. #1185 SP
    Member ionutsb85's Avatar
    L-am pulverizat la el acasa
    Attached Images Attached Images macel-pe-ps3-div.1.jpg

6. #1186 SP
    Pentru cei care au nevoie de ajutor in FIFA12 sa se apere mai bine intrati aici. 30 Ways to Defend in FIFA 12 | Yeousch - Media Entertainment & Community

7. #1187 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Initial ma uitam la poza si vedeam 1-0 ... zic wtf ?

8. #1188 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Cei care doresc sa se bage in sezonul 5 din ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3 sa imi dea add pe mess bianco_rossi88.
    Pana acum suntem 14 de pe forum: balasadaniel41, cosming, Donbassil, DonLuLu, flllorin, gvingi76, HoriaHG, HoTDoc, micul_, mirciulik.6, ossaur, SilviuGabriel, Spike, Thedeadman14.
    Regulamentul il aveti aici: http://consolegames-fifa-championship.cabanova.com/
    Noul sezon incepe vineri. Inscrierile dureaza pana joi.

9. #1189 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    cat este un cod ptr online ?pe Xbox Live Marketplace

10. #1190 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    darkpaul13 nu-ti bate capul. Jocul e praf, doar grafica ce-ti mai ia ochii. Mai bine astepti FIFA13 sa vedem ce-i de capul lui.

11. #1191 SP
    Quote Originally Posted by RaduHawk View Post
    darkpaul13 nu-ti bate capul. Jocul e praf, doar grafica ce-ti mai ia ochii. Mai bine astepti FIFA13 sa vedem ce-i de capul lui.
    si-a luat un prieten Xbox si m-a rugat sa-i caut un FIFA 12...si cum nou este foarte scump m-am gandit sa iau SH dar ma intereseaza cat este un Online Pass pe Live Marketplace

12. #1192 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    si-a luat un prieten Xbox si m-a rugat sa-i caut un FIFA 12...si cum nou este foarte scump m-am gandit sa iau SH dar ma intereseaza cat este un Online Pass pe Live Marketplace
    Pe PS3 e pe la 10 euro.

13. #1193 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    FIFA Interactive World Cup 2012: Grand Final
    Live stream:

14. #1194 SP
    urmeaza finala

---------- Post added 24-05-2012 at 02:31 AM ----------

foarte tare finala...mai tare ca cea din UCL

15. #1195 SP
    Junior Member sehrabbet17's Avatar
    Sambata asta, 02.06.2012 e campionat de FIFA 12 la Epic Playground, prima sala de Xbox din Bucuresti. Taxa de inscriere este 20 de ron iar premiile sunt in bani! Locul I 150, Locul II 100, Locul III 70, Locul IV 20 (RON )
    Pt mai multe detalii intrati pe Competitie FIFA 12 1 vs 1 02.06.2012 | Facebook sau cautati pe FB Epic Playground si intrati la sectiunea evenimente.

16. #1196 SP
    Doresc sa impart cupa si cu comunitatea de pe accest super site,poate unii nu stiu cum arata,fara suparare...
    Attached Images Attached Images no-comment.jpg

17. #1197 SP
    cum sa nu..am castigat de 2 ori doar Premier Cup..

18. #1198 SP
    Nu este chiar greu sa o castigi,dupa cum se vede,cel pe care l-am batut a trecut in semi-finala cu 7-1 de adversar,nu era bunicel,cam de div.2,proaspat promovat...cred

19. #1199 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Am 6 titluri de campion si 2 cupe din 4 incercari...Si asta jucand numai si numai cu Bayern! Stim si noi cum arata

20. #1200 SP
    Bravo tie Tom,titlurile sunt foarte greu de castigat.Eu am 3,unul cu REAL si doua cu HAMBURG

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 60 of 64 FirstFirst ... 10 50 58 59 60 61 62 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks