Voi chiar platiti 270 ron pe un joc din Romania, cand poti sa-li iei cu 100 lei mai ieftin de dincolo?
din cate am inteles , nu s-au remediat bug-urile de la impact engine nici in versiunea finala !
Altu care joaca pe amator si sufera de el (da, stiu ca nu tu) si daca-l pui in fata unei echipe de proffesional (sa nu zic world class) nici nu e in stare sa recupereze mingea.
Pentru FIFA 12 ar trebui facute filmulete d-astea cu deposedari si tactici de aparari, ca asta e marea "problema" in jocul asta. Odata ce a luat adversarul mingea, daca joci de la semi-pro in sus, e mai greu sa-l deposedezi.
Chiar am precizat ca am jucat la semi-pro in descriere, deci nu zic ca nu am jucat. Sa stii ca am jucat si la legendary, dar e imposibil sa treci cu trick-urile printre adversari, pt un video am optat pt dificultatea semi-pro.La legendary in cel mai rau caz mi-am luat bataie cu 2-1, asa ca nu te gandi ca nu stiu sa joc.
am jucat pana acum 2 meciuri , versiunea full pe xbox si jocul este...fara cuvinte ! Nu se compara cu demo-ul , deposedarile se fac mult mai usor , Ai-ul nu mai tine de minge nici jumate cat in demo ! Am jucat cu Real si cu Arsenal , transferurile la zi , din ce am jucat eu , nici un jucator nu a cazut aiurea ( impact engine ) . Grafica pe xbox mi se pare slaba tare fata de cea de PS3 , dar sa vedem si versiunea finala si pe Ps3 ca poate au schimbat si acolo grafica...! Stadioanele din nou fiecare cu camera lui...Vocile noilor comentatori sunt haioase tare , dar merg in locul celorlalte vechi ! Cea mai tare faza de pana acum : un fundas de al meu a sarit la cap , a cazut rau , am reusit sa degajez mingea, ma duceam spre gol iar arbitrul a oprit meciul , ptr ca se accidentase jucatorul si nu mai putea sa continue... f tareJocul per total , foarte foarte bun , jucatorii se misca aproape perfect , au mai multe animatii , portarii la fel...etc...suturile nu sunt precise ca la 11 , pasele si ele la fel , nu foarte precise...mai joc noaptea asta sa vedem ce mai e nou
PS: faza a revenit cu minge de arbitru...
@xslvry ai season ticket?
v-am zis ca demo-ul e o versiune mai veche si ca produsul final difera mult. imi amintesc ca jucam foarte mult demo-ul ca sa ma obisnuiesc cu schimbarile si cand se lanseaza varianta full sa rup totul online, dar gameplayul era schimbat si trebuia sa ma obisnuiesc iarasi cu el![]()
atunci te rog sa citesti regulamentul forumului http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/. ti se pare normal ca cei care au platit pentru joc inca asteapta cu nerabdare sa se joace, iar altii care au dat un simplu download deja posteaza pe thread? e treaba ta ce faci acasa, dar te-as ruga sa mai astepti 5 zile ca sa postezi impresii pe forum -> http://vgreleases.com/GameIndex-all.aspx?q=fifa+12
Pirate alert.
LE : Ai platit pt joc pt o singura consola. Macar daca ai jucat jocul full, nu trebuie sa ne distrugi noua surpriza.
am platit ptr joc , stai linistit dar pe ps3 ! in fine sa ramanem on topic !
---------- Post added 25-09-2011 at 10:43 PM ----------
vroiam doar sa va zic cum este jocul ca sa va faceti o impresie , nu mai zic nimic atunci ! scuze ptr postari ! se poate sterge postul in care am descris jocul !
Bookmarks