Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 17 of 64 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast
Results 321 to 340 of 1265

Thread: Fifa 12

1. #321 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Quote Originally Posted by Spike View Post
    faza e ca s-au facut foarte multe precomenzi, iar doamna de la gameshop a zis ca se vor livra jocurile in 2 transe. cei care nu au fost sunati vor primi jocul la cateva zile distanta dupa ce se reinoieste stocul.
    it was a joke

2. #322 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Pe online iti alegi echipa inainte sa cauti un meci.

3. #323 SP
    PET
    Member PET's Avatar
    Voi chiar platiti 270 ron pe un joc din Romania, cand poti sa-li iei cu 100 lei mai ieftin de dincolo?

4. #324 SP
    Member adicodlea's Avatar
    la precomanda a fost 199 ron

5. #325 SP
    Member s0whaT's Avatar
    a fost si 179,99 ron . Promotia de weekend

6. #326 SP
    da , exact !

7. #327 SP
    Member carcru's Avatar

Asa, inainte de lansarea jocului full.

8. #328 SP
    din cate am inteles , nu s-au remediat bug-urile de la impact engine nici in versiunea finala !

9. #329 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by carcru View Post
    Asa, inainte de lansarea jocului full.
    Altu care joaca pe amator si sufera de el (da, stiu ca nu tu) si daca-l pui in fata unei echipe de proffesional (sa nu zic world class) nici nu e in stare sa recupereze mingea.

Pentru FIFA 12 ar trebui facute filmulete d-astea cu deposedari si tactici de aparari, ca asta e marea "problema" in jocul asta. Odata ce a luat adversarul mingea, daca joci de la semi-pro in sus, e mai greu sa-l deposedezi.

10. #330 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar

11. #331 SP
    Member carcru's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Altu care joaca pe amator si sufera de el (da, stiu ca nu tu) si daca-l pui in fata unei echipe de proffesional (sa nu zic world class) nici nu e in stare sa recupereze mingea.

Pentru FIFA 12 ar trebui facute filmulete d-astea cu deposedari si tactici de aparari, ca asta e marea "problema" in jocul asta. Odata ce a luat adversarul mingea, daca joci de la semi-pro in sus, e mai greu sa-l deposedezi.
    Chiar am precizat ca am jucat la semi-pro in descriere, deci nu zic ca nu am jucat. Sa stii ca am jucat si la legendary, dar e imposibil sa treci cu trick-urile printre adversari, pt un video am optat pt dificultatea semi-pro. La legendary in cel mai rau caz mi-am luat bataie cu 2-1, asa ca nu te gandi ca nu stiu sa joc.

12. #332 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    joci cu gamepad, right?

13. #333 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    joci cu gamepad, right?
    Pe volan driblezi cel mai bine.

14. #334 SP
    Member carcru's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    joci cu gamepad, right?
    Yep. Momentan, daca tot nu-mi permit o consola new gen macar pe pc sa joc cu gamepad.

15. #335 SP
    am jucat pana acum 2 meciuri , versiunea full pe xbox si jocul este...fara cuvinte ! Nu se compara cu demo-ul , deposedarile se fac mult mai usor , Ai-ul nu mai tine de minge nici jumate cat in demo ! Am jucat cu Real si cu Arsenal , transferurile la zi , din ce am jucat eu , nici un jucator nu a cazut aiurea ( impact engine ) . Grafica pe xbox mi se pare slaba tare fata de cea de PS3 , dar sa vedem si versiunea finala si pe Ps3 ca poate au schimbat si acolo grafica...! Stadioanele din nou fiecare cu camera lui...Vocile noilor comentatori sunt haioase tare , dar merg in locul celorlalte vechi ! Cea mai tare faza de pana acum : un fundas de al meu a sarit la cap , a cazut rau , am reusit sa degajez mingea, ma duceam spre gol iar arbitrul a oprit meciul , ptr ca se accidentase jucatorul si nu mai putea sa continue... f tare Jocul per total , foarte foarte bun , jucatorii se misca aproape perfect , au mai multe animatii , portarii la fel...etc...suturile nu sunt precise ca la 11 , pasele si ele la fel , nu foarte precise...mai joc noaptea asta sa vedem ce mai e nou

PS: faza a revenit cu minge de arbitru...

16. #336 SP
    @xslvry ai season ticket ?

v-am zis ca demo-ul e o versiune mai veche si ca produsul final difera mult. imi amintesc ca jucam foarte mult demo-ul ca sa ma obisnuiesc cu schimbarile si cand se lanseaza varianta full sa rup totul online, dar gameplayul era schimbat si trebuia sa ma obisnuiesc iarasi cu el

17. #337 SP
    nu .

18. #338 SP
    atunci te rog sa citesti regulamentul forumului http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/. ti se pare normal ca cei care au platit pentru joc inca asteapta cu nerabdare sa se joace, iar altii care au dat un simplu download deja posteaza pe thread? e treaba ta ce faci acasa, dar te-as ruga sa mai astepti 5 zile ca sa postezi impresii pe forum -> http://vgreleases.com/GameIndex-all.aspx?q=fifa+12

19. #339 SP
    Member carcru's Avatar
    Pirate alert.

LE : Ai platit pt joc pt o singura consola. Macar daca ai jucat jocul full, nu trebuie sa ne distrugi noua surpriza.

20. #340 SP
    am platit ptr joc , stai linistit dar pe ps3 ! in fine sa ramanem on topic !

---------- Post added 25-09-2011 at 10:43 PM ----------

vroiam doar sa va zic cum este jocul ca sa va faceti o impresie , nu mai zic nimic atunci ! scuze ptr postari ! se poate sterge postul in care am descris jocul !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 64 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks