Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 64 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 1265

Thread: Fifa 12

1. #281 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Este o versiune mai veche. Ce sa caute Fabregas si Nasri la Arsenal!?

2. #282 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Jocul iese pe 27 (din cate imi aduc aminte), adica in mai putin de 2 saptamani. In mod clar este Gold si dat la multiplicare. Putem doar sa speram ca este o versiune mai veche de joc, acest demo, altfel trebuie sa asteptam niste patch-uri.

Cat de eroarea cu invartitu, se pare ca aceeasi este la toata lumea
    iti confirm eu ca jocul este o versiune mai veche de 2-3 luni, asa a fost de fiecare data.

3. #283 SP
    Member BatsBike's Avatar
    okay ... atunci,sa speram ca se va fixa treaba la Impact Engine,altfel se strica din atmosfera,din presupusul realism al jocului&asta nu merita bani ...

4. #284 SP
    Member adicodlea's Avatar
    pai o sa o rezolve ei cumva pentru ca in conditiile astea nu se poate juca Career Mode cu asa presupusele "True Injuries" ca vor fi doar jucatori cu gatul rupt

5. #285 SP
    Member braingrinder's Avatar
    Salut !
    Azi dim. am reusit sa joc si eu in sfarsit FIFA 12 si sa nu ma fac de ras . Am facut urmatoarele : am schimbat game speed de pe normal pe fast , pus pe dificultatea semi-pro , am schimbat unghiul camerei ( zoom = 0 si height = max. ) si folosesc de obiecei sistemul 4-3-3 , pt. ca pot contraataca foarte rapid . Unele animatii chiar dau un feeling aparte jocului , dar cand echipa adversa are controlul balonului jocul e boring . Pe o repriza de 7-8 min cred insa ca se va rezolva . Sunt curios cum vor fi serverele dupa lansare ( la FIFA 11 in decembrie anul trecut erau execrabile ) , daca vom avea in continuare online pass si daca puteti preciza mai in detaliu ce este acel EA Sports Season Ticket ? Thx. si spor la joaca !

6. #286 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Faza cu tactical defending este ca in Assassin's Creed 1 si 2. Trebuie sa astepti sa vina adversaru spre tine, pentru a putea pune piciorul. Pun pariu ca in FIFA 13 vom avea ca in Assassin's Creed Brotherhood, sa nu mai asteptam sa vina spre noi ci sa facem noi primu pas, spre o deposedare mai buna

7. #287 SP
    Member carcru's Avatar
    Quote Originally Posted by 573ph4n View Post
    Stiti daca anul acesta mai exista diferente intre versiunile de consola si cea de PC cum era pana acum ?
    Nu, nu este nicio diferenta intre versiunile de consola si cea de PC, am jucat demo-ul si pe consola si pe PC si nu exista diferente.

8. #288 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Villa vs Hart

Calitatea proasta a inregistrari e datorita aparatului foto. La TV nu se vede in halul asta.

9. #289 SP
    Member showman's Avatar

10. #290 SP
    Cum am trecut la semi-pro nu am mai pierdut nici un meci
    Trec inapoi la profesional...

11. #291 SP
    Member BatsBike's Avatar
    n'am incercat decat pe professional ... cum joc cu setarile manual 80-90%,plus ca in Career Mode "manageriez" echipe de calibru mic(vreau sa incep cu Bari ori Dynamo Dresda din liga a doua),sper sa nu ma impinga jocul(mai ales,datorita Impact Engine)sa cobor la SemiPro ...

12. #292 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Am jucat primele 2 meciuri pe legendary. Daca ar fi repriza putin mai lunga nu ar fi chiar asa de speriat. Am pierdut la limita, 2-1/1-0.
    Poate daca mai joc 2-3 meciuri scot un egal.

le: prima victorie pe legendary . like a baws.

le2: Prima chestie enervanta pe care am gasit-o pana acuma. Uneori intra fundasul tau la minge fara sa apesi nimic si o rateaza, lasandu-l pe atacantul advers in avantaj. damnit

13. #293 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    ai setare ca sa intre la minge cand e mingea f aproape de el..uita-te atent la assist-uri ca o gasestu . bafta

14. #294 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

15. #295 SP
    Member Nestea's Avatar
    Sa vedem cum o sa fie jocul final sper ca nu o sa se comporte asa impact engine

16. #296 SP
    Member romey's Avatar
    A reusit careva sa intre in CREATION CENTRE ???

17. #297 SP
    Member romey's Avatar
    Eu de faza asta nu pot trece:
    Attached Images Attached Images creation-centre.png

18. #298 SP
    Member ramusg's Avatar
    La fel patesc si eu, pe forum au anuntat problema si dau o rezolvare dupa ora 17 GMT , astazi. Asteptam , vreau sa intru in *** 12, poate prind ceva pachete gratis si un jucator bun pt inceput. Eu Fifa il cumpar numai pt Ultimate Team, e cel mai tare mod de joc.

19. #299 SP
    La fel se vede si la mine...
    Si pe Chrome si pe Mozila...

20. #300 SP
    Member romey's Avatar
    Eu sunt nerabdator sa vad ce e nou in Creation centre ca mi-am luat Season Ticket

---------- Post added 21-09-2011 at 08:02 PM ----------

Ii ''ador'' pe astia de la EA Sports. Il anunta pe data de 2 septembrie, il amina pina in 20 si acum in 21 nu-s in stare sa faca Creation Centre sa functioneze . Asa o sa le mearga si serverele dupa lansarea FIFA 12 ?????????????

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 64 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks