Este o versiune mai veche. Ce sa caute Fabregas si Nasri la Arsenal!?
okay ... atunci,sa speram ca se va fixa treaba la Impact Engine,altfel se strica din atmosfera,din presupusul realism al jocului&asta nu merita bani ...![]()
pai o sa o rezolve ei cumva pentru ca in conditiile astea nu se poate juca Career Mode cu asa presupusele "True Injuries" ca vor fi doar jucatori cu gatul rupt![]()
Salut !
Azi dim. am reusit sa joc si eu in sfarsit FIFA 12 si sa nu ma fac de ras . Am facut urmatoarele : am schimbat game speed de pe normal pe fast , pus pe dificultatea semi-pro , am schimbat unghiul camerei ( zoom = 0 si height = max. ) si folosesc de obiecei sistemul 4-3-3 , pt. ca pot contraataca foarte rapid . Unele animatii chiar dau un feeling aparte jocului , dar cand echipa adversa are controlul balonului jocul e boring . Pe o repriza de 7-8 min cred insa ca se va rezolva . Sunt curios cum vor fi serverele dupa lansare ( la FIFA 11 in decembrie anul trecut erau execrabile ) , daca vom avea in continuare online pass si daca puteti preciza mai in detaliu ce este acel EA Sports Season Ticket ? Thx. si spor la joaca!
Faza cu tactical defending este ca in Assassin's Creed 1 si 2. Trebuie sa astepti sa vina adversaru spre tine, pentru a putea pune piciorul. Pun pariu ca in FIFA 13 vom avea ca in Assassin's Creed Brotherhood, sa nu mai asteptam sa vina spre noi ci sa facem noi primu pas, spre o deposedare mai buna![]()
Villa vs Hart
![]()
Calitatea proasta a inregistrari e datorita aparatului foto. La TV nu se vede in halul asta.![]()
n'am incercat decat pe professional ... cum joc cu setarile manual 80-90%,plus ca in Career Mode "manageriez" echipe de calibru mic(vreau sa incep cu Bari ori Dynamo Dresda din liga a doua),sper sa nu ma impinga jocul(mai ales,datorita Impact Engine)sa cobor la SemiPro ...![]()
Am jucat primele 2 meciuri pe legendary. Daca ar fi repriza putin mai lunga nu ar fi chiar asa de speriat.Am pierdut la limita, 2-1/1-0.
Poate daca mai joc 2-3 meciuri scot un egal.
le: prima victorie pe legendary. like a baws.
le2: Prima chestie enervanta pe care am gasit-o pana acuma. Uneori intra fundasul tau la minge fara sa apesi nimic si o rateaza, lasandu-l pe atacantul advers in avantaj. damnit
ai setare ca sa intre la minge cand e mingea f aproape de el..uita-te atent la assist-uri ca o gasestu. bafta
La fel patesc si eu, pe forum au anuntat problema si dau o rezolvare dupa ora 17 GMT , astazi. Asteptam , vreau sa intru in *** 12, poate prind ceva pachete gratis si un jucator bun pt inceput. Eu Fifa il cumpar numai pt Ultimate Team, e cel mai tare mod de joc.
Eu sunt nerabdator sa vad ce e nou in Creation centre ca mi-am luat Season Ticket
---------- Post added 21-09-2011 at 08:02 PM ----------
Ii ''ador'' pe astia de la EA Sports. Il anunta pe data de 2 septembrie, il amina pina in 20 si acum in 21 nu-s in stare sa faca Creation Centre sa functioneze . Asa o sa le mearga si serverele dupa lansarea FIFA 12 ?????????????![]()
Bookmarks