Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 64 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast
Results 581 to 600 of 1265

Thread: Fifa 12

1. #581 SP
    Member RaduHawk's Avatar
    Daca n-ar fi atatia fanboy nu s-ar mai vinde fifa in milioane de exemplare. Dupa ce ca e de tot rahatul jocul, nici nu poti sa-l vinzi cu un pret rezonabil pt ca urmatorul detinator trebuie sa mai dea si el 10 euro daca vrea sa joace online.

2. #582 SP
    Member Merdiso's Avatar
    E clar ca are un fanbase prea mare ca sa nu faca milioane de copii vanzare, n-ai la ce sa te astepti daca jumatate din topicurile de pe forumurile EA de dinaintea lansarii jocului sunt "Arsenal overalls", "How much Messi should have ?", "5 stars rating for Porto". In traducere, pe ei nu ii intereseaza decat lucruri d-astea marunte care oricum se pot edita, nu conteaza daca jocul e la fel ca anul trecut. Defapt chiar e mai bine asa, ca nu trebuie sa invete nimic nou, il stiu juca de cand apare.
    Online Pass o alta tampenie, EA isi mulg vaca zilnic.

3. #583 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    just my humble opinion, asa ca nu aruncati cu rosi in mine. eu cred ca situatia e mult mai simpla decat credem noi. cu totii suntem de acord ca fotbalul e un fenomen global si ca este cel mai iubit sport si acuma s-a ajuns la o industrie de miliarde de euro, iar echipele de fotbal au fani peste tot, vezi real madrid in japonia. majoritatea cumparatorilor de fifa sunt de fapt fani ai unei echipe sau al sportului in sine, nu-l cumpara pentru gameplay, grafica, online, ei vor sa joace cu echipa X tot jocul, vor sa-l controleze pe messi, ronaldo, rooney etc.

daca stai putin sa te gandesti, fifa nu are concurenta, de ce? pai atata timp cat Konami nu va cumpara licentele pentru toate campionatele, poate fi cel mai bun simulator de pe piata, dar nimeni nu-l va cumpara (aici ma refer la cei enumerati mai sus). o piata fara concurenta va stagna sau poate chiar va involua, asa ca nu ar trebui sa va mire faptul ca fifa is the same game sau chiar mai prost.

pana la urma trebuie sa recunoastem ca oricare dintre noi vrem sa jucam un joc cu fotbal in fiecare an si de fiecare data inainte sa se lanseze, ne punem in fata PC, stam cu degetele incrucisate, ne uitam dupa informatii si speram ca de data asta EA sa lanseze un joc cat de cat ok. chiar daca ne-au dezamagit de cateva ori, noi tot speram, uitati-va la forumurile EA inainte cu 2-3 luni ca un joc sa fie lansat sau chiar pe CG.ro .

cumparam jocul, plin de bugurui, ne refulam pe controalere, din pacate, mai scriem si cateva mesaje "de bine" pe forum si dupa ce se intampla? ne intoarcem la joc si ii mai dam o sansa "hai ca poate de data asta castig, poate acum merge, poate m-am obisnuit bla bla". cu chiu cu vai tot fifa o sa-l jucam, de ce? pentru ca are majoritatea echipelor din lume cu licenta, grafica e ok, online e ok, sunt milioane de jucatori, are atat de mult "content" ce te va tine cateva sute de ore in fata TV etc.

eu o sa-mi achizitionez curand o noua consola si primul joc pe lista este FIFA si dupa probabil un nou controller, ce pot sa zic, pentru unii probabil par masochist, dar eu de fapt vreua doar sa joc fotbal.

4. #584 SP
    Member jon209's Avatar
    Mi-a facut update la 1.02 are cineva idee ce face acel patch

5. #585 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    AndRewqp - ai nota 10 de la mine pt acest post. ai pus punctul de i

6. #586 SP
    Member jon209's Avatar
    Am gasit-patch 1.02
    --------------------------------------------------
    -Fixed a memory leak that would cause Origin to crash.

-Fixes to our installation and updating systems.

-Fixed an install issue that was forcing users to download all language packs.

-Goalkeeper control in online matches: We asked for your feedback and we got lots of it. After reviewing that and our own telemetry, we decided that enough people were abusing this feature online to negatively affect the experience of the majority. So we have decided to remove the ability to press Back/Select and play as the goalkeeper, allowing the CPU to defend, in all online matches. The function remains available in offline matches.

-Fixed a situation that would see the user in an empty *** Store without button functionality.

-Fixed a *** crash when using custom tactics.

-Fixed a hard lock that would occur when applying a Manager Contract after purchasing a Bronze Premium Pack in ***.

-Fixed a situation that would see some users being disconnected from *** after five seconds of connectivity.-

-We have optimized the *** server to speed up transactions

7. #587 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by jon209 View Post
    Mi-a facut update la 1.02 are cineva idee ce face acel patch
    din cate am inteles pe forumuri:

-Fixed a memory leak that would cause Origin to crash.
    -Fixes to our installation and updating systems.
    -Fixed an install issue that was forcing users to download all language packs.
    -Goalkeeper control in online matches: We asked for your feedback and we got lots of it. After reviewing that and our own telemetry, we decided that enough people were abusing this feature online to negatively affect the experience of the majority. So we have decided to remove the ability to press Back/Select and play as the goalkeeper, allowing the CPU to defend, in all online matches. The function remains available in offline matches.
    -Fixed a situation that would see the user in an empty *** Store without button functionality.
    -Fixed a *** crash when using custom tactics.
    -Fixed a hard lock that would occur when applying a Manager Contract after purchasing a Bronze Premium Pack in ***.
    -Fixed a situation that would see some users being disconnected from *** after five seconds of connectivity.-
    -We have optimized the *** server to speed up transactions

Quote Originally Posted by Spike View Post
    AndRewqp - ai nota 10 de la mine pt acest post. ai pus punctul de i
    macar da-mi un thanks

LE: damn it, uite ce se intampla daca pleci la masa si lasi forumul deschis si uiti sa dai refresh.

8. #588 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Si de scriptare sau AI nimic ? E clar, e foame de "features", macar sa repare astea 2 lucruri in editiile viitoare si jocul e perfect pentru generatia actuala (aproape).

9. #589 SP
    Member romey's Avatar
    Quote Originally Posted by Merdiso View Post
    Si de scriptare sau AI nimic ? E clar, e foame de "features", macar sa repare astea 2 lucruri in editiile viitoare si jocul e perfect pentru generatia actuala (aproape).
    Baietii astia de la EA macar la maketing se pricep, acum au rezolvat cateva din probleme o mai lungesc asa pina de sarbatorile de iarna si poate atunci scriptarea si AI-ul si mai trece ceva si apare update-ul cu echipele la sfirsitul lui februarie (transferurile de iarna ) si uite asa a trecut un an si incep sa lucreze vreo citeva luni si apare 13.

10. #590 SP
    Member blondutzu's Avatar
    Cum bine zicea si Andrew ... atat timp cat nu au concurenta serioasa nu or sa aduca prea mari imbunatatiri seriei Fifa.

11. #591 SP
    Member BatsBike's Avatar
    apropo ... cand trec un jucator de pe o pozitie(ca exemplu,Zicu 74OVR CAM) pe alta(acelasi Zicu trecut CB,ramane tot la 74OVR!?),nu se schimba OVR!asta nu s'a fixat,inca un bug important in Career ...

12. #592 SP
    Member romey's Avatar
    Nu mai pot intra in Creation Centre de pe PS3. De vreo 4-5 zile de fiecare data cind incerc, imi scrie asta:
    "ATTENTION! There was an error downloading the User Generated Content. Please try again."
    Mai pateste careva asta????

13. #593 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    @romey: Eu am jucat(simulat jocuri ) ieri un campionat de Liga 1(Romania) pe care-l downloadasem...

14. #594 SP
    Member romey's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    @romey: Eu am jucat(simulat jocuri ) ieri un campionat de Liga 1(Romania) pe care-l downloadasem...
    Dar tu ai downloadat Tournament-ul zilele astea sau il aveai deja downloadat?

15. #595 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Il aveam downloadat de cand am primit jocul
    Uitasem ca il am si voiam sa descarc, dar mi-a zis ca am atins limita de descarcare din Creation Center...

16. #596 SP
    Member romey's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Il aveam downloadat de cand am primit jocul
    Uitasem ca il am si voiam sa descarc, dar mi-a zis ca am atins limita de descarcare din Creation Center...
    De aia te-am intrebat daca il aveai deja downloadat, ca eu cu echipele care le am deja downloadate( am facut toata liga 1 si ceva echipe din liga 2)
    pot juca fara probleme. Problema imi apare cind vreau sa intru in Creation Centre sa mai downloadez sau sa-mi sterg din echipe. Multam fain oricum.

17. #597 SP
    Member adicodlea's Avatar
    nu s-a mai rezolvat niimc cu problema comentatorilor pe PS3 ?

18. #598 SP
    Junior Member xxl162001's Avatar
    mi`am cumparat fifa 12 sepecial edition,iar cand incerc sa ma joc online imi apare "Redeem code for fifa 12 online pass", iar cand vreau sa bag codul primesc mesajul "This service is not available in your country" ma poate lamuri cineva? Multumesc.

19. #599 SP
    Member jon209's Avatar
    Depinde pe ce ai cont(PSN) daca ai pe RO nu merge eu asa stiu fa-ti si u pe UK

20. #600 SP
    Member romey's Avatar
    Quote Originally Posted by xxl162001 View Post
    mi`am cumparat fifa 12 sepecial edition,iar cand incerc sa ma joc online imi apare "Redeem code for fifa 12 online pass", iar cand vreau sa bag codul primesc mesajul "This service is not available in your country" ma poate lamuri cineva? Multumesc.
    Cred ca patesti asta pentru ca ID-ul tau de PSN nu e aceasi zona cu blu-ray-ul FIFA, daca ID-ul e SUA FIFA sa fie zona 1 iar daca ID-ul e UK trebuie sa fie zona 2.

---------- Post added 19-10-2011 at 12:40 PM ----------

Quote Originally Posted by romey View Post
    Nu mai pot intra in Creation Centre de pe PS3. De vreo 4-5 zile de fiecare data cind incerc, imi scrie asta:
    "ATTENTION! There was an error downloading the User Generated Content. Please try again."
    Mai pateste careva asta????
    Pentru cei care au patit sau v-or pati ca si mine uite rezolvarea:
    "No guarantees, but this worked for me!

1. open creation centre website

2. UNBOOKMARK every FIFA 12 content that u have bookmarked.

3.open FIFA 11 in the ps3 and DELETE all of the downloaded materials from the game. (my fifa> creation centre> square button to delete.... all this does is un-ticks those boxes. dont worry if it is still there but unticked. as long as there is no tick.

4. Exit FIFA 11 and go back into creation centre website. bookmark whatever you want.

5. open FIFA 12 in the ps3 and go into creation centre.

Fingers crossed!"
    Am redat textul asa cum mi-a fost trimis si mie de pe un forum international si functioneaza.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 64 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks