Mai bine nu isi mai fac atata publicitate pana nu isi rezolva problemele.
Ma bag si eu nitel si intreb o chestie legata de varianta PC, banuiesc ca multi dintre voi ati incercat-o si pe ea. Ok, ajutati-ma si pe mine. Jocul e cumparat retail. Single merge perfect, dar in multi, dupa vreo 2-3 minute se blocheaza si o baga p-aia cu "has stopped working" sau not responding. Care e buba?
Am uitat sa precizez de fasolele cu care trage un tank din tun sau din mitraliera.E de-a dreptu revoltator sa tragi cu mitraliera tancului si sa vezi ca de pe teava ies fasole luminoase.Ce D-zeu au facut astia.Nici nu mai vad inamicul din departare de cat de mari is fasolele.![]()
^ Nu am jucat inca jocul, dar, ca idee, sa stii ca mitralierele de pe tanc (ca orice mitraliera in general) nu sunt facute pentru a trage la distante mari
fasole. hahahaha.mama da' ce mai reinventati limba romana.
Poate are gloante de calibru mai mare mitraliera si d-aia arata asa.
Are dreptate, gloantele se vad ca niste cartofi in flacari, si nu numai la tanc. Pe langa asta, cand tragi cu arma cu iron sight, din cauza reculului, arma se duce foarte mult in sus si nu mai vezi inamicul, ajungand sa tragi ca prostul dupa pasari. Bine, treaba se rezolva cu un supressor si un optical attachement dar tot e enervant.
Cuvantul "fasole"exista in limba Romana.
Ma rog,fasole,cartofi , orburile din Enslaved ,tot aia.Chestiile alea nu arata ca gloante de calibru mare ! Ci ca niste orburi cu grafica de terminator
De recul nu mai zic,ca se duce tinta in sus si mai ales ca si asa tragi in "umbre" nu in inamici, rezulta dezastru.Dar consider reculul ca o provocare care contrabalanseaza usurinta cu care moare inamicul.COD-izare.
Pana acum Grey e cel mai/singurul multumit de joc...![]()
Scuze, dar ma distrez copios pe threadul acesta si ma felicit ca INCA m-am abtinut de la achizitionarea acestui produs controversat sa spunem.![]()
Nu ruleaza "fin", e smirghel de 100.Avand in vedere grafica prashtie de pe ecran ar trebui sa ruleze la fps mai mare si fara lag.
Da SepticEye, putea fi mai buna grafica, putea fi 1080p, stiu povestea. Sincer, la cum se prezinta, parerea mea umila e ca-si face foarte bine treaba asa cum e. Nu-i trebuie cautat nod in papura la ce harti are jocul. Faza de pe o harta de Rush cand sari in gol sa ajungi la zona de atac e dementiala.
Prea multa vorbarie si prea putina joaca.
si mie imi place jocul si nu o sa regret niciodata ca l-am luat. grafic e suficient pentru consola.
Si eu sunt multumit de joc .
Arata bine pe aman2 platforme .
PS . Mai am putin de dau unlock la mortar .![]()
Ceea ce am zis pana acum is extremele care m dezamagesc pe mine.Jocul in sine nu ma dezamageste deloc.Inca joc BBC1 pt ca mai am nevoie de 4500 killuri sa iau si ultimu ach,si deocamdata ma abtin de la Battlefield 3.Abia astept sa ma infing in el.
Rasko nu stii ce pierzi.Is de acord cu Grey 100% chiar daca am scos in evidenta "nodu din papura"
PS.fasolele alea ma deranjeaza rau,atat !
Bookmarks