Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 84 of 164 FirstFirst ... 34 74 82 83 84 85 86 94 134 ... LastLast
Results 1,661 to 1,680 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #1661 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    Pana la urma merita cumparat jocul ? as vrea sa-l cumpar cat de curand.

2. #1662 SP
    Junior Member Amsterdam's Avatar
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    Pana la urma merita cumparat jocul ? as vrea sa-l cumpar cat de curand.
    DA!

3. #1663 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Hundreds of Battlefield 3 players banned over cheating - Battlefield 3

pana la urma probabil o pateste si ala cu 3 mil de puncte

4. #1664 SP
    Member Dante's Avatar
    am observat si eu ca sunt o groaza care fac boosting pe hardcore. am jucat cu unu aseara care a terminat cu 20000 de puncte si 0 K 8 D. Nici nu l-am vazut pe unde isi facea veacul. astia se raporteaza pe undeva?

5. #1665 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    De ce naiba jocul ruleaza de pe dvd, chiar daca e instalat pe HDD-ul consolei? (Xbox 360)

6. #1666 SP
    Member monstrul's Avatar
    @DevilBringer Daca te intereseaza multiplayer normal ca da.Nu e un joc perfect dar e al naibii de obsedant

7. #1667 SP
    Member lucian43's Avatar
    Stie cineva in ce maniere se obtin "attachments" (echipamentele pentru arme) ?
    Toate jucariile alea pentru arme ACOG 4X, Reflex RDS, Holographic sight, KOBRA, Bipod, Laser sight, Suppressor etc
    Stiu, joci si faci puncte... Intrebearea e la cate puncte iti da de exemplu KOBRA sau ACOG ? am observat ca ordinea de a le obtine difera de la o arma la alta.
    Tind sa cred ca nu este specificat oficial cum nici damage-ul armelor nu ai de unde sa il stii, decat de pe site-uri/bloguri neoficiale.
    Nu-mi ramane decat sa joc ca orbu' in speranta ca imi deblocheaza ceea ce vreau !

8. #1668 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Intra pe battlelog, te uiti la unlocks, si-ti arata la fiecare arma ce urmeaza, cate kills trebuie, etc. etc.
    Tot ce ai vrea sa stii mai putin damage-ul armelor intr-adevar.

Dar pt inginer/assault/support toate armele fac 25 damage de aproape cu expectia G3, Scar-H, PKP, M420b si M60 care au 34 damage.
    Sau cel putin asa zic baietii care au testat.

Oricum damage-ul conteaza mai putin. Dupa cum am precizat, pentru mai toate armele e la fel. Alea care au damage mai mare, ori au incarcator mai mic, ori au recoil mult mai mare.
    Joci si vezi cu care te descurci cel mai bine.

9. #1669 SP
    Member lucian43's Avatar
    Multumesc de raspuns.
    That was useful information, thanks a lot mate !

10. #1670 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by Alexandru View Post
    De ce naiba jocul ruleaza de pe dvd, chiar daca e instalat pe HDD-ul consolei? (Xbox 360)
    Pana la urma, am gasit o solutie:

Cand vrei sa joci Multiplayer, bagi in consola disc-ul cu Single Player si alegi Multiplayer.. atunci iti va cere disc-ul cu Multiplayer, iar dupa ce il bagi, jocul va rula de pe HDD-ul consolei.

Cand vrei sa joci Single Player, bagi in consola disc-ul cu Multiplayer si alegi Single Player (Story Mode).. atunci iti va cere discul cu Single Player, iar dupa ce il bagi, jocul va rula de pe HDD-ul consolei.
    Attached Images Attached Images bottlefield.jpg

11. #1671 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Attached Images Attached Images bcgji.jpg

12. #1672 SP
    Member rogele 1's Avatar
    Nu stiu despre ce lag vorbiti voi...mie imi merge chiar perfect.Ii drept ca oricum is varza, dar macar nu is varza si am si lag.

Oricum,daca vreti sa vedeti damage-ul armelor mai bine va uitati la gloante si in functie de cat de măroace sunt deduceti.

13. #1673 SP
    Junior Member kene's Avatar
    Pentru cei ce joaca pe PS3, kene2024 este userul meu de PSN/Battlelog, poate jucam un MP ceva sau chiar un CO-OP, ca pe public dau numai de 'jucatori'.

14. #1674 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar

15. #1675 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Cum a ajuns omul acolo?,am sa incerc si eu sa vad daca imi iese.

16. #1676 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Hilar.

17. #1677 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Noob question: Cum ma conectez la battlelog ?

18. #1678 SP
    Member Dante's Avatar
    cu contul de EA, daca ai mai jucat online un joc recent de la ei sigur ai cont

19. #1679 SP
    Member s0whaT's Avatar
    battlelog.battlefield.com/bf3/

Te loghezi cu contul de Origin . Daca esti de pe consola , fa ti un cont de origin cu acelasi email si psn id ul / xbox tagul iti va aparea pe battlelog . Vezi statistici si altele ..

20. #1680 SP
    Member justamodel's Avatar
    DICE plans to do something about the tactical light in Battlefield 3 before any more controllers are snapped in rage. !!!! In sfarsit.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 84 of 164 FirstFirst ... 34 74 82 83 84 85 86 94 134 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks