Eu zic sa aplici pentru o slujba la Dice, la cum merg lucrurile peacolo clar au nevoie de un om competent cum esti tu. Serios!
Si mie imi plac statisticile si le urmaresc indeaproape, dar factorul uman unde este in ecuatia asta a ta? Din statistici nu poti extrage numai concluzii la nivel ideal, si deacolo totul trebuie inmultit cu factorul uman, care nu poate fi redus la o cifra exacta, tine de fiecare dintre noi.
Daca luam exemplul tau, cu XMB-u, un om are o acuratete mare cand joaca le da numai in cap, tot timpul, ala va folosi F200 cumarksman ca ii reduce reculul si il ajuta sa dea headshoturi direct, altul cu acuratete mai mica va incepe sa traga in piept si din recul va ajunge la capul adversarului si il va omora tot cu headshot, acela va prefera XMB cu Magnum, ca ultimul glont care ajunge la cap sa fie decisiv, iar reculul mai mare il ajuta. Rezultatul este acelasi dar modul de a-l atinge este diferit, eu asa vad lucrurile, de aia ce scrie pe hartie nu este general valabil bine pentru toata lumea, dar este perfect adevarat.
Bookmarks