Maine poimaine ne pun astia de la Ea sa platim pentru patch-uri, nu doresti input lag, plateste, vrei sa iti auzi colegii de echipa ce zic, plateste, vrei servere private sa organizezi turneuri, plateste, cred ca asta vroiau sa zica prin DLC-uri.![]()
Maine poimaine ne pun astia de la Ea sa platim pentru patch-uri, nu doresti input lag, plateste, vrei sa iti auzi colegii de echipa ce zic, plateste, vrei servere private sa organizezi turneuri, plateste, cred ca asta vroiau sa zica prin DLC-uri.![]()
Ma refer la grafica de Ps 3! Pe pc e exceptional dar nu ma incanta!
---------- Post added 03-02-2012 at 03:00 PM ----------
Prea mule freezuri? Acum cu doar 5 lire scapati de un exces de furie inutil si nesanatos!
Ne urati ca am facut un ***** de joc pt 100 de lire de caciula ne sinucidem live!!
la assault eu folosesc F2000,este cea mai buna arma de pana acum (am lvl 22)
ce arma importanta se mai deblocheaza pana in level 25 ?
si mie imi place foarte mult aceasta arma si este cea mai buna pt mine , are un damage bun , recoil si incarca repede![]()
acum trebuie sa fac inca 200.000 exp ca sa fac level la assault![]()
AEK-971:
+Cel mai mic recoil.
+Cel mai mare DPS(damage per second)
+Cel mai mare rate fire
- Incarca lent
AEK-ul mi se pare cea mai "sexy" arma dar toate optic-urile in afara de Kobra nu-mi plac cum arata puse pe ea.
Cred ca m-as descurca mai bine cu M416 sau M16A3 (care e practic identic cu M416) dar imi place mult RoF-ul mare de la AEK.
Iar de regula joc support cu M27 care e practic un M416 cu mai multe gloante asa ca mai variez si eu.
@geosnyper: toate armele de assault (cu exceptia G3) au acelasi damage. Iar M16-ul are intr-adevar cel mai scurt reload.
Nope, de la mine e postul.
Culmea e ca dup-aia am vazut si sus pe pagina avertisment ca nu am postat de mult si ca risc sa-mi fie sters contul.
Am dat log-out ca am zis ca cine stie ce s-a intamplat, si dup-aia n-a mai mers nici parola, a trebuit sa o restez.
Ciudat...
Bookmarks