Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 120 of 164 FirstFirst ... 20 70 110 118 119 120 121 122 130 ... LastLast
Results 2,381 to 2,400 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #2381 SP
    Junior Member FRKALEX's Avatar
    Stiu si eu ca trebuie sa apas pe aia ca sa schimb firing mode, daca ai fi citit tot ai fi vazut ca am intrebat cum pot seta DEFAULT firing mode , adica sa fie din start pus un mod care il vreau eu sa nu mai trebuiasca sa schimb manual.

2. #2382 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Din c�te știu eu nu prea se poate, toate armele sunt setate by default pe full auto.

Iar legat de problema cu serverele, �ncercați să intrați doar pe cele care au DICE sau SERVER �n față.

3. #2383 SP
    Member prise's Avatar
    subscriu si eu, am incercat aseara sa ma conectez quick match dar nu am reusit deloc, apoi am incercat pe servere Dice cu semnal full si a mers fara nici o problema.

4. #2384 SP
    Junior Member FRKALEX's Avatar
    mie mi se conecteaza perfect , dar nu joc pe servere cu B2K .

Imi puteti recomanda de unde sa cumpar alimentare cont PSN pentru a imi lua B2K expansion pack ?

Si daca imi iau B2K ,imi raman armele astea de acum sau se deblocheaza unele noi pe parcurs?

5. #2385 SP
    Member Dante's Avatar
    bodopsx, robertdinu , alte surse de carduri pre paid....

mai apar cateva arme de deblocat pe parcurs ce faci achievementurile

o lista cu date despre armele din joc

chartbase3.png

6. #2386 SP
    Member Witchalok's Avatar
    ~Symthic.com: REAL Battlefield 3 Charts: Damage, Time to Kill, Accuracy, Vehicle, Attachments + Stats and Mechanics

Link-ul asta cred ca e ceva mai util, si e tinut la zi.
    Din pacate acolo sunt datele pentru varianta de PC, si nu cea de console. Diferentele insa nu sunt la multe arme, in principiu doar P90, MP7 si la semi-auto frag rounds.

7. #2387 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Lucruri elementare pe care ar trebui să le cunoască orice jucător de Conquest:

Și pentru că s-a amintit și �n clip, dar foarte mulți nu fac asta: folosiți cu �ncredere funcția de SPOT (apăsați Select c�nd aveți un inamic �n raza vizuală), este de folos at�t echipei, c�t și vouă. Probabil că mulți nu fac spot pentru că se zg�rcesc la puncte ("eu l-am văzut, eu �l omor, de ce să-mi fure altul killul?"), �nsă nu uitați că acest joc presupune munca �n echipă, pentru lonewolf Rambo �ncercați seria COD.

8. #2388 SP
    Member prise's Avatar
    Super interesant filmuletul. Multumesc! Legat de butonul SPOT eu sincer nu l-am folosit pana cand nu am gasit un link tot pe aici cu regulile generale ale jocului. Probabil multi intra in joc si nici nu stiu sa foloseasca prea bine toate armele si gadgeturile si nici nu se obosesc sa afle cum. Eu folosesc acest buton acum si pentru ca daca vad un inamic ii dau spot si in caz ca ma omoara stiu sigur ca il hacuieste un coleg si ma simt razbunat, plus ca primesc si 10 puncte. De multe ori joc recon doar ca sa dau spot, asa ma distrez eu

Acum sa trec la eternele mele probleme cu acest joc si anume azi imi apare o eroare de care nu am mai avut parte pana acum. Cand dau multiplayer imi zice : "Conection to EA Online timed out. Your network bandwidth and/or network latency may not meet the requirments fot Battlefield 3." WTF???
    Ce dracu mai e si asta?

Multumesc!

9. #2389 SP
    Member cipvas's Avatar
    Cica vine un update micut pe 6 februarie pt PS3. The Official Battlefield Blog Dar numai pt VOIP??? Dar restul problemelor???

10. #2390 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Eu unul m-am obisnuit cu ideea ca nu mai vine nici un fix.

Daca in 3 luni de zile nu au reusit inca sa gaseasca o solutie pentru input lag, mai mult de atat, nu au pomenit decat o singura data ca lucreaza la un fix, atunci nu cred ca o sa-l rezolve.
    E posibil sa nu existe nici o solutie viabila.

Depinde foarte mult acum si ce la "durata de viata" s-au gandit pentru BF3.
    Daca intr-un an intentioneaza sa scoata un alt battlefield (ca o fi BF4 sau BC3) atunci nu cred sa-si mai bata capul cu varianta de PS3 a BF3-ului. Prea multe probleme care trebuie rezolvate.

Daca in schimb o sa vedem ca o sa avem update-uri dese care sa rezolve din probleme + dlc-uri, si eventual reusesc sa scape de bug-uri, atunci mai am ceva sperante in DICE si poate o sa le cumpar urmatorul joc.
    De EA m-am lamurit ca sunt varza, nu am nici o speranta la ei.

11. #2391 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    Au trecut doar 3 luni de la lansare,iar serverele sunt goale practic ii doare-n pix de noi acum ca au conturile pline! Eu il cataloghez ca teapa anului si tot respectul pe care l-au castigat in fata mea cei de la dice s-a dus dreaq in concluzie adio precomenzi!Nu stiu unde va ajunge industria gamingului dar e pe urmele acestei intregi societati in declin!

12. #2392 SP
    Member cipvas's Avatar
    Nu cred ca ii doare in cot de noi.Eu cred ca nu gasesc solutii la aceste probleme, ca de, au engine nou. Abia Bad Company 3 sau Battlefield 4 vor fi cu adevarat niste capodopere.

13. #2393 SP
    Ce ma deranjeaza este faptul ca jocul a fost constrtuit pt Pc, portat execrabil pe Ps3(pa langa faptul ca are o grafica de 3 lei e plin de lag-uri bug-uri boschetalag-uri ,etc),dar cu toate astea este de aproape 3 ori mai scump pe consola! A avut parte de un marketing super agresiv si a fost exact cum spune proverbul: La pomul laudat sa nu te duci cu sacul! Eu ca si client fidel nu pot sa le doresc decat s-o simta-ngat!!

14. #2394 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Eu am inceput sa il rejoc si m-a prins iar

Sent from my iPad2 using Tapatalk HD

15. #2395 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Pe ce data va veni update-ul la Bf3 ? Sper ca o sa rezolve majoritatea bug-urilor!

Sent from my iPhone using Tapatalk.

16. #2396 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Circula vorba-n targ ca pe 6 luna asta / ps3
    Daca o sa contina mai mult decat fix-ul cu sunetul ramane de vazut.
    http://www.enterbf3.com/news/712-ps3...-february-6th/
    L.E
    Facem pariu ca nu o sa avem optiunea de "mute" ?
    Sa auzi toti kinderii cum iti canta in ureche....

17. #2397 SP
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Nu cred ca ii doare in cot de noi.Eu cred ca nu gasesc solutii la aceste probleme, ca de, au engine nou. Abia Bad Company 3 sau Battlefield 4 vor fi cu adevarat niste capodopere.
    Diferenta intre frostbite 1 si frostbite 2 e prea mica pt niste bug-uri atat de mari.Si sunt foarte departe de termenul capodopera.Intai sa le atinga pe cele numite Respect si Seriozitate!!

18. #2398 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    La cate turneuri se fac si se anunta, plus DLC-uri, se pare totusi ca isi doresc o viata lunga la jocul asta, dar dorinta asta nu este sustinuta si de un suport tehnic adecvat. Ciudat, lasa impresia ca Bf3-u asta ii asa un joc, de teste, pentru viitor.

19. #2399 SP
    Quote Originally Posted by omudinmultime View Post
    La cate turneuri se fac si se anunta, plus DLC-uri, se pare totusi ca isi doresc o viata lunga la jocul asta, dar dorinta asta nu este sustinuta si de un suportul tehnic adecvat. Ciudat, lasa impresia ca Bf3-u asta ii asa un joc, de teste, pentru viitor.
    Si ti se pare normal sa dam atatia bani pe un Beta?(caci asta e defapt). Daca Dice erau romani erau crucificati deja si numiti tigani hoti pe toate site-urile!!

20. #2400 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Ca o completare as zice ca este un joc,de teste, dar doar pentru varianta console
    Am observat ca cei de la DICE si-au focusat atentia mai mult pe varianta de PC,unde ar fi saptamana si patch-ul.Il finiseaza ,il bibilesc iar cei cu consolele trebuie sa se multumeasca cu o portare nu prea stralucita
    Mi se pare chiar penibil ca un joc de calibrul asta sa aiba atatea probleme.Dar de....marketingul trebuie sa recunoastem ca si-a facut treaba bine la cat hype au creat
    Pierderi de sunet de ordinul zecilor de secunde, VoIp nu merge sau cand merge,merge prost etc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 120 of 164 FirstFirst ... 20 70 110 118 119 120 121 122 130 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks