Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 71 of 164 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 81 121 ... LastLast
Results 1,401 to 1,420 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #1401 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    am o intrebare,poate ciudata pt unii dar nu prea ma joc fps uri online,de ce apare lumina aia cand vezi alt jucator? parca iti baga unul oglinda in ochi

2. #1402 SP
    Member kkkotto07's Avatar

E hilara nu ciudata. Lumina aia e de la lanterna atasata armei, nu e lumina cereasca

3. #1403 SP
    Junior Member Amsterdam's Avatar
    Au dat-o rau de tot in balarii cu lanterna aia.

4. #1404 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post

E hilara nu ciudata. Lumina aia e de la lanterna atasata armei, nu e lumina cereasca
    a dracu' lanterna cu mama ei, in amiaza mare bate de parca ar fi nocturna de pe arena nationala,nu am zis ca e lumina cereasca,sigur e oglinda , v am lasat, sigur imi iau injuraturi daca spun ca mi se pare cam ciudat sa stai ascuns prin casa si cand intra un sarac il impusti, mi aduce aminte de counter strike ul jucat de mine si amicii mei acum vreo 10 ani.
    muski nu ma injura prietene, stii doar ca te apreciez si nu comentez gusturile.
    rasko, mai astept ceva de la tine, mi ai facut ziua mai buna

5. #1405 SP
    Member LeGenD's Avatar
    mi se pare mie sau e putin mai greoi controlul decat in beta?......

6. #1406 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    O fi Elpresador fanboy COD dar are dreptate. Grafica -> one step back. Controlul lui killzone 2 s a bulanit cu controlul lui cod si n ani mai tarziu a iesit controlul lui BF3 (un mod frumos de a o spune).

Nu stiu voua dar mie imi aduce aminte de MoH jocul asta. Alta teapa fenomenala.

7. #1407 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Legend, cica e doar pe PS3, si cica ar fi recunoscut pe twitter DICE ca e o problema si au dat si o solutie temporara: redu rezolutia (seteaza PS3 pe 560 sau cat o fi. sau 480p)
    Halal solutie cand te gandesti ca o sa se vada si mai nasol de atat. Si cand zic nasol sa nu se inteleaga ca ma dor ochii de la grafica. E acceptabila. Dar e un pas inapoi de la BC2 asa ca DICE din punctul meu de vedere si-au pierdut orice credibilitate.
    Ca sa citez pe numai tin minte mi-a dat ieri un p.m. "au facut *****ul praf".

E a doua mare dezamagire pentru mine in interval de o luna (dupa sistemul de co-op din Dark Souls).

Astept patch-uri: sa rezolve lag-ul, sa rezolve hit box-urile de *** ca si in BC2, sa ajusteze lumina aia de la lanterna ca zici ca-ti pune unul ditamai reflectorul in ochi, si multe alte bug-uri pe care le-am intalnit.

8. #1408 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    EA has told consumers in possession of unredeemable Battlefield 3 online pass codes to approach retailers for a replacement.
    Asta m-ar enerva mai mult decat grafica proasta sau alte deficiente.

---------- Post added 28-10-2011 at 01:46 PM ----------

News: Battlefield 3 network outages caused by unprecedented demand, says EA - ComputerAndVideoGames.com

---------- Post added 28-10-2011 at 01:47 PM ----------

Quote Originally Posted by cosminbad View Post

Legat de input lag ati dezactivat aim assistul ? in Beta ma dispera si dupa ce l-am dezactivat a devenit totul mult mai natural si rapid

Anyone? jucati cu aim assist on sau off ?

9. #1409 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Quote Originally Posted by Witchalok
    Astept patch-uri: sa rezolve lag-ul, sa rezolve hit box-urile de *** ca si in BC2, sa ajusteze lumina aia de la lanterna ca zici ca-ti pune unul ditamai reflectorul in ochi, si multe alte bug-uri pe care le-am intalnit.
    +1 si cu sunetul am impresia ca nu se mai aud pasi daca tragi cu arma isi revine la loc.

10. #1410 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Am apucat sa bag si eu niste Conquest si a fost chiar ok. Am vazut ca au bagat boost la tancuri ) Nu ma deranjeaza, mai ales ca am stat cu tancul mai mult pe dealuri si era de ajutor cand dadeam boost ca sa trec peste cate un hop.

La elicoptere (si avioane) in continuare mi se pare nasol controlul. Nu zic ca ar trebui sa fie mega arcade, cer numai sa fie ffffun, sa ma distrez cat de cat cand pilotez, nu sa ma chinui sa nu ma prabusesc. Este ceva nivel de Conquest unde toti decoleaza de pe portavioane si tot ce vedeam erau avioane si elicoptere prabusindu-se in apa imediat dupa ce decolau. Poate la Battlefield 5 o sa bage DICE un mini mini tutorial, un fel de boot camp pentru piloti.

In concluzie, astept sa inceapa oamenii din lista sa-l joace, sa pot prinde squaduri cu care sa ma pot coordona. Pentru orice altceva, exista harta Metro si CoD

11. #1411 SP
    Member cipvas's Avatar
    Aproape toti prietenii din lista de PSN joaca BF3.Mai putin eu ca nu il am inca. E frustrant. Ideea e ca nu mai gasesc pe nicaieri Limited Edition. Stiu ca are 4 harti din BF2. Mai are ceva in plus? Stie cineva cand o sa para acel dlc si pe store si cat o sa coste? Deoarece cred ca am sa iau versiunea standard sa ce face weekendul asta, caci nu mai am rabdare.

12. #1412 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    De ce nu il iei din afara ? Astepti, dar macar ai cele 4 harti.

13. #1413 SP
    parca pana pe 31 octombrie puteai sa il downloadezi digital de pe PSN store si primeai gratuit Pack-ul din preorder. dar era vreo 60 lire.

Daca nu, iti recomand Zavvi. Il are inca la comanda. dar dureaza putin. Battlefield 3: Limited Edition PS3 | Zavvi.com

14. #1414 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    "Battlefield 3 network outages caused by unprecedented demand, says EA"

EA sunt cei mai retardati, fara suparare. Deja au depasit Activisionul la lacomie, acum vor sa dovedeasca gradul de incompetenta. Pai EI au creat "unprecedented demand"-ul ala, parca suntem intr-un film cu prosti. De aia se si kk atata pe ei cu preorderuri, special pentru a se pregati mai bine pentru cand se lanseaza jocul. Am zis-o si la BC2: au astia in brate un potential concurent 1 la 1 cu CoD dar depun toate eforturile sa se autosaboteze, prin tot felul de alegeri absolut idioate.

15. #1415 SP
    Junior Member Amsterdam's Avatar
    Mie aseara mi-au mers perfect serverele, fara lag si nu am avut decat un singur disconnect din vre-o 10-15 meciuri, pe PS3.

16. #1416 SP
    Member cipvas's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    parca pana pe 31 octombrie puteai sa il downloadezi digital de pe PSN store si primeai gratuit Pack-ul din preorder. dar era vreo 60 lire.

Daca nu, iti recomand Zavvi. Il are inca la comanda. dar dureaza putin. Battlefield 3: Limited Edition PS3 | Zavvi.com
    cat dureaza de obicei la ei?

17. #1417 SP
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    cat dureaza de obicei la ei?
    In ultima vreme a durat cam 2 saptamani. Inainte dura si 5 zile. Mai nou au schimbat sistemul de transport (vin terestru din CEHIA) la unele jocuri (nu la toate) si d-asta dureaza mai mult.

18. #1418 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Eu nu stiu de ce unii dintre voi mai sunteti inca surprinsi de incompetenta astora! De cand am jucat "beta" sau ce mama naibi o fi fost ala,mi-am dat seama ca jocul asta va avea probleme multe la lansare, la naiba BC2 si acuma la 2 ani inca mai are probleme cu reset de rankuri,barci ce merg pe sub apa,etc.
    Declaratiile de genul "Battlefield 3 network outages caused by unprecedented demand, says EA" sunt niste baliverne,oamenii astia nu sunt in stare sa faca un joc FPS multiplayer bug free,punct.
    Nu regret deloc ca nu l-am cumparat si nici nu stiu daca il voi lua vre-o data,toate problemele astea ce le discutati nu fac altceva decat sa-mi intareasca decizia luata in urma jucarii betaului.

19. #1419 SP
    Member s0whaT's Avatar
    PSN ID : s0whatMD = Battlefield 3 , Fifa 12
    Adaugati ma sa jucam in echipa

20. #1420 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Primul lucru pe care l-am facut a fost sa ajustez setarile. Dupa ce am dat invert vertical si am setat sensitivitatea, aim assist-ul a fost primul care a zburat pe fereastra (stau la parter, n-a patit nimic).

Deci nu e clar de la aim assist.

In ceea ce priveste lag-ul, pare sa apara din senin, in fuctie de harta. Dar e penal. Avioane si elicoptere care se teleporteaza, rubberbanding.
    Tind sa cred ca e mai mult de la joc decat de la servere. Nu face fata la tot ce se intampla.

Bugg-uri notabile: dispare tot hud-ul, crash-uri cand dai quit game, sunetul o ia razna (am patit ca intr-o zona de harta sa se auda sunetul de explozie apropiata (un suierat) in mod continuu, care se si auzea mai incet sau mai tare in functie de cat de aproape era de zona aia)
    Ce-i drept, BC2 parca l-am jucat la ceva vreme dupa lansare, cam 2-3 saptamani parca, dar nu tin minte sa fi avut asemenea probleme. Cateva arme cam OP, dar chestii legate de gameplay, nu tehnice.

@Koba: Beta as indrazni sa spun ca arata si se misca mai bine.
    Hartile care nu sunt foarte mari sau nu au vehicole (ca operation Metro sau in general hartile urbane) mi se par ca arata mai bine. Nu-mi explic exact, or folosi alte texturi, dar asta e impresia. Pe o harta mare mi se pare ca arata mult mai nasol.
    Si probleme de control nu am intalnit in Beta.

Ma rog, o sa-l joc probabil destul in MP, nu e chiar de nejucat, dar nu-mi inspira acelasi feeling ca BC2. Ma enerveaza la culme si meniurile, si static-ul ala din meniuri, si modul in care selectezi load-out-ul. Sunt o mie de butoane pe care trebuie sa apesi ca sa selectezi un kit.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 71 of 164 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 81 121 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks