O zi in plus sau in minus nu prea conteaza. oricum o sa apara noi probleme dupa acest patch. Sper ca mai putine![]()
O zi in plus sau in minus nu prea conteaza. oricum o sa apara noi probleme dupa acest patch. Sper ca mai putine![]()
Deci! Eu am zona 2 jocul şi am luat patchul fiind logat pe zona 1 şi funcţionează. Primul lucru �ţi zice c�nd intri �n joc e să reiei b2k. �ncă e la download la mine. Am intrat �n single cu AA off şi �ntradevăr texturile se văd choppy la distanţă dar de aproape sunt ok. Controlul e lag free dragilor! 720p and no input lag![]()
Sent from my HTC Sensation XL with Beats Audio X315e using Tapatalk
Oricum mai rau ca in 576p nu cred ca are cum sa fie... si macar pot sa vad si eu restul (meniurile jocului, meniul PS-ului) in 720p.
Oricum am inteles ca au dat drumul la toate regiunile, deci merge si de pe cont de UK.
B2k am avut inspiratia sa-l updatez de saptamana trecuta
@renegade: nu am sonor la birou, poti sa-mi spui te rog daca filmuletul e cu AA sau fara?![]()
Hai baieti cu feedback-ul. Mai e sau nu input lag?
Pe mine asta ma intereseaza cel mai mult(ma rog, si nerf-ul pentru frag rounds)
Diseara cred ca o sa suflu si eu praful de pe jocul asta
Ce marime are patch-ul?
hai cu feedback-ul,cum se misca ?
nu stiu ce parere aveti voi dupa update... eu am fost mai curios de cum se misca cu AA OFF ...
Pararea mea este ca reduce putin din input lag dar nu in totalitate... tot mai e putin !Astept si alte pareri
Mie mi se pare ca a disparut de tot IL sincer. Odata cu acest update si cu AA off chiar am avut niste meciuri bune. Mi se pare ca se misca aproape la fel ca si 576p.
Deocamdata nu stiu ce sa zic dar parca au umblat la control, la mine se misca bine si inainte, acum parca raspunde o idee mai repede. Ce mi se pare evident e ca au scazut nivelul de aim asist, poate mi se pare. In schimb nu stiu ce au facut cu luarea in tinta a elicopterelor ca mi se pare ca au facut-o de oaie. Stau enervant de mult sa dau lock pe un elicopter, uneori nu merge deloc. Am jucat pe dam peak si unu cu un elicopter a stat deasupra noastra si ne omora ca pe soareci si nu puteam sa-i facem nimic astfel incat rand pe rand au iesit toti din echipa
Asa este Dante... am observat si eu inca din primele minute de joc imediat dupa patch, au umblat la Aim Asist, ma obisnuisem cu cel vechi, dar adevarul e ca ajuta prea mult, mai mult decat trebuia, sper ca asta sa fie ok si sa ma obisnuiesc cu el !
In rest jocul e in continuare in stare BETA !![]()
ei spun ca "LOCK-area" elicopterelor si jet-uriilor ar trebui sa se faca mai repede la altitudine redusa..acum ce vor si ce a iesit e alta treaba..totusi e pacat ce se intampla cu jocul asta..si de faptul ca practic n-a fost testat mai deloc inainte sa fie scos pe piata..poate peste 2-3 luni sa fie gata
Bookmarks