Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 108 of 164 FirstFirst ... 8 58 98 106 107 108 109 110 118 158 ... LastLast
Results 2,141 to 2,160 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #2141 SP
    Teraflops Graft's Avatar

2. #2142 SP
    Member Xristina's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    Adevarul e... ca... actuala generatie de console este depasita. It's true!
    E depasita din punct de vedere tehnologic, dar ca vanzari de jocuri consola este din punctul meu de vedere cu mult in fata PCului. Poate nu la BF3 sau Skyrim, dar la altele mai mult ca sigur. O noua arhitectura costa destul de mult.

Sper ca in concediu sa mai ma joc si eu BF3 pe PS3 ca acuma nu am timp.

3. #2143 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Foarte frumoase meciurile de aseara.
    Eram cred 12 romani prezenti pe server la un moment dat
    @Witchalok
    -mi-a placut plimbarea cu elicopterul pacat ca nu eram amandoi in acelasi squad ca sa ne auzim si sa stabilim cine da flares

Astazi fiind vineri si cu weekend-ul dupa colt,trebuie sa repetam neaparat experienta asa ca lumeeee ..........adunareeeea dupa ora 19:00 pe PSN

4. #2144 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Vin si eu in seara asta de la ora 7. Inca mai am nevoie de timp sa ma obisnuiesc cu controlul, ca dupa

5. #2145 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    Un video pe Wake island, in special pentru cei care nu au DLC-ul inca, sa va faceti o idee. Plus skid loader.

6. #2146 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Astazi fiind vineri: adunarea la bere.... da-l incolo de BF3, poate sa atepte si pana sambata/duminica

Si chyna, nu-mi dau seama cum ne-au dat jos din elicopter, cred ca au dat doi fix in acelasi timp.

E aiurea ca nu stiu ce faceau cu anti-aeriana aia, am avut si noroc

7. #2147 SP
    Junior Member Costel93's Avatar
    voua vi se intampla sa primiti mesajul: Connection with EA server lost si sa iesiti de pe server? O fi de la net? Nu ar trebui totusi

8. #2148 SP
    Posibil sa fie si de la net. Am patit de foarte putin ori, cam 2-3 in vreo 100 de ore de joc.

Incearca sa pui consola in modul DMZ (da un google).

9. #2149 SP
    Mai degraba la un vin fiert
    Si eu cred ca ne-am luat 2 "boabe" in acelasi timp ca damage 100% cu doar una nu am auzit
    Lasa ca ne organizam noi : eu ca gunner/pilot am mereu flares si stealth
    Trebuie doar sa fim atenti sa nu dam flares in acelasi timp
    @Costel uite aici
    How to put your PS3 into a DMZ - PlayStation Forum

10. #2150 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    Quote Originally Posted by chynagods View Post
    Mai degraba la un vin fiert
    Lasa ca ne organizam noi : eu ca gunner/pilot am mereu flares si stealth
    Trebuie doar sa fim atenti sa nu dam flares in acelasi timp
    Postul de gunner in elicopteru lui Wicha ii ocupat, cautati alt pilot

---------- Post added 09-12-2011 at 04:25 PM ----------

Lasand gluma la o parte...o intrebare pentru voi:
    Care considerati ca este cel mai prestigios dog tag (prin prestigios a se intelege, cel mai greu de luat si cel mai dorit pentru voi)?

PS: sa mai variem subiectele de discutie

11. #2151 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Quote Originally Posted by Costel93 View Post
    voua vi se intampla sa primiti mesajul: Connection with EA server lost si sa iesiti de pe server? O fi de la net? Nu ar trebui totusi
    Si mie mi se �nt�mpla des, mai ales c�nd dau join unor prieteni. In schimb, dacă joc prin quickmatch e totul ok. Probabil sunt serverele lor de vina, nu stiu c�nd o sa repare jocul asta

Sent from my iPhone

12. #2152 SP
    Member prise's Avatar
    cum se face un nemesis kill?

13. #2153 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Trebuie să omori aceeași persoană de cel puțin 5 ori.

14. #2154 SP
    Member prise's Avatar
    saracu ) intr-o runda banuiesc

15. #2155 SP
    Member geosnyper's Avatar
    Quote Originally Posted by prise View Post
    saracu ) intr-o runda banuiesc
    Mai exact....sa-l omori de 5 ori fără ca el sa te sa-ți vina de hac apoi dacă-l mai faci si a 6-a oară �ți da nemesis ribonul dacă nu mă insel

16. #2156 SP
    Member anes's Avatar

17. #2157 SP
    Un-fu.king beliveble
    Ce-o fi fost in sufletelul aluia de a patit-o sa-si ia RPG-u pe cocoasa?
    Cred ca a facut...

18. #2158 SP
    Quote Originally Posted by omudinmultime View Post
    [/COLOR]Lasand gluma la o parte...o intrebare pentru voi:
    Care considerati ca este cel mai prestigios dog tag (prin prestigios a se intelege, cel mai greu de luat si cel mai dorit pentru voi)?

PS: sa mai variem subiectele de discutie
    Mobule, in principiu pentru mine ar fi unul care indica multe kill-uri cu o arma/ vehicul. Asta asa, ca sa arati dedicatia catre un stil de joc (sau o clasa). Ceva gen 5.000 carbine kills, sau 5.000 tank kills.
    Cu atat mai mult cu cat e ceva cu care e greu sa obtii, gen jet kills, sau cu o arma considerata "inferioara" sau cu care joaca rar lumea (gen AS-VAL).

Nu stiu daca are dog tag dar multe c4 kills ar fi destul de prestigios pararea mea, pentru ca trebuie sa muncesti pentru ele.

Cel mai rar (daca ar avea dog tags, dar nu stiu daca exista) si automat si mai "prestigios" ar fi squad wipe. Ala chiar ca trebuie sa joci mult sa-l primesti (iarasi daca exista).

In alta ordine de idei, uitati aici boosting in nesimtire:

Battle Report - Battlelog / Battlefield 3

Ce-o fi in minte copiilor astora sa piarda vreme pentru niste statusuri obtinute oricum fraudulos?
    Chiar sper sa ia ban permanent pe account.

19. #2159 SP
    Member prise's Avatar
    Quote Originally Posted by anes View Post

deci asta e idolul meu nici nu ma gandeam ca e posibil asa ceva ))

20. #2160 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Unul dintre motivele pentru care iubesti un joc BF

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 108 of 164 FirstFirst ... 8 58 98 106 107 108 109 110 118 158 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks