Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 70 of 164 FirstFirst ... 20 60 68 69 70 71 72 80 120 ... LastLast
Results 1,381 to 1,400 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #1381 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Aveti mai rabdare asa e la orice joc la inceput. Pica serverele. Nu cred ca au jucat 3 milioane de persoane Beta. In acelasi timp

2. #1382 SP
    Junior Member Amsterdam's Avatar
    La mine merg perfect serverele, dar cred ca in curand o sa sparg discul. Probabil cea mai proasta metoda de a cheltuii 200 de lei este sa iti cumperi BF3, jocul este pur si simplu execrabil. Este aproape imposibil sa omori un inamic la mai mult de 75-100m daca nu ai sniper rifle.

3. #1383 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Aveti mai rabdare asa e la orice joc la inceput. Pica serverele. Nu cred ca au jucat 3 milioane de persoane Beta. In acelasi timp
    Nu te gandesti la ceea ce trebuie. Inainte de BF3 Alpha 1.5 (ca ala nu era beta) lumea a jucat BC2. Nu stiu cand ti ai luat tu jocul dar vreo cateva saptamani bune dupa lansare au fost probleme foarte mari cu serverele. Iar inainte de asta a fost BC1.
    Le a fost tare greu sa se gandeasca ca o sa vina valul de nesatui,care bineinteles vor sa se joace dupa ce au fost fraieriti cu jocul ultra mega smecher prezentat in trailere, si ca este nevoie de mai multe servere.

Zi mi ca nu am dreptate.

4. #1384 SP
    Member Dante's Avatar
    joc de la ora 5 si mi-a picat o singura data pana acum. au ceva lag hartile cu vehicule si avioane

5. #1385 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Cat a fost Origin up and running, mi-a mers ok. Am incercat numai Conquest Large. Nu am fost deconectat, nu am luat timed out sau alte erori. O singura data am primit kick pentru ca a simtit adminul ca am omorat prea multi (vreo 4-5 la rand). Am prins si servere cu lag, de asteptat de altfel. Ce se intampla acum nu e nimic nou, mereu sunt surprinsi de numarul mare de jucatori. Zici ca sunt amatori in prima zi de lansare a primului lor joc de multiplayer. Nesimtirea e mare la EA, dar asta e deja cliseu.

Vorbind strict de joc, mult peste BETA, au rezolvat niste probleme flagrante. Asupra design-ului hartilor nu ma pronunt inca, unele par lineare insa. Metro nici n-am incercat-o in Conquest, stiam deja ce poate. Lumea nu prea stie pe unde sa se duca, asa e la inceput, e scuzabil. Pana invata toti hartile, multa apa mai curge pe Dunare. Sunet demential, grafica excelenta. Raman la parerea ca s-au scarpinat cu mana dreapta la urechea stanga cand vine vorba de server browser. Nu am fost fan Battlelog, nici acum nu sunt. Probabil ca in timp o sa devin indiferent fata de el. E admirabil asa, in esenta, dar mult mai bine era cu un server browser in game. Asta este, trecem peste. Avand in vedere ca e singurul FPS de genul asta care o sa fie jucat in urmatorii ani, este o investitie foarte buna pentru mine.

De campania singleplayer sau co-op nu m-am atins, nu pot sa-mi dau cu parerea despre ele, dar pot sa-mi imaginez ca este extrem de scriptata. Rail shooter, esti tras de mana peste tot si mai mormai 2 cuvinte printre impuscaturi. Michael Bay are prea mult influenta in lumea jocurilor FPS in zilele noastre, trebuie facut ceva in legatura cu asta.

6. #1386 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Feeling-ul armelor din BC2 a disparut ..sunt doar niste "pacanitori" modelate frumos si nu ma refer la sunet cand zic "pacanitori" ci la senzatia care ti-o lasa cand tragi cu arma in comparatie cu BC2.Mi se pare mie ca si-au dorit prea mult un Modern Warfare mai bun..cred ca le-a reusit dar cu ce cost..?In fiine..parerea mea e ca BC 2 a fost un shooter aparte ca :feeling" general.

7. #1387 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Cam la jumatate din BC2 jocul asta. Grafica varza (BC2 era mai buna), sunete varza (si bugg-uri o mie cu privire la sunete), bugg-uri inca existente (am ramas fara hud sau meniuri un meci), lag cat cuprinde.

Si poate mi se pare mie, dar nu prea reusesc sa ma impac cu controlul. Mi se pare ori ca are ceva input lag, ori nush ce, dar nu e la fel de "smooth" ca la BC2.

Ca gameplay e ok... dar mi se pare aiureala ce au facut cu unlock-urile la arme. Parca prea motiveaza lumea sa faca kill-uri in loc sa joace obiectivele.

Poate sunt eu cam dur cu el, pentru ca ma asteptam la mai mult. Poate ca or sa scoata 2-3 patch-uri si o sa rezolve problemele.
    Dar una peste alta nu imi place asa de mult pe cat hype a avut si pe cat de mult l-am asteptat si eu.

8. #1388 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Am jucat cateva ore bune de campanie single si sincer astept sa se termine odata, ca mi se pare slabana tare. Bineinteles ca e pe sistemul "flashback", dar facut in asa fel incat pierzi firul dupa vreo ora. Adica ajungi pur si simplu "ok, misiune cu tancul acuma? Asa sa fie. Acuma cu avionul? Ok." Inca nu-mi dau seama ce nu le-a placut developerilor la campania din BC1 de au renuntat cu totul la reteta aia. Camp deschis, posibilitati nenumarate de abordare etc etc. Ma rog..

La control is de acord cu Witchalok, nu reusesc sa-l setez incat sa fiu 100% multumit. La BC2 am dat din prima senzitivitatea la maxim si era totul ok. Aici fuge tinta de nu stii ce-i cu tine daca treci de jumatate la senzitivitate. Daca o scazi, parca se misca prea greu; inca nu am gasit o setare echilibrata.

In ceea ce priveste server browserul, din nou nu inteleg ce nu era bine la versiunea precedenta. Strangeai squadul in meniu, alegeai nivelul si te distrai. Tare da' taaare mi-e teama ca cei de la EA au fost lasati sa se bage prea tare in seama la B3, deja prea multe chestii la jocul asta care nu au sens. Am totusi incredere ca multiplayerul o sa-l salveze, astept acuma sa faca colegii de squad rost de joc si sper sa fie bine

9. #1389 SP
    Diesel, server browserul ala e bun. Sa nu mai ai surpriza sa nimeresti pe harti goale. Macar asa stii ca o sa ajungi pe unul plin.

Dar nu-mi dau seama daca iconita cea mai din dreapta, ca de "semnal" indica ping-ul sau nu, dar aseara fu lag la greu.
    Cum zicea cineva pe aici, mult mai evident pe harti cu avioane si vehicule.
    Asta asa ca "rubber-banding". Am avut si destule frame rate drops urate.

Am avut ieri destule probleme si cu squad-uri. Din server browser nu prea vrea sa te puna in aceaasi echipa (chiar daca era loc destul intr-una din ele), dar din quick match merge mai bine.

Daca pentru mine BC2 era un 9/10 (are totusi destul probleme cu hit markers si lag) asta e de un 7/10.
    Graficii ii dau un 6/10

In incheiere un sfat pentru colegii mei consolisti.

1. Jucati inginer
    2. Deblocati mines
    3. ????
    4. Profit

Ori sunt multi "noobi" care nu au mai jucat BF, ori a "uitat" lumea de ele. Dar e minunat sa vezi cate un double kill cand te astepti mai putin si sa iei 400 de puncte dintr-un foc
    Si nici macar nu trebuie sa te straduiesti sa le ascunzi foarte tare, poti pune direct in mijlocul drumului ca nu stiu sa se uite dupa ele.
    Dar am impresia ca trebuie puse 3. 2 cred ca doar da disable la un tanc, 3 e insta kill.

Daca vedeti un tanc care sta pe loc si va puteti apropia, puneti minele langa el, departati-va si aruncati o grenada peste ele. O sa faca BOOM!

Inca un tip: daca vreti sa doborati avioane/elicoptere cu Stinger-ul, faceti lock-on si apoi iesiti din zoom fara sa trageti. Aia or sa creada ca ati tras si o sa dea flares. Lock-on din nou si doborati-i.

L.E.: Doamne ce guvizi sunt dice. Ma uitam pe battlelog. La descrierea A-91 spune asta:

"The bullpup configuration prevents the A-91 from mounting either a bipod or a foregrip."

Si care e a-l patrulea unlock pt arma asta? Foregrip

10. #1390 SP
    Member Dante's Avatar
    Eu sunt multumit de joc in general. Ma deranjeaza doar lagul. Probabil vor face ceva ca sa dispara. Pai ce facem jucam toti inginer doar pt puncte? Unde mai e funul de a juca in squad?

11. #1391 SP
    Pe hartile de conquest mari, cu vehicule multe sunt oricum sunt cam 80% ingineri si 10% recon.
    Dar nu prea am vazut sa se foloseasca mine.
    E pe departe oricum cel mai folositor kit pe astfel de harti. Actiune e foarte putina, meciurile se castiga luand flags (400 de puncte parca iti da pentru un flag furat) nu facand kill-uri.
    Dar cand se crede unul destept si vrea sa vina cu tancul sa fure un flag, o sa aiba parte de o surpriza mica

Nu sunt de acord insa cu jucat inginer pe harti de infanterie (metro de exemplu) si spamat rachete. Mai bine joci un support sau un assault pe alea.

M-am uitat nitel pe forumurile oficiale. O groaza de lume se plange de input lag. Aparent e generala problema, si apare doar pe PS3 (sau cel putin cei cu xbox nu se plang).

In beta nu am patit asa ceva, controlul era bun.

Ieri, am jucat si putin rush, a picat metro, am pus un shot-gun cand am ajuns in tuneluri si.... a fost horror. Imposibil sa tintesti datorita controlului aiurea.

12. #1392 SP
    Member Dante's Avatar
    Da, am citit si eu de chestia cu imput lag. Sunt multi care se plang dar sunt la fel de multi care spun despre cei care se plang ca sunt nebuni. Eu sincer nu am detectat nimic in regula.

13. #1393 SP
    Member ramusg's Avatar
    Pana acum am jucat cam 90% TDM, e bestial modul asta de joc, lasati vaicareala si treceti la treaba, si in BC2 la lansare erau o gramada de probleme si daca cititi primele posturi ...povestea seamana f tare cu ce gasim postat aici. Jocul e bun si se indreapta spre f bun , asta cand o sa rumegam cam tot ce-i poate disk-ul, sa nu zic pielea. Va salut si va astept in squad, mi-am schimbat contul , joc pe cel de uk Kepzy79.

14. #1394 SP
    "nebuni" sunt ei

Stau si spun "get better internet" cand am conexiune buna si n-am avut probleme in BC2.

Sau ca e delay de la televizor. No s*!t Sherlock. De-abia in BF3 s-a trezit sa apara, in alte jocuri nu.

Ce sa mai, in BC2 era bine, in Beta era bine, in versiunea retail de BF3 e varza.

O sa incerc in SP sa vad daca e la fel sau daca e de la servere (cu toate ca in BC2 chiar cand era laggy serverul nu aveam input lag).

15. #1395 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Nu te gandesti la ceea ce trebuie. Inainte de BF3 Alpha 1.5 (ca ala nu era beta) lumea a jucat BC2. Nu stiu cand ti ai luat tu jocul dar vreo cateva saptamani bune dupa lansare au fost probleme foarte mari cu serverele. Iar inainte de asta a fost BC1.
    Le a fost tare greu sa se gandeasca ca o sa vina valul de nesatui,care bineinteles vor sa se joace dupa ce au fost fraieriti cu jocul ultra mega smecher prezentat in trailere, si ca este nevoie de mai multe servere.

Zi mi ca nu am dreptate.
    l-am luat dupa vreo doua luni si se juca bine, exceptand stats reset
    Sa speram ca vor imbunatati serverele si ca vor scoate patchuri.
    Banuiesc ca serverele alea costa destul de mult. Iar daca pun cu 50% servere in plus, or fi iesind in pierdere. Trebuie sa vada intai traficul total. (care la lansare cred ca este cel mai mare, dupa isi mai pierde lumea interesul)

Nici eu nu sunt de acord cu politica asta, dar nici voi nu v-ati obisnuit inca? mai ales ca ati patit asa in fiecare an

Legat de input lag ati dezactivat aim assistul ? in Beta ma dispera si dupa ce l-am dezactivat a devenit totul mult mai natural si rapid

16. #1396 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    un gameplay halucinant:

17. #1397 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Se misca asta de zici ca are un ardei in fund, m-a luat ameteala uitandu-ma

18. #1398 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    un gameplay halucinant:

Asta se crede in Call of Duty, a uitat ca joaca alt joc. Vai de steaua lui. Alearga in milocul hartii ca un retardat si cica toata lumea campeaza...(nu zic ca nu se si campeaza), dar e si normal sa stea intins non-stop pe asfalt, cand toti sunt pe marginea hartii, sau in cladiri , etc ... + ca habar nu are cum se trage cu arma pfffff .

Nu mai zic nimic sunt uimit de prostia omenesca

19. #1399 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    un gameplay halucinant:

m am uitat cred ca de vreo 5 ori si rad cu lacrimi ,aruncati cu putina apa pe istericu' asta si vreo 2 palme,asta a fost femeie in alta viata

20. #1400 SP
    E pus de elpresador, la ce va asteptati?
    E CoD fanboy. Poate chiar si in realitate, dar omul oricum joaca un rol.

rad cu lacrimi
    Asta e si scopul lui. Omul e un entertainer

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 70 of 164 FirstFirst ... 20 60 68 69 70 71 72 80 120 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks