Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 42 of 164 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 52 92 142 ... LastLast
Results 821 to 840 of 3278

Thread: Battlefield 3

1. #821 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    2 ore de gameplay PS3 cu comentariu pe gamespot.

On the Spot :: Battlefield 3 Tournament - Battlefield 3

Arata superb. Faza cu prone nu mi se pare o problema pt ca o sa promoveze munca in echipa si mai mult. Poate o sa foloseasca mai multa lume spot-ul.

2. #822 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post
    Abilitatea de prone e oribila date fiind portiunile mari de harta, la care se adauga vegetatia si intunericul din primele doua baze din Operation Metro. Prcatic de abia vezi inamicii.
    Poate e incomod prone-ul ca sa echilibreze putin situatia. Ar fi si mai oribil daca ti-ai lua-o constant de la un sniper care sta pe burta intr-un tufis, mai ales cand vorbim de harti mari. Daca mai joci si pe hardcore si nici macar nu-ti arata zona din care te-a impuscat, deja e enervant. Eu tare ma tem sa nu dau si in B3 peste inamici-broasca (ca in BO), adica tipii care nu puteau apasa pe tragaci pana nu faceau macar o saritura pe burta, indiferent daca inamicul era la 2 metri in fata lor

3. #823 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Quote Originally Posted by it.addi View Post
    Downshifting PC / PS3 / Xbox360 ?
    downshifting07 / PS3

---------- Post added 27-09-2011 at 03:14 PM ----------

Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Eu tare ma tem sa nu dau si in B3 peste inamici-broasca (ca in BO), adica tipii care nu puteau apasa pe tragaci pana nu faceau macar o saritura pe burta, indiferent daca inamicul era la 2 metri in fata lor
    Nu exista dolphin dive ca in BO, adica nu te poti arunca pe burta din alergare.

4. #824 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Am urmarit si eu clipul de 30 min al unui dud ce joaca pe Xbox.Nu-mi place harta aia deloc iar prone ar trebui scos.Se pot ascunde linistiti camperii acum, nici cu kill-cam nu iti poti da seama unde sunt.In 2 instante trage tipul in dusman si pare sa pice mort, insa pica in prone, foarte inselator.Disable pe bune, omoara ritmul jocului.

5. #825 SP
    Member Dante's Avatar
    Pai stati putin , nu vreti simulator cat mai real? Ce in in razboi sniperii stau la vedere? De asta exista spot in normal core, cei din echipa comunica. Ce kill cam, daca era dupa mine eu as fi implementat doar modul hardcore. Eu mereu am crezut ca asta diferentiaza BF de COD, un mod de lupta mai inteligent, strategic si ordonat. Nu fugi cu arma in mana prin mijlocul hartii ci adopti un stil mai stealth. in fine , nu s-a inventat lucru care sa placa tuturor

6. #826 SP
    Quote Originally Posted by Dante View Post
    Pai stati putin , nu vreti simulator cat mai real? Ce in in razboi sniperii stau la vedere? De asta exista spot in normal core, cei din echipa comunica. Ce kill cam, daca era dupa mine eu as fi implementat doar modul hardcore. Eu mereu am crezut ca asta diferentiaza BF de COD, un mod de lupta mai inteligent, strategic si ordonat. Nu fugi cu arma in mana prin mijlocul hartii ci adopti un stil mai stealth. in fine , nu s-a inventat lucru care sa placa tuturor
    Lasa-ma mai Dante si du-te inapoi in tufisul din care ai iesit.Acum ai si prone sa te faci una cu pamantul.Normal ca iti convine Hardcore, esti un wookie cu M95 si stai ore in sir in boscheti.

7. #827 SP
    Member Dante's Avatar
    Bine eu am iesit din tufis dar tu cu atitudinea asta pari coborat din copac. Invata sa fi tolerant cu toate stilurile de joc, nu doar cele care iti convin tie.

8. #828 SP
    Member cipvas's Avatar
    Calmati-va baieti. De pe Store USA ceva vesti?

9. #829 SP
    Quote Originally Posted by Dante View Post
    Bine eu am iesit din tufis dar tu cu atitudinea asta pari coborat din copac. Invata sa fi tolerant cu toate stilurile de joc, nu doar cele care iti convin tie.
    Eu imi exprim parerea legata de prone iar tu respect-o.Am spus eu ca vreau simulator cat mai real?Vreau joc fun si intens iar in umila mea parere prone nu face decat sa incetineasca jocul si sa faciliteze camperii ca tine, dupa cum spunea Down mai sus.Si da, tolerez toate stilurile de joc, pana si atunci cand joc defense si amandoua M-com-urile sunt armate si nu pot da spawn decat pe 3 sniperi in colturile hartilor.Stil de joc....pff.Da un Google si vezi si tu cum arata o statie M-com, ca din coltul hartii din tufa nu o poti identifica.
    Calmati-va baieti. De pe Store USA ceva vesti?
    Beta o sa fie disponibil pt toti pe 29 nu?

10. #830 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Ura, am primi si eu cheia de la Steam.
    Daca a mai cumparat cineva MOH de pe steam, fie ea si standard edition, cheia apare langa cheia de la moh in steam.

11. #831 SP
    Member cipvas's Avatar
    Beta o sa fie disponibil pt toti pe 29 nu?[/QUOTE]

Am MoH Limited Edition.

12. #832 SP
    Member Dante's Avatar
    Daca m-as recunoaste in ce descri tu probabil ca m-as supara. Nu tin minte sa fi jucat impreuna ca sa aberezi atat la adresa mea. Eu iti respect parerea, daca nu o respectam as fi facut ca tine, ma apucam sa fac supozitii asupra cauzelor pentru care tu nu vezi inamicii din prone. Dar hai sa terminam ca mi-e ca o sa primim ban. Ne vedem online, ma gasesti in coltul hartii

13. #833 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Heat on Ea Live Chat .
    You are currently number 702 in the queue. You should be connected to an advisor in about 19 minutes. The average amount of time a customer has to wait is 40 minutes.
    Erau 2000 cand am intrat , acum 20 min .

Battlefield 3 BETA : Performance Preview, Screenshots and HD video walkthrough

14. #834 SP
    Sa inteleg o chestie: early access la beta pentru cei care au MoH si nimic pentru cei care au Battlefield BC2?

15. #835 SP
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    Ura, am primi si eu cheia de la Steam.
    Daca a mai cumparat cineva MOH de pe steam, fie ea si standard edition, cheia apare langa cheia de la moh in steam.
    Lasa impresii Nameless.

16. #836 SP
    pai jocul mi-a venit super rapid 8MB/s, dar stau de juma de ora sa gaseasca un loc pe server sa joc, lol

---------- Post added 27-09-2011 at 06:34 PM ----------

si inca tot stau ...

---------- Post added 27-09-2011 at 06:53 PM ----------

stau

---------- Post added 27-09-2011 at 06:54 PM ----------

cica Early Access lol

---------- Post added 27-09-2011 at 07:15 PM ----------

astept

---------- Post added 27-09-2011 at 07:37 PM ----------

waiting

17. #837 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    One map, one game mode and plenty of people who like to go prone.

18. #838 SP
    am intrat ... lag laaag laag

19. #839 SP
    Member Hazer's Avatar
    Cum se misca? E cat de cat optimizat?

20. #840 SP
    Twitter Geoff a inceput sa dea key-uri pentru versiunea PC. Sariti!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 42 of 164 FirstFirst ... 32 40 41 42 43 44 52 92 142 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks