Daca e asa cum zici tu , Asistentii cu care am vorbi pe origin live chat is tampi rau...
O sa vad cand imi vine jocul de la GS
Merci
Daca e asa cum zici tu , Asistentii cu care am vorbi pe origin live chat is tampi rau...
O sa vad cand imi vine jocul de la GS
Merci
Salut! Jocul pare foarte tare, am jucat si primul si pe al doilea pe langa Bad Company 2... Mai stie cineva de unde pot sa precomand un "Limited Edition"? La gameshop.ro am vazut acum cateva zile dar am fost prost sa nu precomand atunci ca acum nu mai e nici unul...
Poti sa ti iei varianta simpla acum . Mai sunt niste site uri online care vand cd key de limited edition
Deadm4n
Pare ok grafic.
Citat de pe blog-ul oficial:
PC Gamers: Your quick checklist to get ready for Battlefield 3
1) Create an Origin account, if you haven�t already. You can do so here. If you have an EA account then you already have an Origin account! Make sure you know your account name and password.
2) Download the Origin client. You will need to have the latest version (8.3.1) of the Origin client running on your PC in order to play Battlefield 3. To make sure you're up-to-date, we recommend clicking here to get the latest version up and running on your system.
[...]
Sursa: Battlefield Blog
@RaduValenti Sunt la zi cu update urile iar contul de origin il am de mai demult . Am jucat si beta cu el
cat priveste partea de Sound e explicabila...doar pentru ca au vazut numele lui Hans Zimmer la coloana sonora i-au dat zece...nu ptr ca soundtrack-ul ar fi de 10..insa la grafica e absolut hilar..
oricum pentru cei mai multi de pe acest forum nu conteaza ce nota a dat IGN(sau cel putin asta imi place sa cred)
ShopTo a inceput expedierile, pe poza mea scrie 19:10 ora Angliei.. si am avut precomanda facuta sambata sau duminica..
Ce ciudat. Mi-am cumparat cd-key pentru pc, l-am activat pe Origin, s-a instalat, si cand i-am dat play, surpriza ! Mi-a deschis browser-ul, m-a logat si m-a lasat sa joc si online si single.
PS: nu am folosit VPN.
Mi se pare surprinzator ca merge. Nu ma asteptam. Stiam ca trebuie sa asteptam pana pe 28, dar cred ca au dat drumul mai repede.
Oricum, il astept pe Xbox vineri de la gameshop sa incep campania.
PS: e genial Multiplayer-ul. Merita toti banii.
Edit: Pentru cei care il cumpara pe PC. Am creat un pluton numit Battlefield 3 Romania [BFRO], daca vreti sa dati join sa ne gasim mai repede si sa putem juca impreuna.
Review Eurogamer.net aici pentru Xbox 360. Mi se pare credibil ce zic ei acolo pentru ca e o analiza argumentata si succinta. Pe scurt:
Acum sa fim seriosi...cui ii pasa de singleplayer?In cazul FPS-urilor, deseori a devenit o chestie care "sa fie acolo", accentul punandu-se pe MP.
SIngurul single player pe care l-am jucat si terminat a fost de la BBC2. SI le-am avut pe toate, si cod-uri si bf-uri. Poate ar fi o idee sa renunte complet la singleplayer si sa introduca mai multe tipuri de multyplayer pe langa co-op si online clasic
Bookmarks