Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 33 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 645

Thread: Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011)

1. #281 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Single player trailer nou

2. #282 SP
    la muncă bă! urioc's Avatar
    sa fiu sincer, pana acum aveam impresia ca o sa fie exact ca un expansion pack la mw2, dar din ceea ce am vazut in trailerul asta jocul pare promitator stiu ca o sa dureze undeva la maxim 6 ore campania, dar prefer sa fie 6 ore de distractie, decat 12 ore lungite. so, bring it on

3. #283 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Sunt singurul căruia i se pare că efectul ăla de sunet care �ncepe pe la secunda 17 seamănă cu cel de la sf�rșitul trailerelor BF3?

4. #284 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    This is gonna be epic!!!

5. #285 SP
    Junior Member RobertChiper's Avatar

6. #286 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by urioc View Post
    sa fiu sincer, pana acum aveam impresia ca o sa fie exact ca un expansion pack la mw2, dar din ceea ce am vazut in trailerul asta jocul pare promitator stiu ca o sa dureze undeva la maxim 6 ore campania, dar prefer sa fie 6 ore de distractie, decat 12 ore lungite. so, bring it on
    ce anume din acest trailer te-a facut sa crezi ca MW3 e mai mult decat un expansion la MW2 ?sunt curios...mie unul tocmai mi-a confirmat ca e un expansion..

7. #287 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Here we go again...

8. #288 SP
    Quote Originally Posted by FPS Marius View Post
    Here we go again...
    Here we go again what ?
    L-am intrebat pe om ce l-a facut sa-si schimbe parerea(care pana la vizionarea trailer-ului era aceiasi cu a multora-ca MW3 e doar un expansion-) si sa-l faca sa creada ca e ceva mai mult de atat..

Basic Information

Date of Birth

March 8, 1996 (15)..a scuze..e de inteles..
    stiu ca esti avocatul COD-ului..dar daca ai da tu banii pe jocuri(din bani munciti,nu stransi in 2-3 zile de la parinti) sigur ai avea alta opinie..

9. #289 SP
    Te rog sa termini cu prostiile.
    sper de data asta Graft sa nu imi scrie iara ca dau report aiurea pentru ca unii nu meritati sa aveti dreptul sa va exprimati aici.

10. #290 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Ne aflăm pe un forum, toată lumea are dreptul la liberă exprimare (at�ta vreme c�t se respectă regulile), dacă unii dintre voi vă simțiți răniți �n orgoliu c�nd cineva critică un joc care vă place foarte mult nu �nseamnă că remarcile respective trebuiesc catalogate drept flame și persoana respectivă arsă pe rug.

-

Și nameless_fear, �ntre

Quote Originally Posted by Graft View Post
    Nu mai folosiți butonul de Report c�nd nu este cazul
    și

Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    sper de data asta Graft sa nu imi scrie iara ca dau report aiurea
    este diferență destul de mare, era un apel general - nu te viza pe tine personal.

11. #291 SP
    Member Cata96's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    ce anume din acest trailer te-a facut sa crezi ca MW3 e mai mult decat un expansion la MW2 ?sunt curios...mie unul tocmai mi-a confirmat ca e un expansion..
    Ok.
    Ii pasa cuiva?
    Daca nu iti place nu il cumpara....

12. #292 SP

13. #293 SP

14. #294 SP
    Cat de bine poate sa arate. 15 perkuri la 8 killstreak. Abia astept!

15. #295 SP
    Member Cata96's Avatar
    Inca 17 zile
    MW3 Countdown

---------- Post added 22-10-2011 at 09:06 AM ----------

16. #296 SP
    Launch Trailer

17. #297 SP
    Ce sens are sa laneze jocul in noiembrie daca e gata in septembrie/octombrie?

18. #298 SP
    Are un "sens" financiar. Sunt oameni platiti pentru asta.

19. #299 SP
    la muncă bă! urioc's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post

dude, m-am ferit putin sa iti raspund ca ceea ce m-ai intrebat a parut un pic un pic spre flame. nu neaparat la adresa mea, ci in general. nu zic ca esti tu rau, dar in mare pe forumuri se cauta motiv de cearta din orice. intr-adevar, jocul nu este o schimbare asa majora ca intre starcraft 1 si starcraft 2 sau cine stie ce alte exemple, dar un expansion continua o actiune a unui joc (the frozen throne, united offensive) trailere recente mw3 arata ca jocul a mai evoluat putin, a mai adaugat explozii, a mai avansat sa zic asa. cel putin pe mine m-a convins. si la urma urmei, este call of duty, la ce te asteptai din partea lui mai mult decat iti este oferit. you either like it or hate it. daca pana acum ti-au placut mw 1, 2, black ops, normal ca o sa iti placa si asta. dar daca si la alea ai fost lasat rece, de ce mai intri pe acest forum ? o seara placuta, ionut

20. #300 SP
    parerea ta ca ce am intrebat eu este spre flame(orice punere la indoiala a COD-ului pe acest thread este considerat "atac la baioneta")..mi-a placut MW1..aducea ceva nou la vremea lui...mi-a placut Black Ops ptr povestea destul de interesanta...insa cu siguranta nu-mi va placea MW3(nu mi-a placut nici MW2-plin de clisee penibile,genul de joc comercial) deci teoria ta nu se aplica...daca iti place un joc nu trebuie sa-ti placa toata seria..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 15 of 33 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast