Single player trailer nou
sa fiu sincer, pana acum aveam impresia ca o sa fie exact ca un expansion pack la mw2, dar din ceea ce am vazut in trailerul asta jocul pare promitatorstiu ca o sa dureze undeva la maxim 6 ore campania, dar prefer sa fie 6 ore de distractie, decat 12 ore lungite. so, bring it on
Sunt singurul căruia i se pare că efectul ăla de sunet care �ncepe pe la secunda 17 seamănă cu cel de la sf�rșitul trailerelor BF3?
Here we go again what ?
L-am intrebat pe om ce l-a facut sa-si schimbe parerea(care pana la vizionarea trailer-ului era aceiasi cu a multora-ca MW3 e doar un expansion-) si sa-l faca sa creada ca e ceva mai mult de atat..
Basic Information
Date of Birth
March 8, 1996 (15)..a scuze..e de inteles..
stiu ca esti avocatul COD-ului..dar daca ai da tu banii pe jocuri(din bani munciti,nu stransi in 2-3 zile de la parinti) sigur ai avea alta opinie..
Te rog sa termini cu prostiile.
sper de data asta Graft sa nu imi scrie iara ca dau report aiurea pentru ca unii nu meritati sa aveti dreptul sa va exprimati aici.
Ne aflăm pe un forum, toată lumea are dreptul la liberă exprimare (at�ta vreme c�t se respectă regulile), dacă unii dintre voi vă simțiți răniți �n orgoliu c�nd cineva critică un joc care vă place foarte mult nu �nseamnă că remarcile respective trebuiesc catalogate drept flame și persoana respectivă arsă pe rug.
-
Și nameless_fear, �ntre
și
este diferență destul de mare, era un apel general - nu te viza pe tine personal.
Inca 17 zile
MW3 Countdown
---------- Post added 22-10-2011 at 09:06 AM ----------
dude, m-am ferit putin sa iti raspund ca ceea ce m-ai intrebat a parut un pic un pic spre flame. nu neaparat la adresa mea, ci in general. nu zic ca esti tu rau, dar in mare pe forumuri se cauta motiv de cearta din orice. intr-adevar, jocul nu este o schimbare asa majora ca intre starcraft 1 si starcraft 2 sau cine stie ce alte exemple, dar un expansion continua o actiune a unui joc (the frozen throne, united offensive) trailere recente mw3 arata ca jocul a mai evoluat putin, a mai adaugat explozii, a mai avansat sa zic asa. cel putin pe mine m-a convins. si la urma urmei, este call of duty, la ce te asteptai din partea lui mai mult decat iti este oferit. you either like it or hate it. daca pana acum ti-au placut mw 1, 2, black ops, normal ca o sa iti placa si asta. dar daca si la alea ai fost lasat rece, de ce mai intri pe acest forum ? o seara placuta, ionut
parerea ta ca ce am intrebat eu este spre flame(orice punere la indoiala a COD-ului pe acest thread este considerat "atac la baioneta")..mi-a placut MW1..aducea ceva nou la vremea lui...mi-a placut Black Ops ptr povestea destul de interesanta...insa cu siguranta nu-mi va placea MW3(nu mi-a placut nici MW2-plin de clisee penibile,genul de joc comercial) deci teoria ta nu se aplica...daca iti place un joc nu trebuie sa-ti placa toata seria..
Bookmarks