Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 33 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 645

Thread: Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011)

1. #241 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post

E vorba de multitudinea de perkuri, arme, atasamente pt arme, multitudinea de killstreakuri, emblemele personalizabile, camuflajele pt arme.

La perks e cu dus intors, un steady aim sau SoH mai merg, dar de ce iti trebuie perk pentru a alerga mai repede, nu am inteles niciodata. De parca ii baga steroizi in el. Flak jacket si Second chance sunt ridicole si din cate am vazut second chance/last chance sau cum o fi, isi va face aparitia si in MW3. Urat, zic eu. Atasamentele sunt bune atat timp cat nu sunt cu brizbrizuri, killstreaks...asa e CoD, nu am ce sa comentez. Emblemele si camuflajele nu ma intereseasa. Gloantele la fel omoara chit ca ai arma facut cu camuflaj rosu sau fara.

De ex., cu cat un jucator e mai bun, cu atat poate obtine de mai multe ori killstreakurile bune si avea o influenta decisiva asupra meciului.

Pai da, influenteaza jocul. Dar daca un jucator campeaza pentru killstreaks, inseamna ca e bun? Evident nu. Si sunt d-astia cu duiumul, abia asteapta sa prinda ceva mai de Doamne ajuta sa faca fraguri garla si joaca obiectivele din parti.

Adica personajul se misca natural si rapid, nu te simti de parca ai controla un obez cu 300 de kg de echipament pe el, asa cum era, de ex., in KZ2.

KZ2 este totusi un alt tip de shooter, poate d-aia si senzatia mai greoaie. Dar prin comparatie, asa este, CoD e mai fluid.

Si in COD ai posibilitatea sa-ti alegi singur spawnul, oriunde pe harta, de aia exista Tactical Insertion. Lumea nu prea o foloseste pt ca spawnurile din COD sunt bune.

Daca meciurile ar fi avut chiar si 30-40 de minute, ca in Rush/BF, fisierul video ar fi avut o marime mult mai mare si deci ar fi durat mai mult sa fie urcat pe YT, indiferent de conexiunea fiecaruia la net sau de puterea procesorului care prelucreaza formatul.

Din ce am vazut (nu urmaresc fenomenul aproape deloc), cei care fac "episoade" cu gameplay din CoD se incadreaza undeva intre 8 si 15-20 minute. Crezi ca daca un meci in CoD ar fi durat mai mult ei nu ar mai face comentarii si gameplay-uri? Ar face oricum, faptul ca un videoclip mai scurt se uploadeza mai repede nu este determinant. Daca au un montaj bun asteapta chiar si cu viteze mici sa il urce. Pana la urma asta e painea lor, se intorc la munca de birou doar pentru ca fisierele sunt mai mari si trebuie sa comenteze ceva mai mult? Nici gand, sa faci bani din jocuri este visul lor, pe langa programul lejer care ti-l faci singur.

Daca ar fi fost asa de haotic, nu ar mai fi existat o linie clara intre jucatori buni si jucatori mediocrii. Dar sunt oameni care au un KD si un WL de 3-4 ori mai mare decat altii, ceea ce inseamna ca primii au o strategie care functioneaza. Eu de ce am un KD de aproape 4 folosind in special shutgunul? Pt ca stiu sa navighez harta in asa fel incat sa ma feresc de liniile de tragere lungi si sa flanchez adversarii in spatii inchise. Daca as fi alergat de nebun si la intamplare pe harta cu Spas12 as fi fost norocos sa am un KD pozitiv.

Aici nu te pot contrazice, nu stiu cum si ce joci, insa parerea mea este ca K/D ratio sau W/L ratio nu sunt factorii decisivi cand spui ca un jucator e bun sau nu. CoD fiind un joc de lone wolfs, se poate spune ca daca ai K/D ratio mare, te descurci ceva mai bine decat ceilalti. Stiu oameni care nu au K/D uimitor si totusi sunt jucatori buni/foarte buni.

E suficient ca un singur om din cealalta echipa sa faca 4 killuri si s-a zis cu Bbirdul tau.

Intreabarea este daca face vreunul mereu pana sa prinda omul suport aerian.

S-a mai explicat pe topicul asta ca jocul nu e aproximativ acelasi si ca sunt destule diferente. E normal sa fie si asemanari insa, din moment ce apartin aceleiasi serii. E ca si cum ai zice ca BF3 va fi `aproximativ acelasi` cu BFBC2 pt ca ambele contin aceleasi moduri de joc, vehicule si harti mari.

Pai este o diferenta. BF3 va avea un engine nou, jucatori mai multi (PC), jets, harti mai mari, mult mai multe attachements pentru arme. Aici diferentele sunt majore, nu pot sa zic ca sunt aproximativ la fel. Pe cand la CoD vad ca arata exact la fel. Daca stau sa ma gandesc, MW2 arata ceva mai viu, tu ai vazut ce paleta de culori e in MW3? Este deprimant. Nu zic ca e un factor decisiv, insa pot sa lustruiasca si ei cat de cat sa para ceva mai decent. Faptul ca redenumeste killstreaks-urile ma lasa rece. Gameplay-ul probabil va fi acelasi, haotic, dupa parerea mea, presarat cu noobtubes, camperi si cine stie ce dracovenii prin aer. Nu judec gusturile altora, fiecare cumpara ce-i face placere.

Din moment ce COD ofera din start mai mult decat ofera altii cu tot cu DLC-uri, nu inteleg cu ce drept le ceri sa-ti dea si mai mult continut gratis. Dice/EA a cerut 10$ pt un DLC in MoH ce continea un mod de joc si doua harti noi. Dupa ce jocul a avut 5 harti cu 3 moduri de joc si alte trei cu un singur mod de joc.
    Intr-adevar, sa vedem daca si-au mai subtiat obrazul legat de BF3.

Pai nu cer mai mult continut gratis. Acel continut pe care il servesc ei ca DLC face ,de fapt, parte din jocul propriu zis. Ei il au deja facut, de cand se lanseaza jocul. Nimeni nu-ti sta la fiecare 2 luni sa faca 5 harti si una pentru zombie. Toate sunt facute din timp si servite de la saltea. Asadar, cer sa nu-mi serveasca cate o feliuta mica o data la 2 luni si sa-mi dea bucata intreaga de la inceput, fara sa-mi ceara o suma aberanta. Sincer, nu va inteleg. Va place CoD, dar chiar asa, incat sa le aparati nesimtirea asta de care dau dovada?

2. #242 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Aici nu e vorba numai de Activision, si EA face sigur la fel.

3. #243 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Quote Originally Posted by Khufu View Post
    La perks e cu dus intors, un steady aim sau SoH mai merg, dar de ce iti trebuie perk pentru a alerga mai repede, nu am inteles niciodata. De parca ii baga steroizi in el. Flak jacket si Second chance sunt ridicole si din cate am vazut second chance/last chance sau cum o fi, isi va face aparitia si in MW3. Urat, zic eu. Atasamentele sunt bune atat timp cat nu sunt cu brizbrizuri, killstreaks...asa e CoD, nu am ce sa comentez. Emblemele si camuflajele nu ma intereseasa. Gloantele la fel omoara chit ca ai arma facut cu camuflaj rosu sau fara.

Lightweight imi trebuie ca sa flanchez mai usor inamicii si sa ajung mai repede la obiective. Flak J iti da o protectie mai mare (nu imunitate) fata de explozibili. Ce-i ridicol in asta? Second Chance e agasant, insa nici pe departe atat de deranjant pe cat se lasa impresia. Mai ales ca are un counter perfect: daca il omori pe unul cu orice shotgun in Blops, ii anulezi SC. In MW3 va reveni ca si deathstreak, dupa 4 morti consecutive. Nu cred ca va fi mare problema iar daca unul va muri des de 4 ori la rand poti fi sigur ca nu reprezinta o amenintare, cu SC sau nu.

Pai da, influenteaza jocul. Dar daca un jucator campeaza pentru killstreaks, inseamna ca e bun? Evident nu. Si sunt d-astia cu duiumul, abia asteapta sa prinda ceva mai de Doamne ajuta sa faca fraguri garla si joaca obiectivele din parti.

Un jucator bun nu are nevoie sa campeze iar unul mediocru nu va avea rezultate chiar si daca sta in acelasi loc. Mai ales intr-un joc COD unde ai killcam si vezi exact unde se ascunde.

Stiu oameni care nu au K/D uimitor si totusi sunt jucatori buni/foarte buni.

Prin chiar faptul ca recunosti ca exista jucatori foarte buni inseamna ca jocurile COD MP nu sunt haotice si permit strategii de joc. Daca ar fi fost totul la intamplare, toti jucatorii ar fi avut cam aceleasi performante. Dar e clar ca unii sunt mult mai buni decat altii.

Intreabarea este daca face vreunul mereu pana sa prinda omul suport aerian.

Pai daca niciunul din adversari nu e in stare sa faca 4 killuri in timp ce eu sunt in stare sa fac opt, poate ca merit sa am Bbirdul ala, nu?

BF3 va avea un engine nou, jucatori mai multi (PC), jets, harti mai mari, mult mai multe attachements pentru arme.

Nu va avea un engine nou, ci unul upgradat cu 0.5 fata de ultimul joc al seriei. Adica BFBC2 avea Frostbite 1.5, BF3 o sa aiba FB 2. Harti si mai mari fata de BC2 sau BF2? De unde ai informatia asta? Or fi mai multe atasamente fata de Battlefieldurile anterioare, dar nu cred ca o sa depaseasca ce-a facut COD in ultimii ani cu aspectul asta.

Gameplay-ul probabil va fi acelasi, haotic, dupa parerea mea, presarat cu noobtubes, camperi si cine stie ce dracovenii prin aer.

Gameplayul COD NU e haotic, noobtubes vor fi drastic limitate in MW3 (ca si in Blops), camperi vor fi ca in orice alt joc. Dracovenii in aer? Asta din partea unui fan BF?

Pai nu cer mai mult continut gratis. Acel continut pe care il servesc ei ca DLC face ,de fapt, parte din jocul propriu zis. Ei il au deja facut, de cand se lanseaza jocul. Nimeni nu-ti sta la fiecare 2 luni sa faca 5 harti si una pentru zombie.

Chiar nu inteleg ce doresti aici. Acel continut poate fi si pe disc daca vrei. Ce importanta are asta? Ei iti dau din start, in pretul standard, mai mult continut decat iti dau altii cu tot cu DLC-uri. Adica tu ai vrea ca in timp ce alte shootere apar cu 6-8 harti initiale si mai adauga inca 6-8 prin DLC-uri, COD sa-ti dea tie 24 de harti din start in pretul standard?!

4. #244 SP
    Member cipvas's Avatar
    Eu personal sper sa nu mai intalnesc tampenia din Blops in care in loc de red dot puteai sa iti pui smile sau mai stiu eu ce inimioare roz. Ce aberatie...

5. #245 SP
    De ce e tampenie? E doar o optiune in plus, pe care poti sa o folosesti sau nu. Important e ca aveai mai multe modele de custom red dot (puteai sa lasi si dotul clasic) de unde sa alegi ce-ti place.

6. #246 SP
    Member Cata96's Avatar
    Lightweight imi trebuie ca sa flanchez mai usor inamicii si sa ajung mai repede la obiective.
    Iti da inca 7% viteza....
    Second Chance e agasant, insa nici pe departe atat de deranjant pe cat se lasa impresia.
    Te auzi vorbind?
    Eu am cele mai neplacute momente cu acel perk....
    De ex azi am intrat intr-un meci in care aproape toata echipa avea sc.

7. #247 SP
    Da, SC e enervant, nu neg si am si spus-o, dar nu e nici ceva exagerat. Shotgunurile il anuleaza; chiar daca nu il omori cand cade in SC tot primesti fragul daca nu ii da nimeni revive; e usor sa-l executi cand e cazut in SC pt ca de abia se mai misca si are sanatatea aproape zero. In al treilea slot sunt perkuri mai bune decat SC, gen Hacker sau Marathon.
    Parerea mea e ca in general ideea cu revive e o prostie in shooterele online, tin minte ca in BFBC2 il omoram pe unul care dupa 2 secunde era resuscitat de medic si ma impusca pe la spate.

8. #248 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Modul oddball din Halo vine in MW3, numai ca in loc de o minge un jucator va tine in mana un steag.

9. #249 SP
    Junior Member alin_e's Avatar
    Quote Originally Posted by FPS Marius View Post
    Modul oddball din Halo vine in MW3, numai ca in loc de o minge un jucator va tine in mana un steag.
    Te referi la Capture the Flag?Daca da,modul a fost si in MW2.

10. #250 SP
    Ma refer la oddball, unde ai vazut tu ca scrie Capture the Flag acolo.

11. #251 SP
    Member Cata96's Avatar
    Quote Originally Posted by alin_e View Post
    Te referi la Capture the Flag?Daca da,modul a fost si in MW2.
    Din cate stiu eu oddball e cel in care jucatorul primeste puncte dupa cat tine flagul.

LE: Haha am postat amandoi

12. #252 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post

Lightweight imi trebuie ca sa flanchez mai usor inamicii si sa ajung mai repede la obiective. Flak J iti da o protectie mai mare (nu imunitate) fata de explozibili. Ce-i ridicol in asta? Second Chance e agasant, insa nici pe departe atat de deranjant pe cat se lasa impresia. Mai ales ca are un counter perfect: daca il omori pe unul cu orice shotgun in Blops, ii anulezi SC. In MW3 va reveni ca si deathstreak, dupa 4 morti consecutive. Nu cred ca va fi mare problema iar daca unul va muri des de 4 ori la rand poti fi sigur ca nu reprezinta o amenintare, cu SC sau nu.

Poate m-am exprimat eu gresit. Stiu ce face Lightweight si in ce situatii te ajuta doar ca mi se pare stupid ca unii sa alerge mai repede ca altii datorita unui perk. Toti ar trebui sa alerge la fel de repede, fara sa fi pus sa alegi intre asta si alte perk-uri. Stiu ce face si flak jacket doar ca in unele situatii este mai mult de suparator. SC este ridicol oricum l-ai privi, chiar daca cel de jos are health aproape de 0 si abia se misca si trage cu un pistol. Intr-un spatiu restrans cu mai multi purtatori de SC deja e prea mult. In MW3 o sa fie mai OK treaba.

Un jucator bun nu are nevoie sa campeze iar unul mediocru nu va avea rezultate chiar si daca sta in acelasi loc. Mai ales intr-un joc COD unde ai killcam si vezi exact unde se ascunde.

Eh, pe unii ii mai duce capul sa se mute din locul repsectiv si sa-si gaseasca altul. Si apropo de jucatorii buni care nu au nevoie sa campeze, exista si d-astia. Nu toti se arunca ca Rambo.

Prin chiar faptul ca recunosti ca exista jucatori foarte buni inseamna ca jocurile COD MP nu sunt haotice si permit strategii de joc. Daca ar fi fost totul la intamplare, toti jucatorii ar fi avut cam aceleasi performante. Dar e clar ca unii sunt mult mai buni decat altii.

Pai sunt jucatorii buni pentru ca joaca pe obiectiv si castiga si fac si kill-uri, scopul suprem in COD. Asta nu inseamna ca nu este un joc haotic care se bazeaza pe cine apasa mai repede pe tragaci. In orice duel 1 vs 1. cel care apasa primul castiga, indiferent in ce zona trage. E clar ca unii sunt mai buni decat altii, nu toti au reflexe sporite (nici pe controller, nici pe mouse + keyboard).

Pai daca niciunul din adversari nu e in stare sa faca 4 killuri in timp ce eu sunt in stare sa fac opt, poate ca merit sa am Bbirdul ala, nu?

Poti sa spui si asa. Nu-mi schimba, insa, cu nimic parerea despre unele killstreaks-urile din CoD.

Nu va avea un engine nou, ci unul upgradat cu 0.5 fata de ultimul joc al seriei. Adica BFBC2 avea Frostbite 1.5, BF3 o sa aiba FB 2. Harti si mai mari fata de BC2 sau BF2? De unde ai informatia asta? Or fi mai multe atasamente fata de Battlefieldurile anterioare, dar nu cred ca o sa depaseasca ce-a facut COD in ultimii ani cu aspectul asta.

Acel 0.5 poate fi considerat ca un mare pas in fata avand in vedere ce poate sa faca, chiar si cel din BC2 era extrem de bun pentru zilele noastre. Nu am zis nimic de BF2 atunci cand m-am referit la marimea hartilor. Ma refeream la BC2. Nu stiu daca urmaresti stirile avand in vedere ca jocul nu te atrage, dar chiar cei de la DICE au spus ca hartile sunt mult mai mari decat cele din BC2 si sunt comparative cu cele din BF2. Operation Metro din alpha, este cu siguranta mai mare si aia a fost o harta de infanterie doar, avand doar un vehicul. Ramane de vazut daca depaseste CoD sau nu, dar daca nu au exagerat la faza cu "iti trebuie ~ 100 de ore sa deblochezi un kit intregral alaturi de toate atasamentele", eu cred ca are sanse.

Gameplayul COD NU e haotic, noobtubes vor fi drastic limitate in MW3 (ca si in Blops), camperi vor fi ca in orice alt joc. Dracovenii in aer? Asta din partea unui fan BF?

Agree to disagree. Camperii vor fi multi acolo pentru ca e mai popular jocul. In BF stiu ca dracoveniile sunt pilotate si nu orice inapt poate sa ma omoare. Mai intai trebuie sa stapaneasca bine pilotatul si apoi trebuie sa ma vada. La CoD, ORICINE poate sa te omoare. Spam pe buton de fire. Easy as pie.

Chiar nu inteleg ce doresti aici. Acel continut poate fi si pe disc daca vrei. Ce importanta are asta? Ei iti dau din start, in pretul standard, mai mult continut decat iti dau altii cu tot cu DLC-uri. Adica tu ai vrea ca in timp ce alte shootere apar cu 6-8 harti initiale si mai adauga inca 6-8 prin DLC-uri, COD sa-ti dea tie 24 de harti din start in pretul standard?!

Din nou, agree to disagree. Tot o bagi pe asta cu mai multe harti decat ofera orice alt joc, de parca ei trebuie sa se ghideze dupa ceilalti. Ei fac piata in acest moment, pot sa scoata si 50 de harti pentru joc, nu este mare lucru pentru ei. Doar ca nu vor. Eu, personal, nu m-am nascut in era MW2, sa accept orice mizerie practica baietii astia. Nu cred ca mai e nimic de zis pe tema asta.

PS: BC2 a scos free map packs. Poate in BF3 nu va fi la fel, insa asta arata ca se poate.

13. #253 SP
    La BF2 pur si simplu au pus hartile ce puteau fi jucate doar la Conquest la Rush si vice-versa. Era culmea sa coste.

Iar ca sa nu fiu complet offtopic: Modul de care am vorbit mai sus se va numi Team Defense.

14. #254 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Modern Warfare 3 - Achievement List Leaked

Back in the Fight- Start the Single Player Campaign on any difficulty
    Too Big to Fail- Destroy the Jamming Tower. Complete "Black Tuesday" on any difficulty
    Wet Work - Take back New York Harbor. complete "Hunter Killer" on any difficult
    One way ticket- Make it to Westminster Complete "mind the Gap" on any difficulty
    Welcome to WW3- Save the Us Vice President. Complete "goalpost" on any difficulty
    Sandstorm!- Assualt the shipping company. Compplete "Return to Sender" on any dificulty
    Carpe Diem- Protest Soap from Makarov's men. Complete "Persona Non grata" on any difficulty
    Frequent Flyer- Defend the Russian President. Complete "Turbulence" on any diofficulty
    Up to no good- infilitrate the village. Complete "back on the grid" on any difficulty
    Vive la Revolution!- Reach the church. Complete "eye of the storm" on any difficulty
    Requim- Escape the city. Complete "blood brothers" on any difficulty
    Storm the castle- Discover Makarov's next move. Complete "Stronghold" on any difficulty
    Bad First date- Find the girl. Complete "scortched earth" on any difficulty
    Diamond in the rough- Rescue the Russian president. Complete "Down the rabbit hole" on any difficulty
    The Big Apple- Complete "Black Tuesday" and "Hunter Killer" on veteran difficulty.
    Out of the frying pan- Complete "Persona non grata", "turbulence" and "Back on teh grid" on Veteran difficulty
    European Vacation- Complete "mind the gap", "goalpost" and "return to sender" on Veteran difficulty
    City of Lights- Complete "bag and drag" and "iron Lady" on veteran difficulty
    The darkest hour- Complete "Eye of the Storm", "Blood Brothers" and "Stronghold" on veteran difficulty
    this is the End- Complete "scorched Earth" "Down the rabit hole" and "Dust to Dust" on Veteran Difficulty
    Who dares win- Complete the campaign on Recruit or Regular
    The Best of the Best- Complete campaign on hardened or veteran
    Strike!- kill 5 enemies with a single grenade
    Jack the ripper- Melee 5 enemies in a row
    Scout Leader- collect 45 Intel items
    This is my boomstick- kill 30 enemies with the XM25 in "Black Tuesday"
    What Goes up...- Destroy all the choppers with only the UGV grenade launcher in "persona non grata"
    Secret- this is a secret achievement
    From whom the shell tolls- Destory all targets during the morter sequence with only 4 shells in "back on the grid"
    Kill Box- Kill 25 enemies with the Chopper Gunner in a single run in "return to sender"
    Danger Close- Take down a chopper with an ac130 smoke grenade in "Bag and Drag"
    Menage a Trois- Destroy 3 tanks with a single 105mm shot in "iron lady"
    Jara Crimrman- kill an enemy in the store without getting spotted in "eye of the Storm"
    nein- kill 9 enemies with A-10 strafing runs in "scorched earth"
    50/50- Complete a special ops mission with the same number as kills as your partner
    Birdie- kill 2 enemy helicopters without getting hit
    Serrated Edge- finnish a Jeggernaut with a knife
    Arms Dealer- buy all items from the survival weapon Armory
    Danger Zone- buy all items from the survival air support armory
    Defense Spending- Cuy all items from the survival equitment armory
    Get rich or die trying- Have $50,000 current balance in Spec Ops Survival game
    I Live- Survive 1 wave in a spec ops survival game
    Survivor- Survive 10 waves in each mission of Special Ops survival mode
    Unstoppable- Survive 15 waves in each mission of Spec Ops Survival Mode
    No Assitance required- Complete a spec ops mission on Hardened or Veteran with no player getting downed
    Brag Rags- Earn 1 star in Special Ops Mission Mode
    Tactician- Earn 1 star is *typo on the actual acheivement* each mission of Special Ops Mission Mode
    Overachiever- Earn 48 stars in spec ops mission mode
    [OFFICIAL] Modern Warfare 3 Achievement List Leaked - Se7enSins Forums

15. #255 SP
    Member SepticEye's Avatar
    Crancena infruntarea asta BF vs MW.Persista si pe thread-ul BF3.Aduc si eu un argument contra MW.Nimeni nu pare sa mentioneze nivelul ridicat de AUTO-AIM ! din MW.Asta, combinat cu 60fps si fluiditatea jocului si apoi te miri ca orice prunc poate juca COD, implicit succesul jocului(financiar cel putin).De o gramada de ori ma gaseam in GAME shop cu prunci de vreo 12-15 incercand sa cumpere COD, doar ca sa fie refuzati datorita 18+.Aia e audienta jocului.
    In umila mea parere, BF e de 2 ori mai joc decat COD pur si simplu datorita mediului ce se distruge, vehiculelor si strategiilor care rezulta din asta mai ales cand joci ca engineer.Vrei ceva mai ritmat?Conquest pe Arica Harbour e similar cu un game de Quake daca te bagi la bataie, sau orice Squad DM, mai ales pe Heavy Metal.Ideea e ca, Bf are de toate pe cand COD ramane un shooter de coridor din lipsa inovatiei IMO.Fain design la arme totusi, mi-e ciuda....heh.

16. #256 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    ^^ Stiti cum se numeste rasa din WoW care are acelasi loc de pornire ca si orc'ul?

On-topic: Mai e cineva aici interesat de a porni si tine in picioare un clan in regim de CoD Elite premium?

17. #257 SP
    Junior Member creeps's Avatar
    Am văzut niște gameplay �n care se omora cu shotgun-ul de la distanță relativ mare, dintr-o singură lovitură. Quickscope-ul/Noscope-ul e la fel de ușor ca �n MW2. Juggernaut-ul parcă se �ntoarce (era un killstreak, cred). E nasol că de-acum MW-urile vor fi la fel, cu niște hărți schimbate...

18. #258 SP
    Pai asa e bine la shotgunuri. Sa fie ca sniperele.

19. #259 SP
    Junior Member Valeriozuzu's Avatar
    Quote Originally Posted by FPS Marius View Post
    Pai asa e bine la shotgunuri. Sa fie ca sniperele.
    Pai atunci toti o sa joace cu shotgunul,sa faca totul dintr-o lovitura decat sa fac play cu assalt guns sau smg-ulEu zic sa fie intre low-mediu range

20. #260 SP
    Quote Originally Posted by Valeriozuzu View Post
    Pai atunci toti o sa joace cu shotgunul,sa faca totul dintr-o lovitura decat sa fac play cu assalt guns sau smg-ul
    Ok, mie-mi convine. Sa scoata sniperele si sa puna numai shotgunuri. Sa ai si posibilitatea sa pui sniper scope / thermal scope pe el.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 33 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast