Poate e o intrebare aiurita, dar la alte jocuri online experimentezi probleme de genul asta?
Poate e o intrebare aiurita, dar la alte jocuri online experimentezi probleme de genul asta?
Ce nu inteleg eu e de ce numai pe Xbox e problema asta. Au facut conexiune local only doar pentru Xbox? Eu pe PS3 gasesc oricand meciuri cu zero lag in orice mod de joc si am fost in lobby cu nemti, italieni, francezi, romani, turci etc.
@rulzmaker Vezi ca si in modul Mercenary te baga instant
Dar asta nu conteaza .... eu de ex vreau sa ma joc Domination/Demolition/Grown War/etc.
PS: Incercati machine-pistol-ul G18, e genial !!!
Nici mie nu imi merge Mercenary, doar Barebones.
Va trebui sa imi schimbe jocul pentru ca sunt cam dintr-o bucata eu.![]()
1. Daca intrati in Barebones si pe urma va folositi de player-base-ul creat (in recently interacted) nu puteti sa va conectati random si la alte moduri de joc?
2. A incercat cineva cu VPN? Ca daca merge sa iei dlc-uri cu el, ma gandesc ca pacalesti si jocul cu un ip de uk.
Va plangeti degeaba, defapt sunteti nervosi ca cineva ca tanti asta este prea buna
WWII Veteran on MW3 also add me gamertag: Das Totschlager - YouTube
Ieri pe la pranz am descarcat un update de 23 MB pe PS3 si de atunci a inceput sa-mi agate in joc. Nu stiu daca e lag sau altceva. Mai are cineva problema asta?
Si eu am aceeasi problema. De cand am facut update la joc am inceput sa intalnesc din ce in ce mai mult lag![]()
Updateul de pe PS3 rezolva problema "Out of memory 14".
Updateul de pe xbox ar trebui sa rezolve matchmakingul.
A zis pe twitter.
sal, daca este cineva nemultumit de MW3 varianta de xbox , si se hotaraste sa il vanda, il iau eu![]()
Bookmarks