Un screenshot(din modul Special Ops/Survival):
Sursa:Call of Duty: Modern Warfare 3 - The Call of Duty Wiki - Modern Warfare, Black Ops, World at War and More!
Un screenshot(din modul Special Ops/Survival):
Sursa:Call of Duty: Modern Warfare 3 - The Call of Duty Wiki - Modern Warfare, Black Ops, World at War and More!
In poza se vede ca sunt 4 persoane in joc iar IW a spus ca vor fi doar 2.
E mai bine asa.
rectific: sunt 2 jucatori, unul e mort, si 2 inamici (ai) in picioare ... dar tot doar 2 jucatori![]()
Nu stiu daca s-a mai postat asta in acest topic;din cat am vazut ultima postare cu acest subiect era un zvon.Despre quickscoping se vorbeste pe la 10:30 in videoclip,iar interviul incepe la 00:30.
ceva haios pt. Ps3: Modern Warfare 3 Getting Special Hori Mouse and Keyboard Setup For PS3
Stopping Power,One Man Army,Commando si Last Stand nu vor mai face parte din lista cu perk-uri.Deasemenea,s-ar incerca echilibrarea multiplayer-ului prin reintoarcerea la stilul Call of Duty 4.Urmariti interviul pt. detalii.
Lucrurile cu Stopping Power, OMA, Last Stand si stilul similar cu Call of Duty 4 le-a spus pe twitter in mai sau iunie iar acum vine la interviuri si spune exact aceleasi lucruri din nou si din nou.
Greseala mea atunci.Nu sunt la curent cu toate declaratiile lui Bowling.Insa interviul a fost luat recent,probabil ca sa intareasca cele spuse anterior.
Pai nu e greseana ta deloc. De ce ar fi. Eu doar spunem ce comunity manager tampit e Robert Bowling.
Arata chiar foarte bine
Daca o sa echilibreze si MP-ul si extinde campania, jocul ar putea fi on the edge of the competition.Totusi,din ce am vazut in MW2,misiunile Spec Ops s-au bazat fie pe misiunile din campania MW fie pe cele din campania MW2 si nu cred ca mw3 va face exceptie.Harta pe care s-a jucat(in cea mai mare parte a demo-ului) are destul de multe elemente din Quarry(aici ma refer la cladiri si la elementele de decor,dar si la pozitionarea asemanatoare hartii din MP-ul mw2.Inteleg sa pastreze cateva idei,dar ce-i prea mult strica.Mai apoi,legat de Riot Shield...sper sa ramana o metoda de aparare impotriva juggernautilor si sa nu faca parte din meniul de arme al mp-ului.Can't wait for CoD: XP
Ar fi o tampenie sa-l bage pe ghost inapoi dupa ce a murit in penultima misiune din mw2.Daca te uiti pe prima pagina, vei vedea trailerul din care este scoasa poza![]()
Zicea Bowling pe undeva ca :
Desi cu un glont in abdomen si apoi aruncat in flacari,inconjurat de soldati inamici nu avea cum sa scape cu viata,sunt zvonuri cum ca ar putea exista vreun DLC or something care sa-l includa si pe Ghost.Alte zvonuri spun ca Ghost va fi the bad guy and so on..." Ghost... isn't exactly dead... but you'll see what I mean soon."
Spoil much? Am terminat MW2, stiu cum se termina dar poate altii inca nu au reusit sa-l termine...
Bookmarks