Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 33 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 ... LastLast
Results 461 to 480 of 645

Thread: Call of Duty: Modern Warfare 3 (2011)

1. #461 SP
    Member Cata96's Avatar
    Quote Originally Posted by FPS Marius View Post
    MEREU, la doua ore dupa update merge matchamkingul normal si apoi iar nu maege. La TOATE updaturile a facut asa.
    Acum merge, tocmai ce am intrat intr-un Ground War

2. #462 SP
    Member Mindscrewy's Avatar
    Eu aseara nu am reusit sa intru in ground war si nici in Domination... as usual doar Mercenary si TDM merg.

3. #463 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Pentru ca trecusera doua ore de la update.

4. #464 SP
    Member AlexXxNik's Avatar
    Va intra in altceva inafara de TDM si Barebones?Ca mie nici vorba.

5. #465 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar

6. #466 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

)))))

7. #467 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Deci am dat drumul la filmuletul de mai sus, cand nebunul asta a deschis gura, cainele meu s-a speriat, a cazut jos de pe canapea si a fugit in camera cealalta.

Cate ore are campania de singleplayer?

8. #468 SP
    Eu am reusit sa o termin cam in 8 ore pe veteran. Pe o dificultate mai usoara dureaza in jur de 6 ore

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

9. #469 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Deci am dat drumul la filmuletul de mai sus, cand nebunul asta a deschis gura, cainele meu s-a speriat, a cazut jos de pe canapea si a fugit in camera cealalta.

Cate ore are campania de singleplayer?
    Attached Images Attached Images ppp.jpg

10. #470 SP

'Call of Duty: Modern Warfare 3' Makes $1B in Record Time | News & Opinion | PCMag.com

It took Call of Duty: Modern Warfare 3 just 16 days to do more than $1 billion in sales

11. #471 SP
    Member Downshifting's Avatar
    Joc excelent + zero concurenta = Epic Win!

12. #472 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Pacat ca pe Xbox nu imi gaseste jocuri iar pe PC sunt numai hackeri.
    Bine ca dam banii numai pe probleme..

13. #473 SP
    De azi dimineata avem si hitmarker sound pe PS3.

14. #474 SP
    Junior Member diabloo's Avatar
    Add me on PSN: incolorate (nu am mic doar pe pc)

15. #475 SP
    Junior Member 60 FPS's Avatar
    @fourzerotwo
    Robert Bowling
    Pushed a playlist update today. Should improve #MW3 matchmaking for players in remote regions.

16. #476 SP
    Quote Originally Posted by 60 FPS View Post
    @fourzerotwo
    Robert Bowling
    Pushed a playlist update today. Should improve #MW3 matchmaking for players in remote regions.
    De cand a intrat in functiune update-ul asta am o gramada de lag pe PS3. Daca si voua vi se intampla la fel scrieti-i lui Bowling:
    https://twitter.com/#!/fourzerotwo

17. #477 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Eu unul m-am resemnat cu versiunea de Xbox. Acum il joc pe PC, dar sunt foarte multe probleme si aici, iar cea mai mare cred ca sunt hackerii.
    Btw: Screenshot - 666

18. #478 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Downshifting View Post
    Joc excelent + zero concurenta = Epic Win!
    cred ca e vorba de marketing si cumpararea de review-uri..FPS-uri mai bune au fost destule anul asta,bineinteles nu la fel de accesibile..dar o campanie single-player in care sa-l pui pe jucator sa gandeasca putin e scandaloasa...de aia se si vinde asa bine..vanzari proportionale cu numarul de oameni mai putini inzestrati mintal de pe planeta...

P.S.A nu se interpreta ca toti cei care cumpara COD sunt prosti..
    P.S.S.Ok..sa zici ca e joc excelent parerea ta..dar sa zici ca a avut concurenta 0 e putin deplasat..

19. #479 SP
    Marketing au avut si alte titluri mari de anul asta, gen Crysis 2, KZ3 sau BF3. In general in reviewuri se spune/argumenteaza ce e pozitiv si negativ la un joc si nu cred ca a existat vreo recenzie care sa ignore ceva evident in cazul FPS-urilor de anul asta. Partea cu inzestrarea mintala a fost tare. Campaniile de FPS-uri nu sunt nici questuri, nici puzzle-uri. Rostul lor e actiunea si adrenalina, si in sensul asta MW3 a reusit. In general, cine vrea sa-si puna mintea la contributie nu joaca FPS-uri, poate ceva din seria de jocuri Holmes sau sah. Sau mai bine citeste o carte.
    Concurenta principala de anul asta a fost BF3 care i-a dezamagit pana si pe multi fani ai seriei.

20. #480 SP
    Banned asperas's Avatar
    die hacker's die..!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 33 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 ... LastLast