Eu aseara nu am reusit sa intru in ground war si nici in Domination... as usual doar Mercenary si TDM merg.
Deci am dat drumul la filmuletul de mai sus, cand nebunul asta a deschis gura, cainele meu s-a speriat, a cazut jos de pe canapea si a fugit in camera cealalta.
Cate ore are campania de singleplayer?
Eu am reusit sa o termin cam in 8 ore pe veteran. Pe o dificultate mai usoara dureaza in jur de 6 ore
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
'Call of Duty: Modern Warfare 3' Makes $1B in Record Time | News & Opinion | PCMag.com
It took Call of Duty: Modern Warfare 3 just 16 days to do more than $1 billion in sales
Pacat ca pe Xbox nu imi gaseste jocuri iar pe PC sunt numai hackeri.
Bine ca dam banii numai pe probleme..
@fourzerotwo
Robert Bowling
Pushed a playlist update today. Should improve #MW3 matchmaking for players in remote regions.
De cand a intrat in functiune update-ul asta am o gramada de lag pe PS3. Daca si voua vi se intampla la fel scrieti-i lui Bowling:
https://twitter.com/#!/fourzerotwo
Eu unul m-am resemnat cu versiunea de Xbox. Acum il joc pe PC, dar sunt foarte multe probleme si aici, iar cea mai mare cred ca sunt hackerii.
Btw: Screenshot - 666![]()
cred ca e vorba de marketing si cumpararea de review-uri..FPS-uri mai bune au fost destule anul asta,bineinteles nu la fel de accesibile..dar o campanie single-player in care sa-l pui pe jucator sa gandeasca putin e scandaloasa...de aia se si vinde asa bine..vanzari proportionale cu numarul de oameni mai putini inzestrati mintal de pe planeta...
P.S.A nu se interpreta ca toti cei care cumpara COD sunt prosti..
P.S.S.Ok..sa zici ca e joc excelent parerea ta..dar sa zici ca a avut concurenta 0 e putin deplasat..
Marketing au avut si alte titluri mari de anul asta, gen Crysis 2, KZ3 sau BF3. In general in reviewuri se spune/argumenteaza ce e pozitiv si negativ la un joc si nu cred ca a existat vreo recenzie care sa ignore ceva evident in cazul FPS-urilor de anul asta. Partea cu inzestrarea mintala a fost tare. Campaniile de FPS-uri nu sunt nici questuri, nici puzzle-uri. Rostul lor e actiunea si adrenalina, si in sensul asta MW3 a reusit. In general, cine vrea sa-si puna mintea la contributie nu joaca FPS-uri, poate ceva din seria de jocuri Holmes sau sah. Sau mai bine citeste o carte.
Concurenta principala de anul asta a fost BF3 care i-a dezamagit pana si pe multi fani ai seriei.
Bookmarks