De pe twitter:
VictorBilan Victor Bilan
@fourzerotwo please ... for the LOVE of GOD or whatever you believe in ... update us on matchmaking for non-US non-UK. This is ridiculous.
22 hours ago
in reply to ↑
@fourzerotwo
Robert Bowling
@VictorBilan Updates to improve this should be included in the updates hitting this week (hopefully). Its something that's important to us.
---------- Post added 23-11-2011 at 04:27 PM ----------
Am postat si eu un video pe youtube cu theater-ul din joc:
Cum sa fie campania? Daca ai vazut trailerele poti considera ca ai terminat campaniaPress x to continue. Oricum nu campania este relevanta la un astfel de joc, daca vrei campanie ia-l de pe net si gata.
sal. vreau sa-mi iau mw3 (ps3) sa joc online , atat ma intereseaza la acest joc , cum este pana la urma online , sunt sau nu sunt probleme grave ?
stima....
Eu chiar nu am avut probleme cu multiplayer-ul. N-am avut pic de lag, nu am avut vreo problema cu matchmakingul-ul. Varianta de PS3 chiar sta bine la acest capitol.![]()
Si eu sunt pe pe PS3 si pot sa spun ca are uneori (rar) lag si lag spikes, chiar si dupa patchul de ieri. Am observat ca asta se intampla mai ales cand intra jucatori intr-un meci deja inceput. Tot uneori da niste spawnuri extrem de proaste in FFA si Domination, in sensul ca te pune prea aproape de echipa adversa sau chiar in fata unui adversar. Nu e totusi o problema la fel de grava ca in alte jocuri, dar se intampla. Pe mine ma mai deranjeaza si ca nu exista hitmarker sound pe PS3, dar exista pe Xbox.
- Pe PS3 merge matchmaking-ul foarte bine, gasesti meciuri imediat.
- Lag spikes eu intalnesc destul de des, dar sunt suportabile.
- dar cum zice si downshifting o sa spargi monitorul la un moment dat din cauza spawn-urilor facute cu sula. (vezi video)
Sunt gelos ca aveti microfon si casti, aseara ai rupt mufa in meciurile de S&D, nu-mi venea sa cred uneori ce skill/bulan ai avutUite Minel sta langa mine si imi zice: "Esti pupincuristul lui goodfella".
Nu am vazut trailere fiindca nu prea ma uit la ele sa nu-mi stric placerea de al juca. Pentru tine poate campania nu inseamna nimica dar nu vorbii din perspectiva ta si pentru altii.
De cand cu internetul asta nu stiti nimic doar multiplayer,aproape nimeni se pare ca nu-si aduce aminte de vremurile cand te puneai sa joci ceva pentru story. Am jucat toata seria COD pana la MW3, mie mi s-au parut campanii bune.
Doar la MW 2 au grabit putin campania. Dar de fapt ce sa mai vorbesc aiurea aici cand majoritatea aveti sub 18 ani si nu stiti decat multiplayer, camp and shoot, la gramada, fara sa va vedeti de obiective, haos total in multe FPS-uri.
Mai bine taceai daca nu esti in masura sa-mi fi raspuns la intrebare si ma indrepti sa downloadez jocul de pe net pentru campanie.
Poate nu inteleg eu, dar ce va place la campanie? Evolutia personajelor principale(nonexistenta), interactiunea dintre personaje (nonexistenta) sau intorsaturile de situatie (haha).
Totul e doar un spectacol de artificii, fara substanta si un bun somnifer de-al lungul celor cateva ore![]()
@Srachi
1. Am 26 de ani
2. Am jucat multe jocuri in single player
3. Citeste ce a scris SpeedoTuxedo
4. Jocul asta este facut pentru multiplayer
5. Daca vrei singleplayer experience te indrepti catre alte jocuri
6. Gusturile sunt discutabile, gusturile tale par proaste daca ti-a placut asa mult seria cod in sp.
Campania mie mi a placut , dpvd gameplay si story . Grafica din bf3 cu campania din mw3 ar fi iesit superb.
Personal campania din MW3 mi se pare foarte plictisitoare si proasta. Nu faci absolut nimic in afara de impuscat sute de inamici. Ocazional mai tragi 10 secunde dintr un elicopter, mai conduci o barcuta, mai ceva, dar nimic spectaculos. De personaje nu ai cum sa te atasezi pentru ca le schimba la fiecare misiune, iar povestea mi se pare deja putin fortata.
Pot sa spun ca mi a placut mai mult campania lui MW2 decat asta, din simplul fapt ca pe aia am terminat o din placere, si nu ma uitam constant la trofee sa vad cate misiuni mai am de facut.
Multiplayerul nu este prea mult pe gustul meu, dar ce imi place foarte mult este ca pot juca cu un prieten in splitscreen pe internet.
Spec Opsul mi se pare relativ boring, merg cateva misiuni acolo, dar dupa un timp devine plictisitor.
Bookmarks