Cat de plictisitor e COD-ul in single-player. Incredibil![]()
Ear Force gaming headsets designed for Modern Warfare 3
Ear Force gaming headsets designed for Modern Warfare 3 | VG247Turtle Beach has announced a new line of limited edition Call of Duty: Modern Warfare 3 Ear Force headsets, which include audio presets designed specifically by the audio teams at developers Infinity Ward and Sledgehammer Games.
The headsets will be available for PC, PS3 and Xbox 360 with various feature sets, special packages with bonus content, and price points.
Faptul ca se va folosi acelasi engine(din cate am vazut in demo)...cu modificari din joc in joc asta va face plictisitor jocul.Dar fiind un joc cu renume Va fi cumparat oricum.Dar daca ar incerca un engine,mai bun,cu modificari foarte mari,asta ar face mult mai interesant jocul.Din pacate sau nu,Call of Duty va fi mai "slab" anul acesta decat Battlefield.Iar Battlefield e chiar super(fata de CoDMW3).Cine stie,poate ne vor face o surpriza cei de la Activision.
Parerea mea,voi ce credeti?
@Valeriozuzu
1 - Daca ar folosi alt engine nu ar mai fi Call of Duty.
2 - Nu a aparut nici BF3 nici MW3. De unde mama dracu sti tu care e mai bun sau mai prost. Mai mult, la MW3 nici nu au aratat vreun footage din Multiplayer => nici macar o idee nu poti sa-ti faci.
E cel mai tampit lucru sa compari doua jocuri care nu au aparut.
Nu stiu ce ai scris acolo in chineza dar daca intrebi daca ar trebui sa foloseasca acelasi engine raspunsul este da.
Eu unul, o sa incerc sa cumpar si MW3 si BF3 din cateva motive.
1. Mi-a placut seria COD foarte mult, in special MW si MW2.
2. Battlefield BC2 mi-a placut de asemenea, este un joc exceptional dpdv al gameplay-ului si multiplayer-ului, insa poveste MW m-a incantat mai mult.
3. Un joc bun ( in opinia mea) nu trebuie sa foloseasca, neaparat, un alt engine si nu devine mai bun datorita graficii ( pe mine ma impresioneaza si acum Mafia 1, chiar dace este vechi de aproape un deceniu), insa, cei de la COD devin putin nesimtiti, profitand de incasarile mari pe care le au, ei stiind deja ca oricum noul joc va fii cumparat in cantitati mari ,chiar daca nu-i aduc aproape nici o imbunatatire.
4. Ultimul motiv pentru care o sa cumpar ambele jocuri ( bineinteles, cand voi face rost de destui bani) este multiplayer-ul. Mie mi-au placut ambele tipuri de multiplayer. Aveam zile in care imi placea MP BC2 pt ca era mai tactic etc. si zile in care imi placea mai mult MP MW2 ( respectiv BO) deoarece cautam acea ''adrenalina'' pe care o gaseam in MP-ul gen ''rush'' al COD.
In concluzie, eu consider ca ambele jocuri merita incercate, astfel, voi cumpara ambele jocuri, iar cel care ma va impresiona cel mai mult il voi pastra, iar pe celalalt il voi vinde.
Este doar parerea mea. Va rog sa nu aruncati cu nimic in mine.
Vor scoate vreun beta pt toti sau doar evenimentul din septembrie cu plata va fi singurul "hand on"?
Bookmarks