Did he say hundreds of waves to complete before calling themselves true champions ... ? (ma refer la final )
Challenge Accepted :evil:!
Printable View
acum nu mai am nicio indoiala ca astia de la IGN sunt platiti pentru review-uri iar THQ cum e aproape de faliment n-a avut de unde cotiza....adica cei mai critici dintre critici(eurogamer si gameinformer) ii dau note peste 8 si IGN da 7.5 ?probleme grafice zic ei ?pai in Batman AC texturiile se incarca execrabil si ii dau 9.5 iar lui Darksiders 2 doar 7.5 ?
Eu nici nu ma mai uit la reviews... deja e prea mult! Spoilers peste spoilers, damn. Prea putini in ziua de azi mai tin cont de asta. Cat despre nota IGN, ei sunt ceva mai ciudati. Si la primul Darksiders au dat nota 7.8 din 10, pe cand media generala a fost 85/100. Asta avand in vedere ca mie primul Darksiders mi s-a parut (la vremea respectiva) un joc de cel putin nota 9 din 10.
Asa au facut si cu darksiders, de la mine prima parte primeşte un 9, mi-a placut mult
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Darksiders II Video Review - GameSpot.com
nota 8,5
Eu zic sa nu va agitati deloc, avand in vedere ca atat gametrailers cat si gamespot i-au dat note peste 8 sunt sigur ca e un joc exceptional.
Nu se agita nimeni , dar IGN :no::violent::)>-
Cui i-a placut primul, nu are cum sa nui placa si al doilea care pare mai bun din toate punctele de vedere. Eu unul deabea astept sa-l joc:)
Rusanov's Axe - Free DLC Weapon
It is a level 5 possessed weapon. The stats are 202-214 damage with no additional affixes.
Here's how you can get it:
1.) Login to your Facebook account.
2.) Go to the Darksiders Facebook page.
3.) "Like" their page (if you haven't already)
4.) Click on the fourth image to the right that shows Death holding an axe, with the words "Free Weapon!" at the bottom.
5.) Click the "Grant Permission" button. You must allow them to post information/updates on your timeline, however you can make it so that only you see it and not your friends in the settings. You can also unsubscribe entirely after you get the code.
6.) Choose PS3 as the platform you want the code to be for.
7.) Enjoy your new weapon . :D
http://www.youtube.com/watch?v=KAJ0FtME6aQ&list=PLBA0B07F7D18D4E7E&index= 0&feature=plcp
---------- Post added 15-08-2012 at 03:01 PM ----------
Asa sa ne facem o idee ,despre cum e jocu .Designu e superb..
Spoiler...
De ce nu pui spoiler poate unii nu vor sa afle cum incepe story-ul....:|
Da cine te a pus sa dai play ?
ptr cei care nu au precomanda Darksiders II PS3 | ALTEX
eu doar aici am gasit in ro.
Pretul la precomanda este uimitor. Este incantator sa vezi cum un joc costa la lansare doar 230 lei in situatia in care moneda nationala a ajuns unde a ajuns, iar acum 2-3 ani (cand leul era cat de cat mai viril decat astazi) preturile sareau de 300.
Metacritic Pc - 86% user - 82
Metacritic Xbox - 85% user - 92
Metacritic Ps3 - 84% user - 92
FML...=((