Still a must buy for me ... nu ma intereseaza ce zice un review .
Printable View
Still a must buy for me ... nu ma intereseaza ce zice un review .
Rusanov's Axe - Free DLC Weapon (PS3)
GPH9-62NA-6M9P
Mersi mult Mask, am luat eu codul.
A aparut jocul prin magazinele de la noi ? l-a vazut cineva prin magazine ? :) Bafta .
Darksiders II: Dealing Death
http://www.youtube.com/watch?v=GBpjWOkKzos
cei care au primit jocul sa ne spuna si noua cum este pe "viu" :)
L-am primit si eu ieri, jucat vreo 3h jumate. Impresii so far: multe imbunatatiri fata de D1: quest-uri secundare, au bagat inventar (primary weapon, secondary weapon, shoulders, torso, etc), diferite tipuri de loot (normal, epic, rare, etc). Unele item-uri pot fi upgradate sacrificand alte item-uri. S-au pastrat puzzle-urile masive si inteligente, challenging dar pana acum n-am gasit nici unul care sa fie "brain buster". Ce nu-mi place: mi se pare ca meniul nu este atat de responsive pe cat mi-ar fi placut - exista un mic delay dintre momentul in care apesi pe butonul de next tab si pana cand se face trecerea (aici s-ar putea sa fie o chestie si de controller, rog pe cineva care are jocul sa confirme). In rest, povestea e ok, Death e bad ass mofo, like you'd imagine.
Am avut in schimb o problema cu redeem code-urile. Cand inregistrezi jocul pe un cont THQ, primesti 2 coduri pentru 2 arme. Unul din coduri nu a mers (invalid code) dar am observat ca este problema generala cu codurile de Europa si baietii lucreaza la asta. Astazi am primit deja un alt cod de la Vigil, o sa incerc cand ajung acasa si revin cu un update.
So far, money well spent.
Si eu am primit alt cod, o sa verific diseara daca functioneaza de data asta.
Pentru Rusanov's Axe: https://www.facebook.com/Darksiders/app_412080318827801 - trebuie sa dati like paginii lor, bagati regiunea/platforma,..., win.
Am primit si eu mailul in legatura cu arma Van Der Schmash. De aceasta data a functionat noul cod. ;)
Astept sa ajung acasa sa incerc si eu noul cod.
---------- Post added 22-08-2012 at 06:13 PM ----------
Am ajuns acasa, incercat noul cod pentru Van Der Smash, worked just fine :D
Superb jocul... Exact cum m-am asteptat :)
Era sa fac infarct cand dupa 5-6 ore de gameplay mi-a dat freeze consola (deh, Microsoft)... dar noroc ca sistemul de Autosave a fost super bine gandit. Phew!
Mai jos aveti cateva seturi de armuri:
Cateva caractere din joc:
Si cateva seturi de armuri, arme, armute, armoaie :evil:
And the last set...
A primit cineva codul pentru Argul's Tomb ?
Codul il primesti peste o luna, cand se lanseaza DLC-ul.