Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 287 of 381 FirstFirst ... 187 237 277 285 286 287 288 289 297 337 ... LastLast
Results 5,721 to 5,740 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #5721 SP
    Member Leni's Avatar
    Quote Originally Posted by mario_1303 View Post
    Din ce stiu eu Leni facuse comanda de Wii U nu de PS4 dar , ca fapt divers, aveau si PS4 in magazin .
    Cred ca la Wii U se referea SWTFU doar a trecut gresit acolo...intre timp mi-am ridicat jocul NintendoLand de Wii U pe care astia au avut bine-nteles obrazul sa il trimita desi nu am ce face cu el, dar am zis ca il iau ca sa nu-mi poata ei reprosa ca nici eu nu mi-am onorat preluarea unei comenzi...
    Plus pot confirma ca jocul nu a fost trimis dintr-un depozit, ci dintr-un magazin Media Galaxy(eu am comandat de pe site-ul Altex, deci stocurile comunica intre ele si nu-mi imaginez sa nu fie updatate in timp real) din Bucuresti (n-am retinut exact care) fiindca scria pe spate la expeditor numele si datele lor. De asemenea se vede ca este luat de pe raftul unui magazin, fiindca are inca etichete de pret lipite pe el (de la 279RON pret initial pana la 89RON barat si pus alta eticheta cu 59RON) deci daca spui ca este si Wii U la vreo-un magazin de-al lor, atunci chiar sunt nesimtiti, fiindca se pare ca intr-adevat expediaza si din magazine nu doar dintr-un depozit...si ca mie mi-au anulat numa asa fara motiv comanda...si daca nu mai aveau nu era de scuzat ca onoreaza preferential comenzi, dar asa......ce mai pot zice

Intre timp de la ANPC am primit doar confirmarea si numarul de inregistrare al sesizarii facute de mine...astept rezultatul...

2. #5722 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by coceanu View Post
    Buna tuturor..Sunt nou pe acest forum.M-ar interesa sa cumpar o consola si am gasit un site interesant..Se numeste GAMESTORE.HU...As putea avea incredere in el?Ati mai cumparat de pe acest site?Multumesc anticipat
    Nu lua de la ei, deoarece o sa ai doar 1 an garantie. Daca iei din Romania o sa ai 2 ani garantie. Plus, garantia internationala a Sony pentru Romania se pare ca e in Bulgaria.

Zicea cineva pe aici pe forum ca la magazinul Sony din mall Promenada au consola PS4, dar e la 1900 ron. Plus, daca o iei de oriunde din Romania cu factura/bon fiscal si certificat de garantie, poti lua extragarantie de 4 ani de la Flanco la pretul de aprox. 200 ron.

Attached Images Attached Images gamestore-hu-ps4.jpg

3. #5723 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by solecon View Post
    Teapa nu ai cum sa-ti iei, poate doar sa ai incredibil de mult ghinion, sa fie consola defecta din fabricatie. Oamenii aia nu sunt Gogu, de pe okazii, sa-ti vanda tie consola "noua, doar desfacuta pentru proba". Sunt o firma serioasa, toata consolele lor sunt sigilate, cu garantie de la producator.

De ce nu i-ai specificat omului ca are doar 1 an garantie de la producator?

4. #5724 SP
    Member ovydik's Avatar

Ghidul cumparatorului consolist

Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    Nu lua de la ei, deoarece o sa ai doar 1 an garantie. Daca iei din Romania o sa ai 2 ani garantie. Plus, garantia internationala a Sony pentru Romania se pare ca e in Bulgaria.

Garantia sony sa stiti ca se efectueaza in romania la NOD service,am primit eu raspuns de la cei din bg.

5. #5725 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    Si cei de la Sony Center iau marfa de la Altex, de aia sunt mai scumpi.

6. #5726 SP
    Junior Member coceanu's Avatar
    SWTFU,m-ar interesa un xbox 360 sau ps3..Xboxu are 2 ani garantie,iar ps3 doar unul.Sa vad ce preturi au si la Altex aici in sibiu. La baietii de la gamestore un xbox 360 e undeva la 670 si am si un joc care e extraordinar de neinteresant si o luna de XB live.

7. #5727 SP
    untitled.png Asta au zis cei de la gamestore

8. #5728 SP
    Member ovydik's Avatar
    de precizat ca nu am cumparat de la ei,ci din germania.

9. #5729 SP
    Deci ce sa fac?Sa cumpar de la baietii de la gamestore.hu sau sa iau din romania?

10. #5730 SP
    Member ovydik's Avatar
    de preferat din .ro

11. #5731 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by coceanu View Post
    Deci ce sa fac?Sa cumpar de la baietii de la gamestore.hu sau sa iau din romania?
    Din Romania chiar daca e mai scump. Ai 2 ani garantie. Pentru xbox, daca-l iei de afara, nu ai garantia internationala in Romania.

12. #5732 SP
    Member awaytokill's Avatar
    Ati avut probleme cu cei de la Emag? as vrea sa achizitionez o consola de la ei si vreau sa stiu daca sunt de incredere

13. #5733 SP
    Member ovydik's Avatar
    Cumpara cu incredere,din romania cred ca am avut cele mai ok tranzactii cu ei pe parcursul ultimilor ani si peste 20 de comenzi.

14. #5734 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar
    Quote Originally Posted by awaytokill View Post
    Ati avut probleme cu cei de la Emag? as vrea sa achizitionez o consola de la ei si vreau sa stiu daca sunt de incredere
    Emag sunt muuult peste Altex& Co.
    Eu unul nu am avut niciodata probleme cu ei!
    Recomand cu placere!

15. #5735 SP
    Junior Member bodobaza's Avatar
    Quote Originally Posted by awaytokill View Post
    Eu de la Emag mi-am cumparat consola plus altele in trecut si totul a descurs cu bine.

---------- Post added 10-03-2014 at 10:07 ----------

Imi puteti zice daca merita acest Monitor LED Asus 23.6", Wide, Full HD, DVI, HDMI, Negru, VS247H-P - eMAG.ro monitor pt gaming,pt ps3 l-as lua. Nu detin de foarte multi bani,cam asta mi-ar intra in buget iar daca este ok cablul acesta Cablu SPEEDLINK HDMI High Speed 5m - eMAG.ro din cate stiu vin numai cu cablu vga.

16. #5736 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Altex o cam ia pe arătură în ultima vreme, au renunțat la reducerea pentru Thief PS4, e din nou 230 ron. Cum se numește strategia asta de marketing?

17. #5737 SP
    Member AndreiChirita's Avatar
    Se numeste ofertă limitată.

18. #5738 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Oferta pe termen limitat, mai exact.

19. #5739 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    Oferta pe termen limitat, mai exact.
    Pe orice thread intru te gasesc si pe tine. Se da vreun premiu si nu stiam eu?

20. #5740 SP
    Senior Member mario_1303's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Altex o cam ia pe arătură în ultima vreme, au renunțat la reducerea pentru Thief PS4, e din nou 230 ron. Cum se numește strategia asta de marketing?
    Se cheama strategie de marketing fara noima facuta parca random menita doar sa bulverseze putinii competitori de pe piata , cand te astepti sa se ieftineasca se scumpesc in timp ce jocuri vechi de ani buni sunt la pret superior celor abia aparute . Cand esti hypermarket si vinzi de la jocuri la masini de gaurit cam asa se intampla, vor sa acapere tot si nu reusesc la niciun segment.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 287 of 381 FirstFirst ... 187 237 277 285 286 287 288 289 297 337 ... LastLast