Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 277 of 381 FirstFirst ... 177 227 267 275 276 277 278 279 287 327 377 ... LastLast
Results 5,521 to 5,540 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #5521 SP
    Member dilibau666's Avatar
    ATENŢIE dragi consolişti NU CUMPĂRAŢI de pe mmoga.co.uk! Am încercat să iau un psn card de uk, de la pcgamesupply de unde iau de obicei nu aveau pe stoc iar pe cdkeys nu aveau decât cu sume mari, io nu vroiam decât 10 lire să-mi iau ceva la reducere de sărbători. După ce fac plata, nu înainte că nu mai plăteam, mă pun să le trimit poză cu mine cu buletinu-n mână ca să-mi trimită codul. Le-am zis că nu suntem în Somalia şi asta mi se pare fraudă şi le-am cerut refund, ei zic că l-au trimis dar io nu văd banii nici în cont nici pe paypal.

2. #5522 SP
    Senior Member Snick's Avatar
    Salut , eu am patit la un site chinezesc acest lucru , cand am platit cu card-ul , nu cu pay-pal ... si mi se pare corect ... din anumite puncte de vedere sa te verifice prima data ... eu am facut poza dupa permisul auto ...

3. #5523 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    salut mie mi sa intamplat pe cdkeys asa ceva si eram la a 5 cumparare, pana atunci a fost fara pobleme mai luasem si psn card de 35L ,dar am facut o poza cu telf la buletin am acoperit cnp cu o bucatica de hartie si leam trimiso apoi miau dat codu

4. #5524 SP
    Member BlueLightning's Avatar
    Am PS4. Daca am cont de SUA si cumpar un joc de acolo, pot sa-l joc si pe contul de UK (pe care am toate trofeele si ps plus).

5. #5525 SP
    Junior Member EdenIsNotEnough's Avatar
    Salutare, poate sa imi spune si mie cineva un site "sigur" sau un om de pe forum de unde pot cumpara PSN Plus sau sa imi alimentez contul dolari? Am gasit pe google diferite site-uri de PSN Plus codes dar par shady si nu vreau sa imi risc banii. Multumesc frumos!

edit: ce parere aveti de http://www.play-asia.com/playstation...n-70-3y12.html ?

6. #5526 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by EdenIsNotEnough View Post
    Salutare, poate sa imi spune si mie cineva un site "sigur" sau un om de pe forum de unde pot cumpara PSN Plus sau sa imi alimentez contul dolari? Am gasit pe google diferite site-uri de PSN Plus codes dar par shady si nu vreau sa imi risc banii. Multumesc frumos!

edit: ce parere aveti de http://www.play-asia.com/playstation...n-70-3y12.html ?
    Recomand Robert Dinu :

Playstation Network Cards

---------- Post added 03-01-2014 at 10:50 ----------

Quote Originally Posted by djleo666 View Post
    Recomand Robert Dinu :

Playstation Network Cards
    Eventual Amazon : Amazon.com: psn plus

Daca si Amazon pare shaday...

7. #5527 SP
    Member TocSyk's Avatar
    uite eu mi-am cuparat PS PLUS de aici: Playstation Plus 90 Day Membership | PSN plus UK | PSN plus subscription | Electronic First

am primit codul in 2 minute.

8. #5528 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    A luat cineva carduri online de pe amazon.co.uk? PSN CARD 5 GBP WALLET TOP UP [Online Game Code]: Amazon.co.uk: PC & Video Games
    Oare trebuie sa pui adresa UK?

9. #5529 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Am luat eu coduri de Xbox Gold de pe Amazon.co.uk. Le primesti instant, nu conteaza adresa !

10. #5530 SP
    Member TocSyk's Avatar
    Recomandati-mi va rog un site care are preturi bune si livrarea rapida. Excludeti Zavvi. Mersi mult

11. #5531 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Shopto

12. #5532 SP
    Member TocSyk's Avatar
    shopto, thehut, amazon si zavvi le stiu deja. thehut si zavvi e same "caca", amazon pica, iar shopto mi se par cam mari preturile in comparatie cu zavvi. altceva? sau nu mai e nimic bun?

13. #5533 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Depinde ce cauti, eu am găsit oferte bune pe Shopto. Transportul e 3 lire parca, dar macar nu stai 2-3 saptamani. Ai spus preturi bune si livrare rapida, mie mi-au ajuns pachete de la shopto in 3 zile

14. #5534 SP
    Member TocSyk's Avatar
    Da, te cred. Am vazut ca au preturi bune la UNELE jocuri. Am nevoie de un magazin care sa aiba per total preturi bune Un singur magazin de incredere pe care sa ma bazez.

15. #5535 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    N-o sa gasesti asa ceva.
    Ai putea sa te mai uiti pe Video Games & Consoles - Find the Cheapest Price - Hot UK Deals .

16. #5536 SP
    Member TocSyk's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    N-o sa gasesti asa ceva.
    Ai putea sa te mai uiti pe Video Games & Consoles - Find the Cheapest Price - Hot UK Deals .
    am vazut deja ma gandeam ca poate stiti ceva siteuri care nu le-am gasit. oricum o sa testez shopto sa vad in cate zile ajunge produsul. daca ajunge in 2-3 zile, nu mai conteaza ca pretul e cu 2-3 lire mai scump. e naspa ca nu poti schimba moneda in euro.

17. #5537 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Cu asta găseşti cel mai mic preţ
    http://www.billybargain.co.uk/

18. #5538 SP
    Member TocSyk's Avatar
    ce parere aveti despre The Game Collection The Game Collection ?

nvm. nu livreaza unde am nevoie

19. #5539 SP
    Junior Member EdenIsNotEnough's Avatar
    Multumesc pentru recomandarile de mai sus, allromedia si-au facut treaba, sunt un pic mai scumpi dar e ok!

20. #5540 SP
    Member TocSyk's Avatar
    ce saituri stiti unde se pot cumpara digital key la orice joc? nu vreau discul, doar codul pe mail.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.