au fost, sigur. la 49.99 au fost valkyria, pure si fuel. din pacate nu mai gasesti nimic
au fost, sigur. la 49.99 au fost valkyria, pure si fuel. din pacate nu mai gasesti nimic
La gamepointsnow cat astepti sa-ti trimita codul?
A trecut deja aproape o zi si nimic pe mail.
Da, asa facusem. Apoi la un interval de-un minut, am efectuat o alta comanda, de data asta corect. N-am primit nimic. A doua zi am mai facut o comanda si a mers.
Pot pune o intrebare ?
Ce e mai bine sa aleg PS3 sau Xbox 360 , le-am gasit pe amandoua la preturi mici si nu ma pot hotari. Deci eu vreu mai mult pentru jocuri . SI sa nu se invecheasca , adica sa se faca jocurile cele mai bune inca vreo 4 ani daca nu mai mult. Ca genuri de jocuri imi plac : action , adventure , arcade , sports , racing , fighting , si jocurile japoneze . Vreau grafica destul de buna si jocurile sa fie distractive. Puteti sa imi dati niste sfaturi ?![]()
//offtopic
...n-ai postat unde trebuie. Aici trebuia să postezi.
//ontopic
...japanese games?�n cazul ăsta...Xbox 360
(sunt cu tonele).
Dar ca o comparație:
List of Xbox 360 games - Wikipedia, the free encyclopedia
List of PlayStation 3 games - Wikipedia, the free encyclopedia
Ok o sa postez acolo . Dar X360 are mai multe jocuri Japoneze ? Nu PS3 ? Eu credeam PS3 ca e Sony , deci Japan. Eu nu zic neaparat jocuri facute in japonia , vreau despre japonia gen :Yakuza
http://gamingmall.com/
Au preturi bune la MS points si subscriptii de gold.
Stie cineva cam cat dureaza livrarea de la zavvi pana in romania(suceava)? Mi-au trimis aia coletul pe data de 29iulie si dupa 22 de zile inca nu a ajuns la mine![]()
Mie mi-au ajuns in maxim 8-10 zile (Craiova). E posibil sa se fi pierdut pe drum pachetul. Oricum, pana nu trec 29 zile, nu pot sa faca nimic ei.
Am vazut ca cei de la zavvi au si console la pret destul de bun.
A cumparat cineva o consola de la ei? Trimit si in romania?
Console nu se merita sa-ti cumperi din strainatate pentru ca nu beneficiezi de garantie. Degeaba te calicesti la un milion daca se intampla ceva cu consola si stai cu buza umflata dupa aia.
nu ai garantie nici daca ti-o cumpara cineva de acolo dintr-un magazin si ti-o trimite?![]()
Pe domnul Ju1ce9 il am la ignore din motive de filtrare a utilitatii posturilor.
Dar merge pe-o shaorma un pariu cu cine face quote la postul lui si se dovedeste ca e un mesaj pertinent si util.
Bonus: Includ si post-ul de la threadul 'Posta romana'.
Bookmarks