Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 136 of 381 FirstFirst ... 36 86 126 134 135 136 137 138 146 186 236 ... LastLast
Results 2,701 to 2,720 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #2701 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Eu ma bucur ca exista multimat in loc de casierii la ING. Poti sa faci foarte usor orice fel de transfer, plata de factura, retrageri sau depuneri din multimat, fara sa stai la nu stiu ce cozi. Cat despre faza cu usa incuiata dupa 23, nu stiu cum e prin alte parti, dar in Bucuresti usile au un dispozitiv pentru card swype, prin care le poti descuia..

2. #2702 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Card swype-ul merge de cand inchid banca (ora 19:00 la INGul de langa mine) pana la ora 23:00. Dupa 23:00 zgarii geamul de la intrare sau comisionezi alte banci...

3. #2703 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Eu ma bucur ca exista multimat in loc de casierii la ING. Poti sa faci foarte usor orice fel de transfer, plata de factura, retrageri sau depuneri din multimat, fara sa stai la nu stiu ce cozi. Cat despre faza cu usa incuiata dupa 23, nu stiu cum e prin alte parti, dar in Bucuresti usile au un dispozitiv pentru card swype, prin care le poti descuia..

Confirm informatia cu o mica adaugare. Nu toate sediile au card swipe.

4. #2704 SP
    Senior Member psypc2's Avatar
    La noi in oras ambele sucursale ING au card swipe dar este dezactivat.

5. #2705 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Eu ma bucur ca exista multimat in loc de casierii la ING. Poti sa faci foarte usor orice fel de transfer, plata de factura, retrageri sau depuneri din multimat, fara sa stai la nu stiu ce cozi.
    Hahahaha, ce tare. Chestiile alea le poti face de la orice bancomat al oricarei banci, in schimb daca vrei sa faci o plata fara sa ai card ce mama naibii faci ? Te uiti la multimat si esti multumit ca nu exista casierie ? Cat despre "card swipe" cred ca parerile userilor de mai sus sunt foarte elocvente

In fine, daca tu esti multumit de ING e foarte bine, eu nu-s multumit de anumite chestii. Fireste ca fiecare banca are servicii mai bune si servicii mai putin bune, pt ce am eu nevoie (sa incasez bani de la oameni simpli si sa platesc pe Internet) ING nu e deloc OK, comisionul cu 7 lei la alimentare cont de la ghiseu INDIFERENT de suma depusa mi se pare jegmaneala curata. Lipsa casieriei mi se pare ceva absolut hilar, nici nu credeam ca asa ceva e legal intr-on banca... Iar sediile putine (cel putin in Oradea) imi arata ca interesul pt clienti e scazut.

Poate in alte orase situatia e mai buna, poate la alte servicii ING sunt mai buni ca alte banci, insa pe mine nu ma satisfac.

6. #2706 SP
    Junior Member Laddu's Avatar
    ING e o banca care se axeaza in special pe plati/transferuri online. Sa-mi spui tu mie cate lume nu are un cont deschis la orice banca ca sa poata face un transfer in loc sa se duca direct la casierie sa depuna ?(poate doar bunicu-meu care are 95 de ani, el nu a avut si nici nu va avea cont la vreo banca).

Totul se face simplu si rapid cu un transfer, fara sa de deplasezi, fara sa stai la coada... si, dupa parerea mea, cu cele mai mici comisioane pentru plati online (nu includ aici comisionul de depunere la casierie).

Daca tie ti-au fost tranferati bani de la casierie, nu inteleg de ce e problema ta ? E problema celui care tranfera ce metoda alege. Daca se duce la casierie atunci e treaba lui, caci comisionul trebuie platit de el, nu de tine.

Cel mai bun curs valutar pentru palti online l-am gasit la ING.

Nu lucrez la ING si nici nu le fac lobby, sunt doar un client ING/BCR, iar cele doua nici nu se compara. Daca ING e jegmaneala, inseamna ca nu ai vazut BCR.

7. #2707 SP
    Junior Member BlkHrt's Avatar
    Nu mi-o lua in nume de rau, dar chiar tu ai zis ca e posibil ca ING sa aiba cele mai tari carduri pt online, doar ca nu-ti satisface tie alte nevoi. Ce relevanta are asta? Discutia nu era despre cumparaturi online? Mie putin imi pasa ca tataie de la afumati nu are la ce coada sa stea sa-mi depuna 5 lei in cont cu 7 lei comision.

Pt oameni mai putin simpli care au nevoie de un cont cu card atasat pt daily sau online use, ING sunt geniali. Sistemul de homebanking e excelent, selfbankurile sunt excelente si la tot pasul, cat despre faza cu "dupa ora 23" in Bucuresti multe selfbankuri au mai nou si un bancomat exterior. Singura data cand am interactionat cu o persoana reala pentru cardul meu a fost cand am semnat contractul. In rest, orice am nevoie (plati, retrageri, transferuri) pot face singur, comod si foarte rapid and i love that.

Ca chestie, am incercat si eu odata sa depun personal o suma in contul cuiva la BT. Dupa ce am stat juma de ora la 3 cozi distincte, am avut contact cu oameni de o imbecilitate rara si am intarziat la munca din cauza lor, am zis ca nu mai intru in viata mea acolo.

Anyway... hai ca o dam deja in trolling gen xbox vs ps3 .

8. #2708 SP
    de acord, spamam aiurea threadul.

Sa-mi zica si mie cineva cam cat ar trebui sa mai astept pana ajunge o comanda facut in 07.07 la zavvi. Produsele au fost livrate pe 07/07/2011, 08/07/2011 si respectiv 14/07/2011. Nici un semn pana acum de produse. Mai mult, in aceeasi comanda mai am 3 iteme care in stocul lor au statusul 'Usually despatched within 3 working days'. Din pacate inca nu au fost livrate...

Mersi.

9. #2709 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Comanda de pe 7 ar trebui sa ajunga maine poimane....Calculeaza cam 2 sapt de la despach, asta daca nu ai norocul sa trimita comanda din Guernsey, atunci vine in 3-4 zile.Dar de obicei, cam in 2 sapt imi vin mie.

10. #2710 SP
    Inca o chestie, pentru un produs de la zavvi pentru care am primit mail de confirmare ca a fost livrat, dar in My Account la ei imi arata tot 'Awaiting Dispatch', care este statusul corect ? A fost livrat sau nu ? A mai patit cineva asa ceva ?

Mersi

11. #2711 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Au erori cu statusul comenzii, jocul mai mult ca sigur a plecat.

12. #2712 SP
    Member quentin_04's Avatar
    Daca cumpar de pe zavvi mai multe produse (7-8) ajung toate deodata sau separat?

13. #2713 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by quentin_04 View Post
    Daca cumpar de pe zavvi mai multe produse (7-8) ajung toate deodata sau separat?
    Separat.

14. #2714 SP
    Member Pancu's Avatar
    salut am facut si eu pentru prima oara o comanda pe thehut si cand dau la View - dispacth date imi arata 31-8-2011 adica atunci imi livreaza produsul???... sau pana in data aia imi poate veni produsu ....azi am facut comanda

15. #2715 SP
    Member wampirash's Avatar
    Nu stiu exact daca e topic-ul adecvat unde sa intreb aspectul urmator, dar sper sa ma ajutati in masura in care stie cineva o solutie.
    Mi-a cumparat un prieten un PS3 din UK, fiind o promotie la un magazin. Problema este ca a incercat sa mi-l trimita prin posta lor standard, mai precis Royal Mail, dar costul transportului pana la noi este de 47 lire, ceea ce mi se pare foarte mult.
    Stie careva o alta varianta mai ieftina? Un curier sau orice altceva prin care ar putea sa mi-l trimita cu un cost mai decent. Mersi!

16. #2716 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Ar putea sa il dea la un sofer roman de autocar la gara, sa ii dea ceva bani sa aibe grija de el si nr tau si va intelegeti cand ajunge si etc.

17. #2717 SP
    Member wampirash's Avatar
    Ne-am gandit la asta, problema este ca el e mai exact in Northern Ireland si pe acolo nu ajung autocare din Ro si nici macar tir-uri cu soferi romani. Zicea prietenul meu ca in Anglia sau Irlanda era mai simplu ca se gaseau. Ceva curier ar mai fi ca si varianta, dar mi se pare enorm cat costa la posta normala.

18. #2718 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by Pancu View Post
    salut am facut si eu pentru prima oara o comanda pe thehut si cand dau la View - dispacth date imi arata 31-8-2011 adica atunci imi livreaza produsul???... sau pana in data aia imi poate veni produsu ....azi am facut comanda
    Atunci o sa il trimita ei la tine, apoi in maxim 15 zile ajunge la tine.

19. #2719 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Nu mai vorbi prostii, e un nr fix de zile care se adauga automat atunci cand plasezi comenzi pt produse cu disponibilitate - Usually dispatched within one month, 28 de zile lucratoare (40 nelucratoare).
    Produsul poate intra in stoc mult mai repede si pleca spre tine, partea proasta e ca nu ai cum sa stii cand se va intampla asta si trebuie sa tii banii aferenti comenzii pe card.

20. #2720 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Prostii vorbesti tu, niciodata nu se trimite inainte de ziua la care e afisat despatch-ul. Daca lui ii scrie 31.08 inseamna ca cel mai devreme atunci i-l trimite. Dar bine ca vorbesti si nu stii nimic.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 136 of 381 FirstFirst ... 36 86 126 134 135 136 137 138 146 186 236 ... LastLast