Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 52 of 381 FirstFirst ... 2 42 50 51 52 53 54 62 102 152 ... LastLast
Results 1,021 to 1,040 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #1021 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Din cate stiu eu, au voie sa deschida plicurile venite de afara (sa ma corecteze cineva daca gresesc)

Corespondenta (plicuri si colete) venita din Uniunea Europeana nu suporta taxe vamale sau verificari ale continutului. Numai cele venite din afara Uniunii suporta eventuale taxe sau verificari. Cele venite din afara nu sunt livrate la domiciliu, trebuiesc ridicate de la un oficiu postal cu vama.

Nu au voie sa desfaca coletele sau plicurile din UE, garantat 100%.

2. #1022 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    In caz ca e cineva interesat, au la Media Galaxy in Sibiu, PS3 bundle cu Killzone 2 la 999 RON.

3. #1023 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...cum schimb cantitatea pe shopto? Vreau să cumpăr pentru cineva două UFC-uri și nu pot modifica. Trebuie să dau două comenzi?
    2 comenzi man

4. #1024 SP
    Junior Member MCVlad's Avatar
    Stie cineva ce curs valutar se aplica pentru conversia fondurilor din ron in lira sterlina la ing ? Al lor sau cel al BNR ?

5. #1025 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    am vrea noi cursul bnr
    nici macar cursul ing nu e...in momentul in care iti ia banii din cont..ii blocheaza in prima faza la cursul ing al zilei...in homebank vezi aceasta operatiune ca fiind in curs de procesare. DUpa inca cateva zile ia banii propriu zis din cont si apar in extras la un curs mult mai mare

6. #1026 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    ING face o jmecherie la operatiunile astea. Nefiind banca romaneasca, totul la ei se discuta in euro. Astfel, tu ai de platit lire, ING vine si converteste suma din lire in euro, la cursul lor si apoi din euro in lei, tot la cursul lor evident. Din astea doua conversii tu ai de pierdut.

Mai amuzant a fost o faza in care am platit ceva cu paypal, paypal cerandu-mi mie direct lei. ING a calculat leii respectivi in euro si apoi la loc in lei, rezultand o suma mai mare cu vreo 3 lei din diferenta asta de curs.

7. #1027 SP
    Hyp
    mda..aiurea..am observat eu ca au niste diferente ff mari la calcul
    alta banca face la fel?

8. #1028 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Pentru tranzactii online nu am folosit pana acum decat BCR, pana sa trec la ING. BCR calcula lira cel putin la cursul BNR din ziua respectiva. Din punctul asta de vedere stateau foarte bine. Pacat ca o duceau rau la dobanzile pe contul curent.

9. #1029 SP
    Hyp
    ce ma intereseaza de la un cont de card pentru cumparaturi online:
    - sa imi atasez un card cu comisioane ok...nu exagerate
    - sa imi permita sa imi schimb pin-ul la card
    - sa am un homebank ok...nu precum cel de la raif [unde din 2 in 2 luni ma pune sa imi schimb parola...si mi-a mai dat si un calculator de ala de buzunar penturu un cod generat..iar bineinteles ca acesta are un alt card atasat cu alt pin pe care nu poti sa o schimbi]..daca e precum cel de la ing...o parola care o vrei...iti genereaza un cod..ar fi super
    - tranzactiile sa nu dureze fff mult [din banca x in banca x maxim 1 ora ..iar banca x in y in maxim a doua zi ora 12]
    pana aici e ING..dar ce mai doresc e:
    - sa imi calcuze la un curs ok tranzactiile..nu am pretentia BNR dar macar un curs unic din ziua respectiva...sa nu ma tot trezesc cu sold negativ

10. #1030 SP
    ing nu are curs valutar. se face la curs reuters.

am card si la uni in euro. la orice tranzactie in alta moneda fac coversie in lei (chiar si la plata in euro) smecherii fac toti sa ciupeasca.

problema nu asta este. cand faci plata ti se trage la cursul din ziua respectiva. dar ca la orice banca din RO pe cont acea tranzactie apare dupa 2 zile. si e normal sa fie alt curs . de aici aveti diferentele.

11. #1031 SP
    Junior Member zyper16's Avatar
    eu am la bcr student
    -comisioane acceptabile
    -nu stiu daca te lasa sa schimbi pinul...nu am incercat
    -homebank foarte ok si sigur (ai un user cu care te loghezi iar parola este generata de un token pe care il primesti in custodie de la banca)
    -tranzactiile interbancare se realizeaza instantaneu, iar intre 2 banci din aceeasi tara in 24 de ore (cel putin ce plati am facut eu pana acum)
    -tranzactiile se realizeaza la cursul bnr

12. #1032 SP
    Senior Member boga's Avatar

Question

Daca efectuezi o plata prin PayPal si, din intamplare, te pacaleste un chinez bulangiu exista vreo posibilitate de a-ti recupera banii?

13. #1033 SP
    Junior Member cheafynelu's Avatar
    pai dai email la cei de la paypal?

14. #1034 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Daca efectuezi o plata prin PayPal si, din intamplare, te pacaleste un chinez bulangiu exista vreo posibilitate de a-ti recupera banii?
    Ai optiunea de Claim Dispute, urmaresti pasii de acolo si se rezolva.

15. #1035 SP
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Ai optiunea de Claim Dispute, urmaresti pasii de acolo si se rezolva.
    Ok man, will do. Ideea e ca, impulsionata de aventurile mele pe site-urile din UK, a comandat si prietena mea niste cizme UGG de pe un site pe care l-a gasit pe Amazon. Din pacate ea nu e asa de atenta ca mine la detalii si nu si-a dat seama ca site-ul respectiv avea destule elemente batatoare la ochi care l-ar fi recomandat ca fiind fake. A platit prin PayPal lunea trecuta si de atunci comanda e tot Processing.

M-am uitat si eu dupa aia si am vazut ca destinatarul banilor e un chinez parlit, care in mod evident e pus pe rele. Dar totusi, poate PayPal sa-ti dea banii inapoi daca chinezu coclit si-a golit contu in care i-ai trimis tu banii?

16. #1036 SP
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Ok man, will do. Ideea e ca, impulsionata de aventurile mele pe site-urile din UK, a comandat si prietena mea niste cizme UGG de pe un site pe care l-a gasit pe Amazon. Din pacate ea nu e asa de atenta ca mine la detalii si nu si-a dat seama ca site-ul respectiv avea destule elemente batatoare la ochi care l-ar fi recomandat ca fiind fake. A platit prin PayPal lunea trecuta si de atunci comanda e tot Processing.

M-am uitat si eu dupa aia si am vazut ca destinatarul banilor e un chinez parlit, care in mod evident e pus pe rele. Dar totusi, poate PayPal sa-ti dea banii inapoi daca chinezu coclit si-a golit contu in care i-ai trimis tu banii?
    Daca si-au golit contul, nu ti-i poti recupera dar de obicei nu fac colecta pentru ca asteapta mai multi 'rabdatori' sa-si ia plasa. Incearca sa-l contactezi, daca in 3 zile cel mult nu-ti raspunde, baga dispute la Paypal. Nu astepta mai mult.

17. #1037 SP
    Daca si-au golit contul, nu ti-i poti recupera dar de obicei nu fac colecta pentru ca asteapta mai multi 'rabdatori' sa-si ia plasa. Incearca sa-l contactezi, daca in 3 zile cel mult nu-ti raspunde, baga dispute la Paypal. Nu astepta mai mult.
    Pai i-am spus deja sa dea Claim Dispute. E clar ca daca o comanda e Processing dupa o saptamana si tot site-ul 'miroase' urat nu are ce lucru bun sa se mai intample de la sine. Sa vedem daca reusim ceva cu PayPalu.

Oricum, ea a zis mersi ca nu i-a golit chinezu tot cardu, dar ma gandesc ca omu e un gainar mai marunt, in sensu ca nu le are cu phishingu.

UGG Classic Tall Boots : item - site-ul cu pricina, garantat de o oaie.

18. #1038 SP
    PayPal se foloseste intocmai pentru ca phisingul sa devina inutil (doar daca nu e phising dupa pagina de PayPal si atunci n-ar fi platit cu adevarat).

Phising dupa site-ul de PayPal se facea acum vreo 7-8 ani cand primeai in mail ca tre sa-ti resetezi parola (ce vremuri... ).

19. #1039 SP
    Junior Member MCVlad's Avatar
    Cam in cat timp ajunge un colet de la amazon uk ?

20. #1040 SP
    If the claim is decided in your favor, you may be eligible to receive coverage up to the full purchase amount.

Sincerely,

PayPal

un paste rapid de la un claim de azi

banii ii recuperezi indiferent man.

cand se face claim deja ala are suma rezervata de paypal. sa fie siguri ca nu trebuie sa traga fortat de la banca

---------- Post added 15-02-2010 at 10:47 PM ----------

Quote Originally Posted by MCVlad View Post
    Cam in cat timp ajunge un colet de la amazon uk ?
    mici 3-4 zile. mari 3-10 zile

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 52 of 381 FirstFirst ... 2 42 50 51 52 53 54 62 102 152 ... LastLast