in provincie...o consola 7-8 zile
In Bucuresti cred ca va ajunge cu 2 zile mai repede. Multumesc pentru reply, sper sa ajunga!![]()
Vad ca pe amazon.co.uk nu se poate plati prin PayPal. Seller : amazon.
Exista posibilitatea returnarii banilor in caz ca nu ajunge coletul ?
Amazon iti vor ridica din cont suma aferenta comenzii, dar o vor bloca, o vor tine in aer pana in momentul ridicarii ei. In homebanking, iti va aparea "in desfasurare" de-a lungul perioadei de la blocarea banilor pana la ridicarea pachetului.
Din cate am vb cu ei, in 24 ore de la pierderea sau neprimirea pachetului iti revin banii pe disponibil !
Daca imi comand un Xbox360 de pe amazon e trimis prin posta ? Daca da banuiesc ca primesc avizul acasa si il ridic de la posta, si transportul pt un xbox este tot de 9lire?
Nu e adevarat. La fel ti se blocheaza suma daca platesti cu cardul la Carrefour si iei si produsele odata cu tine. Dureaza 2-3 zile pana cand tranzactia va aparea pe extrasul de cont.
Primesti banii in 24 de ore de la pierderea pachetului dar pentru asta trebuie sa astepti approx. 20 de zile calendaristice pana se declara pierdut.
Pentru Amazon.co.uk exista bineinteles politica de refund, asa cum au toate magazinele mari. Amazon nu poate garanta insa pentru userii 3rd party, mai ales ca nu folosesti site-ul lor ca modalitate de plata ci doar ca piata de desfacere. E ca si cum platesti pe eBay o tranzactie cu PayPal dar le ceri celor de la eBay sa-ti dea banii.
Nu exista si nu va exista niciodata posibilitatea sa platesti cu PayPal pe Amazon. PayPal este un serviciu infiintat de compania care detine si eBay si ar fi neconcurential ca cele doua sa fuzioneze in servicii. Ca si cum ai vrea sa folosesti Xbox Live pe un PS3.
Ma scuzi daca am dezinformat, dar tot ce am afirmat a fost in baza mailurilor primite de la amazon.
"We don�t debit money from your payment card until just before your items are dispatched. "
imi zice si mie ce parere are despre saitul "TheHut.com"?
1.este de incredere?
2.ce parere aveti despre preturile lor
3.a facut cineva comanda,dak da zimi si mie ce parere ti-ai facut de ei
Salut tuturor,
imi cer scuze,daca am postat in thread-ul nepotrivit...am achizitionat acum 5 luni un controler Xbox360,ptr. PC,cu fir si mufa USB. Pe cutia acestuia este specificat ca, este compatibil cu Windows XP.
Am comandat o consola Xbox360,care trebuie sa soseasca in curand.
Intrebarea mea este,daca acest controller va functiona pe consola sau trebuie sa achizitionez un alt controller,compatibil cu consola ?
Multumesc mult ptr. raspuns !
consola oricum are deja un controller in pachet.
---------- Post added 18-02-2010 at 06:37 PM ----------
daca te duci cu multe pagini in urma o sa vezi ca 90% din useri cump de acolo.
mai intarzie, mai se pierd per total e afacere mai ales atunci cand prinzi oferte. shippul e 0.99 lire per item. fa si tu o comanda cu ceva ieftin sa te convingi. eu cel putin asa am facut acum 2 ani![]()
VG247 Blog Archive Get Saints Row 2 free if you buy DoW2 expansion
Din ce in ce mai multe oferte de genul asta pe Steam, dar si retail. Sa speram ca vor fi disponibile candva si din Romania.
Daca fac o comanda pe ebay, si sellerul zice ca trimite numai la adresa confirmata de paypal, la care adresa se refera? Am 2 adrese trecute acolo, cea din buletin, si cea de la card, la care stau. Vreau sa trimita la adresa care o am marcata ca "Home", cea din buletin, ca sa-l pot ridica. Asta inseamna ca nu conteaza ce am trecut la Shipping Address in contul meu de ebay?
Zice asa "We only post the item to your paypal shipping address, pls make sure your shipping address is correct and updated before you pay." La care adresa se refera? Am un shipping address trecut la ebay, care corespunde cu adresa de "home" de la paypal, dar mai am o adresa care e confirmata, la care e atasat cardul. La care trimite?![]()
Bookmarks