Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 54 of 381 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 104 154 ... LastLast
Results 1,061 to 1,080 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #1061 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    adresa de "home" de la paypal. din n adrese tu setezi una default. aia apare cand faci plata. acolo iti trimite

2. #1062 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Sper sa stie la care sa trimita, ca vad pe ebay la PayPal address imi apar amandoua.

3. #1063 SP
    Junior Member sarin07's Avatar
    cu ce card merge cumparat de pe shopto.net?am incercat cu un card visa electron de la transilvania de salar si nu am reusit.mi-a dat eroare la incheierea tranzactiei.vreo idee?

4. #1064 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Visa Electron de la ING,dar in primul rand ar trebui sa te convingi ca nu se poate cumpara cu cardul tau.Poate faci tu ceva gresit
    L.E
    Acum am vazut ca tu vrei sa platesti cu card de salariu.Din cate stiu nu ai activata optiunea sa platesti online cu el.NICI NU RECOMAND.Esti constient ca daca fura cineva datele de pe un site unde platesti cu cardul de salariu ramai fara bani?.Fa-ti un card separat pentru plati online si pune pe el doar atati bani cat este nevoie pentru produsul respectiv

5. #1065 SP
    Junior Member sarin07's Avatar
    am si un visa electron de la ING.voi pune bani acolo si o sa incerc.ok mersi.voi pune bani pe acel ING

6. #1066 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Quote Originally Posted by sarin07 View Post
    cu ce card merge cumparat de pe shopto.net?am incercat cu un card visa electron de la transilvania de salar si nu am reusit.mi-a dat eroare la incheierea tranzactiei.vreo idee?
    Suna la numarul de telefon de pe spatele cardului si explica-i operatoarei ce vrei sa faci. Te va indruma spre o agentie, sucursala a bancii din orasul tau, unde vei completa un formular.

7. #1067 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Am dat ieri comanda de un Xbox360 de pe amazon.co.uk, azi a fost trimis si cand dau la track package imi apare asa
    Status: In transit Ship CarrierDHLTracking ID:347214055...Latest Event: Ridgmont Bedfordshire
    Order has been handed over to the carrier and is in transit - Feb 24, 2010 2:33:33 PM

si pana la urma il voi ridica de la posta sau o sa vina prin DHL?

8. #1068 SP
    de la posta vei ridica. dhl este posta nemteasca

9. #1069 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    dhl-ul il aduce pana la oficiul postal din bucuresti..receptia
    de acolo..ti-l trimite la oficiul postal de care apartii

10. #1070 SP
    Banned iLoo's Avatar
    Se merita sa dau pe Eat Lead 20 ron (cu tot cu transport) , defapt cred ca mi-au tras banii de pe card , dar macar cei care au ajucat acest joc sa-mi spuna daca merita.Thanks

11. #1071 SP
    la 20 lei ce draq...nici nu mai conteaza

merita jucat. mie mi-a placut.

12. #1072 SP
    Banned iLoo's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    la 20 lei ce draq...nici nu mai conteaza

merita jucat. mie mi-a placut.
    La asta m-am gandit si eu,vorba ta "banii de shaorma" .
    Cei care au cumparat de la TheHut , in cate zile v-a venit comanda ?

13. #1073 SP
    Banned Mario's Avatar
    Am luat ceva de pe 18 februarie,si trebuie sa-mi ajunga intre 5 si 22 martie(sellerul din US)de ce tine atat de mult luand in vedere ca am dat 7$ pe shipping?

14. #1074 SP
    Banned iLoo's Avatar
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    Am luat ceva de pe 18 februarie,si trebuie sa-mi ajunga intre 5 si 22 martie(sellerul din US)de ce tine atat de mult luand in vedere ca am dat 7$ pe shipping?
    Daca ai luat de pe eBay iti baga si taxele de pe ebay si comisionul de la PayPal.

15. #1075 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Asta nu e motivul pentru care face atat de mult, bagi omul in ceata 7$ e un shipping decent pentru ceva din US, nu e deloc exagerat pentru a cuprinde si taxele de pe ebay/PayPal.

Face atat de mult pentru ca atat dureaza de obicei, chiar si la shipping de 30 de dolari (care e asa mare din cauza greutatii). Doar cu un curier ai sanse sa primesti ceva mai repede.

16. #1076 SP
    Banned iLoo's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Asta nu e motivul pentru care face atat de mult, bagi omul in ceata 7$ e un shipping decent pentru ceva din US, nu e deloc exagerat pentru a cuprinde si taxele de pe ebay/PayPal.

Face atat de mult pentru ca atat dureaza de obicei, chiar si la shipping de 30 de dolari (care e asa mare din cauza greutatii). Doar cu un curier ai sanse sa primesti ceva mai repede.
    A cumparat cineva Pachetul SKY TV pentru Xbox ?
    Sunt tentat sa-l cumpar si eu .
    Am auzit ca SKY o sa bage filme si meciuri de football 3D si ma incanta asta .

17. #1077 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by iLoo View Post
    Cei care au cumparat de la TheHut , in cate zile v-a venit comanda ?
    10 zile calendaristice (Cluj-Napoca).

18. #1078 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Daca iau ceva din SUA prin intermediul ebay, in afara de shipping-ul solicitat de seller imi mai iau baietii ceva si la vama?

19. #1079 SP
    depinde de suma trecuta pe colet/ in colet. daca tu cumperi de 100$ si iti trece atat iti pun la noi tva. daca iei de 100 si ei trec 20 si/sau gift nu dai nimic. depinde cum spuneam de seller. de obicei americanii sunt tampiti si trec valoarea reala si merchendise (nu trec gift ca ei nu stiu cee aia de zgarciti ce sunt)

i hope it helps

eu zic sa ramai la europa totusi si nu ai griji

20. #1080 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Un seller de pe amazon.co.uk care sa trimita jocuri pentru xbox 360 si in romania stiti? Ca nu am gasit aproape nici unul...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 54 of 381 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 104 154 ... LastLast