adresa de "home" de la paypal. din n adrese tu setezi una default. aia apare cand faci plata. acolo iti trimite
adresa de "home" de la paypal. din n adrese tu setezi una default. aia apare cand faci plata. acolo iti trimite
cu ce card merge cumparat de pe shopto.net?am incercat cu un card visa electron de la transilvania de salar si nu am reusit.mi-a dat eroare la incheierea tranzactiei.vreo idee?
Visa Electron de la ING,dar in primul rand ar trebui sa te convingi ca nu se poate cumpara cu cardul tau.Poate faci tu ceva gresit
L.E
Acum am vazut ca tu vrei sa platesti cu card de salariu.Din cate stiu nu ai activata optiunea sa platesti online cu el.NICI NU RECOMAND.Esti constient ca daca fura cineva datele de pe un site unde platesti cu cardul de salariu ramai fara bani?.Fa-ti un card separat pentru plati online si pune pe el doar atati bani cat este nevoie pentru produsul respectiv
am si un visa electron de la ING.voi pune bani acolo si o sa incerc.ok mersi.voi pune bani pe acel ING
Am dat ieri comanda de un Xbox360 de pe amazon.co.uk, azi a fost trimis si cand dau la track package imi apare asa
Status: In transit Ship CarrierDHLTracking ID:347214055...Latest Event: Ridgmont Bedfordshire
Order has been handed over to the carrier and is in transit - Feb 24, 2010 2:33:33 PM
si pana la urma il voi ridica de la posta sau o sa vina prin DHL?
dhl-ul il aduce pana la oficiul postal din bucuresti..receptia
de acolo..ti-l trimite la oficiul postal de care apartii
Se merita sa dau pe Eat Lead 20 ron (cu tot cu transport) , defapt cred ca mi-au tras banii de pe card , dar macar cei care au ajucat acest joc sa-mi spuna daca merita.Thanks
Am luat ceva de pe 18 februarie,si trebuie sa-mi ajunga intre 5 si 22 martie(sellerul din US)de ce tine atat de mult luand in vedere ca am dat 7$ pe shipping?
Asta nu e motivul pentru care face atat de mult, bagi omul in ceata7$ e un shipping decent pentru ceva din US, nu e deloc exagerat pentru a cuprinde si taxele de pe ebay/PayPal.
Face atat de mult pentru ca atat dureaza de obicei, chiar si la shipping de 30 de dolari (care e asa mare din cauza greutatii). Doar cu un curier ai sanse sa primesti ceva mai repede.
A cumparat cineva Pachetul SKY TV pentru Xbox ?
Sunt tentat sa-l cumpar si eu.
Am auzit ca SKY o sa bage filme si meciuri de football 3Dsi ma incanta asta
.
Daca iau ceva din SUA prin intermediul ebay, in afara de shipping-ul solicitat de seller imi mai iau baietii ceva si la vama?
depinde de suma trecuta pe colet/ in colet. daca tu cumperi de 100$ si iti trece atat iti pun la noi tva. daca iei de 100 si ei trec 20 si/sau gift nu dai nimic. depinde cum spuneam de seller. de obicei americanii sunt tampiti si trec valoarea reala si merchendise (nu trec gift ca ei nu stiu cee aia de zgarciti ce sunt)
i hope it helps
eu zic sa ramai la europa totusi si nu ai griji
Un seller de pe amazon.co.uk care sa trimita jocuri pentru xbox 360 si in romania stiti? Ca nu am gasit aproape nici unul...![]()
Bookmarks