Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 381 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 94 144 ... LastLast
Results 861 to 880 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #861 SP
    Manager paul's Avatar
    PlayStation 3 250 GB bundle The Dark Knight (Blu-Ray) si X-Men Origins: Wolverine (Blu-Ray) + Ratchet & Clank: Quest for booty + telecomanda PS3 la 1499 RON in real. Oferta vazuta intr-un catalog real din Cluj.

2. #862 SP
    Junior Member MCVlad's Avatar
    Quote Originally Posted by MCVlad View Post
    A cumparat cineva card ProDuo pentru PSP din strainatate ? La un pret mai avantajos decat din Romania..
    Nimeni ?

3. #863 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Super oferta la Assassins Creed 2 Black Edition atat PS3 cat si XBOX360...pe ebay e de la 120 de lire in sus!

Play.com (UK) : Assassin's Creed II: Black Edition (Play.com UK Exclusive Collector's Edition) (2) (PS3) : PlayStation3 - Free Delivery

Apelati la Robert cu incredere...chiar merita editia asta!

4. #864 SP
    Member crazyquark's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post
    Super oferta la Assassins Creed 2 Black Edition atat PS3 cat si XBOX360...pe ebay e de la 120 de lire in sus!

Play.com (UK) : Assassin's Creed II: Black Edition (Play.com UK Exclusive Collector's Edition) (2) (PS3) : PlayStation3 - Free Delivery

Astia nu trimit si in Romania nu?

5. #865 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by LucKos View Post

Super oferta.

6. #866 SP
    Senior Member LucKos's Avatar
    Nu trimit in Romania, dar te poate ajuta Robert Dinu, cu un comision de 4 lire extra si il ai pana de Craciun.

@DJ Mo...fata de preturile de pe ebay si luand in considerare ca editia Black e chiar LIMITATA, e rezonabil...bineinteles nu moca...dar asta e!

7. #867 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    am preferat varianta normala de la web, way too cheap

8. #868 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    am preferat varianta normala de la web, way too cheap
    Subscriu, chiar are un pret irefuzabil Alex lol. Cred totusi ca merita din plin si versiunea asta, nu stiu cum e figurina, aici il lasam pe Mo sa ne spuna dar cred ca misiunile acelea in plus sunt cele care ma atrag cel mai mult

Sa nu fiu total offtopic, pe Steam Counter Strike Source 3 euro daca intereseaza pe cineva lol

9. #869 SP
    Junior Member andrei221's Avatar
    Credeti ca gasesc un X360 / PS3 SH pana in 800 ron ?

10. #870 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by andrei221 View Post
    Credeti ca gasesc un X360 / PS3 SH pana in 800 ron ?
    Gasesti. Cauta pe aria Bazar a forumului.

11. #871 SP
    Junior Member Dynamix's Avatar
    Ieri mi-a fost blocat cardul Visa Electron de la BCR. In ultimele sase luni n-am comandat cu el decat de pe Sendit, iar in ultima luna am facut doua comenzi si pe zavvi. A mai avut cineva probleme cu acest site?

12. #872 SP
    Member L0G1X's Avatar
    @Dynamix: SendIt şi Zavvi sunt ambele operate de concernul TheHut. Ca răspuns la �ntrebarea ta, vezi post-ul lui Robert Dinu chiar �n acest thread.

13. #873 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Dynamix View Post
    Ieri mi-a fost blocat cardul Visa Electron de la BCR. In ultimele sase luni n-am comandat cu el decat de pe Sendit, iar in ultima luna am facut doua comenzi si pe zavvi. A mai avut cineva probleme cu acest site?
    Informatia cu "ultimele 6 luni" e irelevanta. Am prieteni carora li s-a blocat cardul desi facusera comanda DOAR la shopto.net si cu 8-9 luni in urma.

N-ai facut cumva si vreo comanda la shopto de pe acel card (neimportant cand).

Robert a patit-o si el cu shopto. Insa pentru ca folosise acel card la mai multe tranzactii, le-a bagat pe toate in aceeasi oala.

14. #874 SP
    Junior Member Dynamix's Avatar
    La shopto am facut o singura comanda, prin luna mai, pe urma l-am evitat dupa ce-am citit discutiile de-aici de pe forum. Nu mai tin minte exact, dar cred ca am folosit acest card ca sa platesc.
    Inseamna ca a fost doar o coincidenta ca mi-au blocat cardul la scurt timp dupa ce-am inceput sa cumpar de pe Zawi. Chiar mi-ar fi parut rau sa renunt la acest site, pentru ca livrarile lor mi s-au parut cele mai rapide.

15. #875 SP
    Dupa ce mi s-au blocat si mie cardurile (shopto era singurul loc unde le folosisem pe amandoua) am continuat sa cumpar de pe TheHut.com, Zavvi.com si altele. Singurul site de care nu m-am mai atins e shopto si am mai bine de 7 luni de cand nu am mai avut probleme cu nici o tranzactie online.

16. #876 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Acum pe ShopTo se poate plati cu PayPal.

17. #877 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    DE luni de zile pe ShopTo se poate plati cu PayPal.

18. #878 SP
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Acum pe ShopTo se poate plati cu PayPal.
    Nu e chiar raiul pe pamant. Poti plati cu PayPal doar comenzile pana in 50 de lire. Un Collectors Edition un pic mai scump si adio cumparaturi.

19. #879 SP
    Junior Member soulwise's Avatar
    Pentru detinatorii de PSP .
    Am achizitionat astazi Resistance Retribution la pretul de 82 de lei . Factura , zona 1 , sigilat .
    Link : Resistance Retribution PSP :: Jocuri PS Portable (PSP) din categoria Shooting :: GameStore.ro

20. #880 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    La Auchan Militari - ieri a fost cumparat aceelasi joc cu doar 74.9 RON - tot zona 1 - tot sigilat

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 381 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 94 144 ... LastLast