PlayStation 3 250 GB bundle The Dark Knight (Blu-Ray) si X-Men Origins: Wolverine (Blu-Ray) + Ratchet & Clank: Quest for booty + telecomanda PS3 la 1499 RON in real. Oferta vazuta intr-un catalog real din Cluj.
PlayStation 3 250 GB bundle The Dark Knight (Blu-Ray) si X-Men Origins: Wolverine (Blu-Ray) + Ratchet & Clank: Quest for booty + telecomanda PS3 la 1499 RON in real. Oferta vazuta intr-un catalog real din Cluj.
Super oferta la Assassins Creed 2 Black Edition atat PS3 cat si XBOX360...pe ebay e de la 120 de lire in sus!
Play.com (UK) : Assassin's Creed II: Black Edition (Play.com UK Exclusive Collector's Edition) (2) (PS3) : PlayStation3 - Free Delivery
Apelati la Robert cu incredere...chiar merita editia asta!
Nu trimit in Romania, dar te poate ajuta Robert Dinu, cu un comision de 4 lire extra si il ai pana de Craciun.
@DJ Mo...fata de preturile de pe ebay si luand in considerare ca editia Black e chiar LIMITATA, e rezonabil...bineinteles nu moca...dar asta e!
Subscriu, chiar are un pret irefuzabil Alex lol. Cred totusi ca merita din plin si versiunea asta, nu stiu cum e figurina, aici il lasam pe Mo sa ne spuna dar cred ca misiunile acelea in plus sunt cele care ma atrag cel mai mult
Sa nu fiu total offtopic, pe Steam Counter Strike Source 3 euro daca intereseaza pe cineva lol
Ieri mi-a fost blocat cardul Visa Electron de la BCR. In ultimele sase luni n-am comandat cu el decat de pe Sendit, iar in ultima luna am facut doua comenzi si pe zavvi. A mai avut cineva probleme cu acest site?
@Dynamix: SendIt şi Zavvi sunt ambele operate de concernul TheHut. Ca răspuns la �ntrebarea ta, vezi post-ul lui Robert Dinu chiar �n acest thread.
Informatia cu "ultimele 6 luni" e irelevanta. Am prieteni carora li s-a blocat cardul desi facusera comanda DOAR la shopto.net si cu 8-9 luni in urma.
N-ai facut cumva si vreo comanda la shopto de pe acel card (neimportant cand).
Robert a patit-o si el cu shopto. Insa pentru ca folosise acel card la mai multe tranzactii, le-a bagat pe toate in aceeasi oala.
La shopto am facut o singura comanda, prin luna mai, pe urma l-am evitat dupa ce-am citit discutiile de-aici de pe forum. Nu mai tin minte exact, dar cred ca am folosit acest card ca sa platesc.
Inseamna ca a fost doar o coincidenta ca mi-au blocat cardul la scurt timp dupa ce-am inceput sa cumpar de pe Zawi. Chiar mi-ar fi parut rau sa renunt la acest site, pentru ca livrarile lor mi s-au parut cele mai rapide.
Dupa ce mi s-au blocat si mie cardurile (shopto era singurul loc unde le folosisem pe amandoua) am continuat sa cumpar de pe TheHut.com, Zavvi.com si altele. Singurul site de care nu m-am mai atins e shopto si am mai bine de 7 luni de cand nu am mai avut probleme cu nici o tranzactie online.
Pentru detinatorii de PSP .
Am achizitionat astazi Resistance Retribution la pretul de 82 de lei . Factura , zona 1 , sigilat .
Link : Resistance Retribution PSP :: Jocuri PS Portable (PSP) din categoria Shooting :: GameStore.ro
La Auchan Militari - ieri a fost cumparat aceelasi joc cu doar 74.9 RON - tot zona 1 - tot sigilat
Bookmarks