Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 55 of 381 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 65 105 155 ... LastLast
Results 1,081 to 1,100 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #1081 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    De ce te complici cu selleri care trimit in romania , si poate au preturi mai mari , cand poti apela la RobertDinu ... si iesi mai bine

2. #1082 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    depinde de suma trecuta pe colet/ in colet. daca tu cumperi de 100$ si iti trece atat iti pun la noi tva. daca iei de 100 si ei trec 20 si/sau gift nu dai nimic. depinde cum spuneam de seller. de obicei americanii sunt tampiti si trec valoarea reala si merchendise (nu trec gift ca ei nu stiu cee aia de zgarciti ce sunt)

i hope it helps

eu zic sa ramai la europa totusi si nu ai griji
    Asta cu gift merge la orice colet, de orice marime? Daca eu primesc o cutie de 20kg si e trecuta ca gift nu trebuie sa platesc nimic?

3. #1083 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    20 kg nu o sa trimita nimeni

de obicei in vama postei s-au smecherit si iti cer dovada platii de pe ebay pt ca ei vad ca e luat de pe ebay. (sau de unde mai iei)

gift e gift. daca ai prieteni multi in lume wtf?

---------- Post added 25-02-2010 at 07:08 PM ----------

Quote Originally Posted by Studentul View Post
    De ce te complici cu selleri care trimit in romania , si poate au preturi mai mari , cand poti apela la RobertDinu ... si iesi mai bine
    dar dc sa se complice cu RD cand poate omul sa isi ia singur sa ii vina in o sapt acasa?

4. #1084 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    Un joc de 10 lire te costa 45 RON si iti vine in 3-5 zile, nu 60 RON si vine in 3 saptamani. In unele situatii RobertDinu nu e solutia salvatoare. Ma refer bineinteles strict la jocuri pentru ca la pachete mai voluminoase unde shippingul e mai mult, RD ramane inca o solutie viabila.

Apropo, pentru cei care nu stiau inca, probabil datorita lui BoDo, Hyp, si mie intr-o mica masura dar si multor altora care au cumparat de pe Amazon.co.uk masiv in ultima luna se pare ca le-am starnit interesul colosilor.

Astfel ca am primit astazi un mail ca si-au extins disponibilitatea de produse catre Romania si trimit absolut ORICE catre noi. Sigur, inca nu beneficiem de suport din partea tuturor sellerilor 3rd party care sunt listati pe Amazon, dar eu consider ca e un pas mare pentru comertul electronic la noi.

5. #1085 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Un joc de 10 lire te costa 45 RON si iti vine in 3-5 zile, nu 60 RON si vine in 3 saptamani. In unele situatii RobertDinu nu e solutia salvatoare. Ma refer bineinteles strict la jocuri pentru ca la pachete mai voluminoase unde shippingul e mai mult, RD ramane inca o solutie viabila.

Apropo, pentru cei care nu stiau inca, probabil datorita lui BoDo, Hyp, si mie intr-o mica masura dar si multor altora care au cumparat de pe Amazon.co.uk masiv in ultima luna se pare ca le-am starnit interesul colosilor.

Astfel ca am primit astazi un mail ca si-au extins disponibilitatea de produse catre Romania si trimit absolut ORICE catre noi. Sigur, inca nu beneficiem de suport din partea tuturor sellerilor 3rd party care sunt listati pe Amazon, dar eu consider ca e un pas mare pentru comertul electronic la noi.
    Great news guys Cat despre cumpararea jocurilor de pe amazon.co.uk io cel putin nu am gasit decat oferte cu shipping de 10 lire, ceea ce facea complet nerentabila achizitionarea produsului respectiv. Ok, daca iei un Xbox sau un PSP e parfum, dar pentru jocuri recunosc ca si io am apelat la RD... sau la zavvi, ebay, thehut etc.

6. #1086 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Mersi mult de sfaturi baieti! Dar am gasit ce cautam pe ebay.co.uk si de aici am mai comandat si stiu cam cum sta treaba!

Mai am o intrebare...daca am un gift card pentru amazon, pot sa fac si mai multe comnzi din el nu? Sau e nevoie sa il sparg pe tot intr-o comanda...?

7. #1087 SP
    mi se pare ca intr-o comanda doar ca orice voucher. cum naiba ai primit gift card ca luna asta am luat de peste 6000 lire de pe amazon. ai dreaq de au dat si ei o lira

khan: este exact ce am spus celor carora le-am trimis mailuri: play.com, game.co.uk, etc

fratilor da-ti o sansa sa vedeti ca vin bani frumosi de aici din RO. dar ei batman batman... nu mai zic nimic. la mine media pe un site pe o luna este de cateva mii de lire in comenzi. oricat de cocosi ar fi sunt bani si la ei si nu cred ca le-ar sta rau cu ei in buzunar. dar mai avem pana sa ajungem sa putem lua de oriunde...din pacate

8. #1088 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    eu la amazon am trecut la al doilea cont..pentru ca pe primul nu imi mai da voie sa achizionez arcade-uri (imi da mesaj ca am atins limita maxima per user [okazii sa traiasca])
    asa ca mi-am facut alt cont la ei si am dat o comanda de arcade...
    am primit si eu mailul de la ei..clasa de produse etc...e bine sa fie luata in vizor in sfarsit si dugheana noastra de tara ...incetul cu incetul poate o sa avem si servicii oficial pentru noi [xbox..psn]
    mai tin minte acum ceva buni ani...cand vroiai sa cumperi ceva de pe ebay..si nu putai ca nha..paypal-ul nu era la noi...ce plangeam..acu...ff usor
    pentru jocuri de xbox/ps3 lansate de cel putin 1 luna e bine sa arunci un ochi pe ebay..poti gasi preturi intereasnte
    noi...recomand shopto/zavvi/thehut si amazon cateodata

bodo...ma tenteaza sa iau un minipc [asus eebox de pe ebay ..din hong kong] ...chinezul mi-a zis ca imi trece ce valoare vreau..chiar si gift...insa azi cand am fost la vama m-am intersectat cu un tip ce platea tva-ul pentru un laptop...si l-am abordat cand am iesit...de ce a platit atat [vre 1 milioan juma]...ce avea scris...si mi-a zis ca vb cu ala sa ii treaca 200 de dolari...pentru ca la gift a avut probleme ...tot a trebuti sa plateasca ca nu stiu ce. Tu care ai experienta mai mare in cumparaturi generale...te-ai lovit de asa ceva...au vre-un drept sa iti ceara bani daca e trecut gift?

9. #1089 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    mi se pare ca intr-o comanda doar ca orice voucher. cum naiba ai primit gift card ca luna asta am luat de peste 6000 lire de pe amazon. ai dreaq de au dat si ei o lira
    Pai nu am lol Dar sunt sanse maricele sa pun mana pe unul cat de curand...

10. #1090 SP
    20 kg nu o sa trimita nimeni

de obicei in vama postei s-au smecherit si iti cer dovada platii de pe ebay pt ca ei vad ca e luat de pe ebay. (sau de unde mai iei)

gift e gift. daca ai prieteni multi in lume wtf?

---------- Post added 25-02-2010 at 07:08 PM ----------

dar dc sa se complice cu RD cand poate omul sa isi ia singur sa ii vina in o sapt acasa?
    Man, eu lucrez pt. niste americani care au zis ca-mi trimit ce vreau, de pe amazon sau ebay. Si vad ca 40pounds e limita maxima la cel mai mare colet. Ma gandeam daca strang mai multe si-l umplu, e mai usor asa. Dar ce dovada platii sa le fac, daca eu nu platesc nimic, le primesc cadou?

11. #1091 SP
    tocmai asta e problema. daca se trece gift nu mai au ce sa ceara. iar valoarea cat mai mica

12. #1092 SP
    Deci pot sa primesc un cutioi de 20 de kg plin cu de toate, si daca scrie gift pe el, nu platesc nimic? N-au dreptul sa-l deschida sau ceva? Ar fi super

13. #1093 SP
    man legea in RO e cu n taisuri. in vama ei intotdeauna au dreptate. daca ei considera ca trebuie sa te taxeze te taxeaza oricum. mai ales daca esti pt prima data. cel mai bine in cazul tau este sa suni la vama sa vezi exact. le spui ce si cum ca o sa primesti de la niste rude/prieteni ceva gen 20kg. ce taxe exista in cazul asta. iti dai seama ca nimeni de aici nu poate spune exact daca te ard sau nu aia.

14. #1094 SP
    Am gasit asta pe Customs.ro: �n cazul bunurilor aflate �n trimiterile de la o personă fizică la alta, care nu au caracter comercial şi a căror valoare globală pe trimitere nu depăşeşte 700 EUR, se aplică taxa vamală forfetară de 2,5%., dar mai bine sun si ma interesez

15. #1095 SP
    Senior Member tray's Avatar
    care-i faza cu amazon de tot ieftinesc si scumpesc arcadeurile la 3 saptamani?

16. #1096 SP
    Hyp
    nu stiu...depinde ce stocuri..au....ce preturi obtin...sau aui observat ca s-au dat ff bine si au zis ca o sa se dea si la pretul asta
    astept reducerile din nou..oricum e un pret ff bun si acum

17. #1097 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Și-au spălat păcatele cei de la Shopto (față de mine )

Comandă pe 23; ajunsă azi pe 26 �n fața ușii - așa da!

Și e al 5-lea joc ce ajunge �n timp record

18. #1098 SP
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Am incercat si eu sa comand un joc, mai mult din curiozitate, si nu iese chiar asa. La un joc de 10 lire imi mai pune 8 lire transport, plus inca un pic. Gresesc eu cu ceva?

19. #1099 SP
    Hyp
    depinde de unde iei...unii de pe ebay au shipping corect..1-3 lire...cei cu 6 deja exagereaza

20. #1100 SP
    Pai eu ziceam de Amazon.co.uk, ca la asta se referea Khan, nu? Sau era vorba de ebay, ca la amazon nu mi se pare rentabil sa iau un joc, daca e asa mare transportul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 55 of 381 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 65 105 155 ... LastLast