ce parere aveti de asta?http://www.okazii.ro/catalog/4087427...RARITATE-.html
ce parere aveti de asta?http://www.okazii.ro/catalog/4087427...RARITATE-.html
Chiar crezi asta?are un soft special cu care se pot dezvolta aplicatii, jocuri [etc.], citeste jocuri neterminate
nu.ma refeream la pret
cam la ce pret gasesc sursa si cablurile si o maneta.iese oare mai scump ca un elite din magazin?
+"The XDK also includes a tool to record in-game footage, which has been widely used to create high-quality screenshots and trailers" deci adio dazzle sau alte chestii de genul.
Pe la mijlocul lui aprilie, am facut Pre-Order la Skate 3. Sambata trecuta (8 mai) am primit confirmarea ca a plecat jocul de la ei, si inca nu am primit nimic. In mailul de la ei scria ca dureaza intre 3 si 5 zile, maine se vor face 10 zile de cand a plecat, sa le trimit oare un mail? Sau ce pot face?![]()
AllRoMedia -> calitate @ RobertDinu, preturi foarte bune iar transportul este inclus in pret. Recomand!
Pe Zavvi se poate plati si cu un card normal (de salariu) VISA Electron in lei?
Eu am platit pana acum cu unul VISA in USD, dar acum o luna 1 USD era 3,1 lei si nu 3,5 lei.
Salut. Pe zavi cat mai e transportul pt un film? Sau care ar fi un site cu shipping cat mai low.![]()
Nu stiu daca e mai sigur decat Amazon, dar in mod cert baietii de la zavvi par mai rudimentari decat cei de la AmazonDar, tinand cont ca Amazon iti ia 8-9 lire pentru transport la un joc /zavvi numai 1/, iar in general preturile de la zavvi sunt mai bune decat cele de la ShopTo /principalul lor concurent in Ro/, eu zic ca e o alegere foarte buna.
Personal am luat vreo 10 items de la ei pana acum si sa zicem ca nu am avut nicio problema /puteau sa stea mai bine la capitolu livrare/. Am facut alaltaieri precomanda la Demon's Souls: Dark Phantom Edition si am iesit undeva la 170 de lei. Eu zic ca nu e rau![]()
Bodo se refera la cresterea lirei sterline, e 5.0548 RON la data de 4.05.2010. Pretul cu transport la Demon's Souls: Dark Phantom Edition e 36 lire adica 180 RON nu 170 RON. Asta e surpriza !![]()
Eh, nu o sa mai fie nicio surpriza pana la urmaM-am gandit mai bine si, tinand cont ca sunt in plina sesiune si am o deplasare in scop de serviciu luna asta, am decis sa renunt la Demon's Souls.. for now. In schimb, am luat un WET /mindless fun I hope/ de la ShopTo. Daca l-au trimis baietii azi /de dimineata/, ajunge pana vineri?
Bookmarks