Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 65 of 381 FirstFirst ... 15 55 63 64 65 66 67 75 115 165 ... LastLast
Results 1,281 to 1,300 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #1281 SP
    Member verde's Avatar

2. #1282 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    are un soft special cu care se pot dezvolta aplicatii, jocuri [etc.], citeste jocuri neterminate
    Chiar crezi asta?

3. #1283 SP

4. #1284 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    fake

5. #1285 SP
    Member verde's Avatar
    nu.ma refeream la pret
    cam la ce pret gasesc sursa si cablurile si o maneta.iese oare mai scump ca un elite din magazin?

+"The XDK also includes a tool to record in-game footage, which has been widely used to create high-quality screenshots and trailers" deci adio dazzle sau alte chestii de genul.

6. #1286 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Pe la mijlocul lui aprilie, am facut Pre-Order la Skate 3. Sambata trecuta (8 mai) am primit confirmarea ca a plecat jocul de la ei, si inca nu am primit nimic. In mailul de la ei scria ca dureaza intre 3 si 5 zile, maine se vor face 10 zile de cand a plecat, sa le trimit oare un mail? Sau ce pot face?

7. #1287 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar

8. #1288 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Quote Originally Posted by kagula_89 View Post
    Ca utilitate eu il vad numai pentru capturi de ecran sau capturi video. Parca am inteles ca poate face asta. Bine, asta daca nu te apuci sa dezvolti aplicatii sau jocuri. Eu mai cred ca asta a fost cheia modarii Xbox-ului.

9. #1289 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    AllRoMedia -> calitate @ RobertDinu, preturi foarte bune iar transportul este inclus in pret. Recomand!

10. #1290 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Pe Zavvi se poate plati si cu un card normal (de salariu) VISA Electron in lei?
    Eu am platit pana acum cu unul VISA in USD, dar acum o luna 1 USD era 3,1 lei si nu 3,5 lei .

11. #1291 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by Aliosa View Post
    Pe Zavvi se poate plati si cu un card normal (de salariu) VISA Electron in lei?
    Eu am platit pana acum cu unul VISA in USD, dar acum o luna 1 USD era 3,1 lei si nu 3,5 lei .
    Yup, merge si cu card de credit/debit in lei Nu stiu exact ce curs se foloseste, dar in cazul meu /card BCR/ am observat ca e foarte apropiat de cel afisat de BNR in ziua respectiva.

12. #1292 SP
    Junior Member umbbra's Avatar
    Salut. Pe zavi cat mai e transportul pt un film? Sau care ar fi un site cu shipping cat mai low.

13. #1293 SP
    Pe zavvi este 1 lira. Mai low de atat nu cred ca se poate.

14. #1294 SP
    Member viezure's Avatar
    Dar e zavi mai sigur decat amazon?

15. #1295 SP
    Quote Originally Posted by viezure View Post
    Dar e zavi mai sigur decat amazon?
    Nu stiu daca e mai sigur decat Amazon, dar in mod cert baietii de la zavvi par mai rudimentari decat cei de la Amazon Dar, tinand cont ca Amazon iti ia 8-9 lire pentru transport la un joc /zavvi numai 1/, iar in general preturile de la zavvi sunt mai bune decat cele de la ShopTo /principalul lor concurent in Ro/, eu zic ca e o alegere foarte buna.

Personal am luat vreo 10 items de la ei pana acum si sa zicem ca nu am avut nicio problema /puteau sa stea mai bine la capitolu livrare/. Am facut alaltaieri precomanda la Demon's Souls: Dark Phantom Edition si am iesit undeva la 170 de lei. Eu zic ca nu e rau

16. #1296 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    asteapta sa traga banii si o sa ai o surpriza la curs

17. #1297 SP
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    asteapta sa traga banii si o sa ai o surpriza la curs
    Pai cursul il face banca, nu Zavvi.

18. #1298 SP
    Manager paul's Avatar
    Bodo se refera la cresterea lirei sterline, e 5.0548 RON la data de 4.05.2010. Pretul cu transport la Demon's Souls: Dark Phantom Edition e 36 lire adica 180 RON nu 170 RON. Asta e surpriza !

19. #1299 SP
    Eh, nu o sa mai fie nicio surpriza pana la urma M-am gandit mai bine si, tinand cont ca sunt in plina sesiune si am o deplasare in scop de serviciu luna asta, am decis sa renunt la Demon's Souls.. for now. In schimb, am luat un WET /mindless fun I hope/ de la ShopTo. Daca l-au trimis baietii azi /de dimineata/, ajunge pana vineri?

20. #1300 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    nu prea ai sanse sa ajunga pana vineri deca tdaca ai super noroc. posibil luni-marti

---------- Post added 07-06-2010 at 09:04 PM ----------

Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    Pai cursul il face banca, nu Zavvi.
    la peste 2 ani de comenzi man, iti dau si procedurile postei romane

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 65 of 381 FirstFirst ... 15 55 63 64 65 66 67 75 115 165 ... LastLast