Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 99 of 381 FirstFirst ... 49 89 97 98 99 100 101 109 149 199 ... LastLast
Results 1,961 to 1,980 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #1961 SP
    Member freezy's Avatar
    Am facut duminica o comanda pe TheHut iar azi am primit mail de la ei in care zice:

"Thanks for placing your order with us at TheHut.com, order number .......
    We're sorry that your order for the product(s) below has not yet been sent.

We're sorry this has happened. We're continuously looking for ways to improve the service we offer to you and we really hope you'll give us a chance to do better next time.
    We're still following this up with our suppliers and we'll keep you updated on the status of your order."

Voi ce ziceti, sa dau cancel la comanda sau sa mai astept? Va intreb ca poate v-ati lovit de asa ceva pana acum.

Multumesc

2. #1962 SP
    Junior Member ShadE's Avatar
    Mai multe detalii nu-ți sunt oferite ? De ce n-au putut s-o trimită ? Ai avut suficienți bani pe card/�n cont ?

3. #1963 SP
    Member freezy's Avatar
    Pai din cauza banilor nu are cum sa fie, altfel specificau in mail dar oricum bani sunt, deci nu asta e motivul.

Ce mai mi-a spus in mail este: "You can check the status of your order by clicking on order tracking in your account pages."

Deci...ce sa fac?

4. #1964 SP
    Junior Member ysac_cosmin's Avatar
    Comenzile de pe shopto, zavvi, ebay, amazon .. vin acasa prin curierat sau trebuie sa te duci sa le ridici de la oficiu postal?
    Daca vin cu vreo firma de curierat.. care anume? Ce se intampla daca nu sunt acasa in momentul livrarii coletului? Pot sa ma duc sa il ridic mai tarziu: 1-5 zile ?

5. #1965 SP
    Member freezy's Avatar
    Mie nu mi-au venit niciodata acasa, imi punea recomandata si ma duceam eu la posta sa ridic comanda dar am citit aici ca sunt care le-a venit comanda acasa.

6. #1966 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Comenzile vin prin posta, nu prin curieri.

Prima comanda de pe ShopTo mi-a venit cu recomandata, am ridicat-o de la posta.
    Restul comenzilor le-am gasit in cutia postala.

7. #1967 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    La shopto iti aduce postasul jocul la usa daca alegi "Signed For" cand faci comanda pe site.

8. #1968 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Tot astept sa vina cateva jocuri de la Shopto de vreo 12 zile lucratoare (deobicei imi ajungeau in 3 zile lucratoare). Intrebarea este: sa mai astept, in speranta de a le gasi intr-o zi in casuta postala, sau sa sa le cumpar din alta parte ?

Sunt destul de nerabdator sa le joc, dar nici nu vreau sa ma trezesc cu inca doua copii ca prostul.

9. #1969 SP
    ysac_cosmin �n general dacă alegi Not Signed le vei găsi �n cutia poștală sau pe cutia poștală (aici te poți �nțelege cu poștașul). Pt. opțiunea Signed fie ți le aduce la ușă, tot poștașul, fie (de cele mai multe ori) �ți va lăsa acel aviz �n cutia poștală. Te duci cu el �n max. 7 zile (parcă) și le ridici de la poștă.

SpeedoTuxedo, mai așteaptă nițel, zic eu. Deși trebuiau să fi sosit de mult. Ce metodă de livrare ai ales ? Ești sigur că nu le-a sustras cineva din/de la cutie ?

10. #1970 SP
    Member justamodel's Avatar
    Am primit email
    Your preorder for Killzone 3 has been canceled due to 3 preorders failing.
    Please log in to your account and update your credit card details.
    Regards,
    ShopTo.Net
    Precomanda a fost platita cu paypal in ianuarie. Si imi arata suma la account balance.
    A patit careva asta. Se pare ca azi toata lumea s`a tampit.

11. #1971 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Modelule, e ciudat ce zici tu. Din moment ce ai platit deja cu PayPal nu vad unde e buba. Da-le un mail si cere-le mai multe detalii. Cu toate ca nu e bine nici ca-ti arata suma la Account Ballance. Daca comanda era deja achitata acolo trebuia sa ai 0.

12. #1972 SP
    Banned Drazzy's Avatar
    Care e cel mai bun cablu (inafara de hdmi, e inapt tvul) pentru xbox 360 ? VGA sau component HD ?
    unii ziceau ca cu VGA se vede cel mai bine altii cu hdmi, componentul nu am auzit sa fie laudat desi teoretic e un hdmi

13. #1973 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Am primit email
    Your preorder for Killzone 3 has been canceled due to 3 preorders failing.
    Please log in to your account and update your credit card details.
    Regards,
    ShopTo.Net
    Precomanda a fost platita cu paypal in ianuarie. Si imi arata suma la account balance.
    A patit careva asta. Se pare ca azi toata lumea s`a tampit.
    Mie chiar astazi mi-a plecat comanda. Sa nu fii avut probleme la plata. Incearca sa comanzi iar.

14. #1974 SP
    Member justamodel's Avatar
    Mai trebuia platit 0.05 lire.. ca cica s`a scumpit fata de pretul de preorder si nu puteau lua de pe paypal. Si asa s`a pierdut o zi. SEC!

15. #1975 SP
    Ăsta este efectul plății anticipate și/sau al unui sold insuficient. Nu lăsați pe card/�n conturi sumele la zecimală.

16. #1976 SP
    Member SpeedoTuxedo's Avatar
    Quote Originally Posted by ShadE View Post
    SpeedoTuxedo, mai așteaptă nițel, zic eu. Deși trebuiau să fi sosit de mult. Ce metodă de livrare ai ales ? Ești sigur că nu le-a sustras cineva din/de la cutie ?
    Am ales not signed si nu cred ca au fost furate pentru ca deobicei postasul imi lasa un aviz in cutia postala, nu jocul in sine.

17. #1977 SP
    Trebuie să iei �n calcul toate posibilitățile. Poate de data asta poștașul a lăsat jocul �n cutie. Sau poate că e �ncă pe drum, rătăcit pe undeva.

18. #1978 SP
    Thehut nu dau mail in care te anunta ca au trimis comanda?

19. #1979 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Thehut nu dau mail in care te anunta ca au trimis comanda?
    Eu am primit mereu mail.

20. #1980 SP
    Pai si eu am primit intotdeauna de la zavvi si ShopTo si in majoritatea cazurilor si de la sellerii de pe eBay. Am facut aseara prima mea comanda la hut si eram curios.

LE: Hai ca a venit intre timp. Am verificat si la account si zice ca order dispatched Am luat un game guide Killzone 3 cu 8 lire /transport inclus/. Imi place de baietii astia

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 99 of 381 FirstFirst ... 49 89 97 98 99 100 101 109 149 199 ... LastLast