Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 199 of 381 FirstFirst ... 99 149 189 197 198 199 200 201 209 249 299 ... LastLast
Results 3,961 to 3,980 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #3961 SP
    Member iGot Game's Avatar
    Quote Originally Posted by Firezu View Post
    De cand nu mai trimit Zavvi si TheHut in Romania,am inceput sa iau de pe eBay si totul a mers foarte bine. Costuri de transport putin > 1 lira,iar delivery-u' e foarte prompt.
    Nu chiar , eu inca astept un colet(ebay.co.uk) care a fost trimis pe 26.04.2012

2. #3962 SP
    Junior Member spielhosen's Avatar
    Azi thehut mi-au luat banii pe preorderul la Max Payne 3 PC si unui prieten tot asa, dar zavvi. Le-am dat mail sa-i intreb daca sa anulez acum vreo 3 zile, dar nimic, niciun raspuns.

Mi-am verificat contul bancar si am vazut plata catre thehut. Tare curios sunt ce se petrece, cand si DACA ajunge comanda asta.

3. #3963 SP
    Member Hazer's Avatar
    Quote Originally Posted by Andrei Lamaie View Post
    Asta inseamna ca nici shopto nu livreaza la noi? A cumparat cineva recent de acolo?
    Am eu pre-oder la Max Payne 3 PC deja platit la ei. Le-am trimis mail, mi-au raspuns in 3 minute si mi-au zis ca vor face dispatch in zilele ce vor urma..

4. #3964 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    Quote Originally Posted by BadSlick View Post
    Ai luat produse la care ai licitat sau din acelea cu plata pe loc?
    Nu,nu,doar Buy It Now. Urasc sistemul ala de Auction unde trebuie sa ma invart cu bid-ul in jurul unui produs cat timp lasa vanzatorul licitatia sa mearga. Si la Buy It Now sunt oferte foarte bune la orice produs. Si se gasesc cu precadere la Top Rated Seller-i,deci cu atat mai bine.
    3 lire transportul cu Standard Delivery,un joc comandat miercuri mi-a ajuns ieri si unul comandat vineri azi.

5. #3965 SP
    Junior Member herske's Avatar
    @khan - atunci care este problema reala cu zavvi / thehut? Eu vad ca GLS este o subsidiara a Royal Mail.

Cand cumparam de pe amazon.uk veneau coletele cu dhl - nemtii.

6. #3966 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    eu iau de vreo 8 ani de pe ebay.co.uk si din 30 de tranzactii o singura data am avut probleme, in sensul ca dupa 30 de zile nu a venit comanda si mi-au retrimis oamenii produsul, dupa 3 luni m-am trezit si cu produsul ratacit..era un bec! mai scumpe era sa-l trimit inapoi
    De obicei imi vin produsele in 3-7 zile lucratoare.
    Top Rated sellers fac dispatch in aceiasi zi si se misca foarte repede! Daca gasesc oferte bune acolo, nu ezit sa cumpar de pe ebay.

sunt selleri cu preturi bune la jocuri, au transport gratuit in RO.
    Un exemplu aici

7. #3967 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Am comandat un produs de pe amazon.co.uk, care a fost despatched martea trecuta. Nu am primit tracking number la el. Stiam ca ajung repede coletele de pe amazon. Sa ma ingrijorez?

8. #3968 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Nope.
    O comanda de la ei mi-a ajuns in 2 saptamani.

9. #3969 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Am comandat un produs de pe amazon.co.uk, care a fost despatched martea trecuta. Nu am primit tracking number la el. Stiam ca ajung repede coletele de pe amazon. Sa ma ingrijorez?
    Daca a fost expediata prin DHL ajunge mai greu. Daca au trimis prin Royal Mail ajunge cam in 2-4 zile de obicei.

10. #3970 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Just my usual luck then...

11. #3971 SP
    Junior Member spielhosen's Avatar
    Ziceam mai sus ca mi-au luat banii thehut pe preorder Payne 3. Azi vreau sa intru pe site si nu imi merge parola. Dau forgot password, primesc mail unde scrie ca nu exista cont asociat cu acest e-mail, desi am tone de newsletters de la ei.

ha.ha.ha :/

12. #3972 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    WTF, dupa ce am vazut mesajul tau am intrat pe Zavvi sa testez si acelasi rezultat. Au sters contul...

13. #3973 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Same here.

14. #3974 SP
    Quote Originally Posted by spielhosen View Post
    Ziceam mai sus ca mi-au luat banii thehut pe preorder Payne 3. Azi vreau sa intru pe site si nu imi merge parola. Dau forgot password, primesc mail unde scrie ca nu exista cont asociat cu acest e-mail, desi am tone de newsletters de la ei.

ha.ha.ha :/
    Sigur ti-au trimis jocul.
    Ar fi nasol sa se piarda pe drum...

15. #3975 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    same here. nici thehut nici zavvi. eu inca astept un colet de pe thehut de pe 05.05 . sper sa ajunga
    nu inteleg de ce ne-au sters conturile :-s

16. #3976 SP
    Member Hazer's Avatar
    Doamne ce țugulani. Acum am văzut și eu.. au ras toate conturile rom�nilor. Cred că este acum destul de clar faptul că nu o să mai trimită �n veci �n Rom�nia și au șters conturile rom�nilor pentru a nu mai primi mesaje. Gee, ce sc�rbe..

17. #3977 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    We deliver to addresses both inside the UK and outside the UK with the exception of the below countries.
    • Brazil
    • Argentina
    • Mexico
    • Pakistan
    • Romania
    sper totusi sa se rezolve problema coletelor care nu au ajuns.

ciudat faptul ca nu au nici o adresa de mail ptr contact.

18. #3978 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Posibil sa nu aiba legatura aceasta problema cu incetarea trimiterii comenzilor in Romania. Vad pe pagina de Facebook ca cineva din Ungaria se afla in aceeasi situatie: Fotografii cu Zavvi Customer Enquiries | Facebook

19. #3979 SP
    Ne aliem cu tovarasii de peste granita si facem un "Class Action Lawsuit".
    Nu stie TheHut ce-i asteapta .

20. #3980 SP
    Junior Member SirKicksalot's Avatar
    Am primit azi email de la Zavvi că un joc mi-a fost dispatched.
    Dup-aia mi-au şters contul lol

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.