Zavvi / TheHut au de astazi transport international gratuit.
Dar din cate observ scrie Offer, deci este posibil sa nu fie ceva permanent.
Zavvi / TheHut au de astazi transport international gratuit.
Dar din cate observ scrie Offer, deci este posibil sa nu fie ceva permanent.
In concluzie, doar luna asta avem transport gratuit. Asa ca profitati!thehut_com thehutcom
Get free WORLDWIDE delivery on all orders from TheHut.com until the end of Feb 2011. Get your orders placed!![]()
oki ... dar cand vine coletul de la zavvi nu te avizeaza cei de la posta ...ca doar nu este considerat ca o scrisoare simpla ...
![]()
Oricum e o lira transportul in rest.Mie mi`au livrat si prin curierat rapid 1 colet mai mare la acelasi pret de transport..
Produsele de pe thehut sunt desigilate sau sigilate ?
Imi puteti spune cum pot cumpara de acolo ? ce trebuie sa fac ?
Vanquish pt ps3 la 91 lei ?WTH
Merita sa iau de pe siteul asta un cont cu 6000MSP cu 10$ si dupa 1 zi sa fie banat?(adica intr-o zi pot sa cumpar cat vreau cu 6000MSP)
Evident ca sunt noi produsele si poti plati cu cardul,insa Fifa 11 de la ei mi`a venit cu carcasa sparta(probabil din cauza postei romane)
Astia de pe zavvi nu`s normali:am comandat 3 produse si mi le livreaza pe rand ..bine ca nu trebuie sa platesc transport pentru fiecare.
Salutare, am o problema cu o comanda de pe shopto.net...
Astept de la ei de pe 10 ianuarie un joc Gran Turismo 5 si nici pana astazi nu a ajuns. Tin sa precizez ca am facut in aceeasi zi (7 ianuarie) 3 comenzi de pe site-uri diferite: Red Dead Redemption de pe amazon.co.uk, Heavy Rain de pe thehut.com si Gran Turismo 5 de pe shopto.net. (vroiam sa testez site-urile sa vad de pe care ajung comenzile cel mai repede)
Primele 2 au ajuns dupa 2 saptamani, pe 25 ianuarie, insa cel de-al treilea cred ca s-a pierdut pe drum. Credeti ca mai am vreo sansa sa imi ajunga?
Eu m-am gandit sa nu care cumva sa ma fi pacalit cei de la posta, cand am luat cele 2 jocuri m-au pus sa semnez pe un caiet de-al lor (sunt din bucuresti, sector 4), si intr-adevar acolo erau completate cu pixul 2 linii (referinte de la cele 2 colete) dar ma gandesc ca puteau foarte bine sa completeze ei dupa ce am plecat o a treia linie cu al treilea joc, sa faca un ciubuc si bugetarii de la posta romana... credeti ca e posibil?
Mersi!
Am fost si eu odata in aceeasi situatie, am loat dupa e-bay 3 jocuri, au venit 2 am semnat pt. ele in 2 casute diferite si am avut impresia ca unu nu au vrut sa mi-l mai dea alea de la posta, exact ca tine am fost foarte suspicios pentru ca trebuia sa ajunga si al 3lea in acelas timp, dar nu a venit decat mai tarziu al 3lea dupa care am rasuflat usurat, deci parerea me e ca nu se risca postaritele alea sa faca magarii si sa isi riste slujba pt un plic cu bule care chiar daca stie ca e un joc cd whatever in el, acuma depinde si cum a fost trimis pachetul, daca a fost ca primele 2 care le-ai primit si a trebuit sa semnezi sau a fost trimis ca scrisoare simpla, pentru ca mi-sa intamplat nu odata sa primesc jocuri care le-am gasit in cutia de scrisori sau mi-lea dat postarita sunand la usa, si cand am intrebat de ce, mi s-a raspuns, au fost trimise ca scrisori simple, deci....
Si eu care credeam ca ai sa scrii 2 zile
Se pare ca-l trimit cu......
Deh,criza asta
P.S
Vlad
Incearca sa-i contactezi pe site la "contact center" dar nu stiu daca vor si raspunde :
Please do not contact us any sooner than 15 WORKING DAYS for the UK or 40 WORKING DAYS for the rest of the world as there is nothing we can do to help until this deadline is reached.
Then you are eligible to claim for a replacement via our Lost Parcel Claim form found under My Account > Orders. "
(sectiunea Help pentru detalii)
O idee buna pe viitor este sa-ti inrolezi cardul in Paypal si sa platesti doar prin ei.Poti sa dai Claim si se rezolva
Care este durata (medie) de livrare �n momentul de față de la ShopTo �n cazul precomenzilor ?
Mă interesează cam cu c�te zile �nt�rzie față de data lansării.
Bookmarks