Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 97 of 381 FirstFirst ... 47 87 95 96 97 98 99 107 147 197 ... LastLast
Results 1,921 to 1,940 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #1921 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Zavvi / TheHut au de astazi transport international gratuit.

Dar din cate observ scrie Offer, deci este posibil sa nu fie ceva permanent.
    Attached Images Attached Images 231x190-h-wk8-jb-internationalshipping.jpg

2. #1922 SP
    thehut_com thehutcom
    Get free WORLDWIDE delivery on all orders from TheHut.com until the end of Feb 2011. Get your orders placed!
    In concluzie, doar luna asta avem transport gratuit. Asa ca profitati!

3. #1923 SP
    Member BatsBike's Avatar
    oki ... dar cand vine coletul de la zavvi nu te avizeaza cei de la posta ... ca doar nu este considerat ca o scrisoare simpla ...

4. #1924 SP
    Junior Member CristianNr1's Avatar
    Oricum e o lira transportul in rest.Mie mi`au livrat si prin curierat rapid 1 colet mai mare la acelasi pret de transport..

5. #1925 SP
    Member s0whaT's Avatar
    Produsele de pe thehut sunt desigilate sau sigilate ?
    Imi puteti spune cum pot cumpara de acolo ? ce trebuie sa fac ?
    Vanquish pt ps3 la 91 lei ? WTH

6. #1926 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by it.addi View Post
    WTH
    Asta vine de la "What the hack" ?

7. #1927 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by it.addi View Post
    Produsele de pe thehut sunt desigilate sau sigilate ?
    Imi puteti spune cum pot cumpara de acolo ? ce trebuie sa fac ?
    Vanquish pt ps3 la 91 lei ? WTH
    Sunt sigilate si poti cumpara cu card sau paypal.

8. #1928 SP
    SnowManiac dadu093's Avatar
    Are cumva cineva vreun cod de reducere pentru Zavvi şi nu �l foloseşte?

9. #1929 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Merita sa iau de pe siteul asta un cont cu 6000MSP cu 10$ si dupa 1 zi sa fie banat?(adica intr-o zi pot sa cumpar cat vreau cu 6000MSP)

10. #1930 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Quote Originally Posted by dadu093 View Post
    Are cumva cineva vreun cod de reducere pentru Zavvi şi nu �l foloseşte?
    FIVEOFFZAVVI pentru comenzile de peste 50 de lire + livrarea gratis, ce sa vrei mai mult??

O noua premiera zavvi, mi-a ajuns astazi headsetul wireless sony si fusese exepediat luni. transport gratis. Sper sa-mi ajunga la fel si Killzone 3-ul.

11. #1931 SP
    Junior Member CristianNr1's Avatar
    Evident ca sunt noi produsele si poti plati cu cardul,insa Fifa 11 de la ei mi`a venit cu carcasa sparta(probabil din cauza postei romane)
    Astia de pe zavvi nu`s normali:am comandat 3 produse si mi le livreaza pe rand ..bine ca nu trebuie sa platesc transport pentru fiecare.

12. #1932 SP
    Member freezy's Avatar
    Quote Originally Posted by CristianNr1 View Post
    Evident ca sunt noi produsele si poti plati cu cardul,insa Fifa 11 de la ei mi`a venit cu carcasa sparta(probabil din cauza postei romane)
    Astia de pe zavvi nu`s normali:am comandat 3 produse si mi le livreaza pe rand ..bine ca nu trebuie sa platesc transport pentru fiecare.
    Nu am luat niciodata mai mult de un produs dar stiam ca daca iei mai multe le trimit pe rand si se plateste transportul pt fiecare in parte, nu era asa?

13. #1933 SP
    Junior Member vlad23's Avatar

Probleme comanda shopto.net

Salutare, am o problema cu o comanda de pe shopto.net...
    Astept de la ei de pe 10 ianuarie un joc Gran Turismo 5 si nici pana astazi nu a ajuns. Tin sa precizez ca am facut in aceeasi zi (7 ianuarie) 3 comenzi de pe site-uri diferite: Red Dead Redemption de pe amazon.co.uk, Heavy Rain de pe thehut.com si Gran Turismo 5 de pe shopto.net. (vroiam sa testez site-urile sa vad de pe care ajung comenzile cel mai repede)
    Primele 2 au ajuns dupa 2 saptamani, pe 25 ianuarie, insa cel de-al treilea cred ca s-a pierdut pe drum. Credeti ca mai am vreo sansa sa imi ajunga?
    Eu m-am gandit sa nu care cumva sa ma fi pacalit cei de la posta, cand am luat cele 2 jocuri m-au pus sa semnez pe un caiet de-al lor (sunt din bucuresti, sector 4), si intr-adevar acolo erau completate cu pixul 2 linii (referinte de la cele 2 colete) dar ma gandesc ca puteau foarte bine sa completeze ei dupa ce am plecat o a treia linie cu al treilea joc, sa faca un ciubuc si bugetarii de la posta romana... credeti ca e posibil?
    Mersi!

14. #1934 SP
    raf
    Member raf's Avatar
    Quote Originally Posted by vlad23 View Post
    Salutare, am o problema cu o comanda de pe shopto.net...
    Astept de la ei de pe 10 ianuarie un joc Gran Turismo 5 si nici pana astazi nu a ajuns. Tin sa precizez ca am facut in aceeasi zi (7 ianuarie) 3 comenzi de pe site-uri diferite: Red Dead Redemption de pe amazon.co.uk, Heavy Rain de pe thehut.com si Gran Turismo 5 de pe shopto.net. (vroiam sa testez site-urile sa vad de pe care ajung comenzile cel mai repede)
    Primele 2 au ajuns dupa 2 saptamani, pe 25 ianuarie, insa cel de-al treilea cred ca s-a pierdut pe drum. Credeti ca mai am vreo sansa sa imi ajunga?
    Eu m-am gandit sa nu care cumva sa ma fi pacalit cei de la posta, cand am luat cele 2 jocuri m-au pus sa semnez pe un caiet de-al lor (sunt din bucuresti, sector 4), si intr-adevar acolo erau completate cu pixul 2 linii (referinte de la cele 2 colete) dar ma gandesc ca puteau foarte bine sa completeze ei dupa ce am plecat o a treia linie cu al treilea joc, sa faca un ciubuc si bugetarii de la posta romana... credeti ca e posibil?
    Mersi!
    Am fost si eu odata in aceeasi situatie, am loat dupa e-bay 3 jocuri, au venit 2 am semnat pt. ele in 2 casute diferite si am avut impresia ca unu nu au vrut sa mi-l mai dea alea de la posta, exact ca tine am fost foarte suspicios pentru ca trebuia sa ajunga si al 3lea in acelas timp, dar nu a venit decat mai tarziu al 3lea dupa care am rasuflat usurat, deci parerea me e ca nu se risca postaritele alea sa faca magarii si sa isi riste slujba pt un plic cu bule care chiar daca stie ca e un joc cd whatever in el, acuma depinde si cum a fost trimis pachetul, daca a fost ca primele 2 care le-ai primit si a trebuit sa semnezi sau a fost trimis ca scrisoare simpla, pentru ca mi-sa intamplat nu odata sa primesc jocuri care le-am gasit in cutia de scrisori sau mi-lea dat postarita sunand la usa, si cand am intrebat de ce, mi s-a raspuns, au fost trimise ca scrisori simple, deci....

15. #1935 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    nou depozit ZAVVI: in CEHIA

primit azi 2 comenzi de acolo

16. #1936 SP
    Senior Member boga's Avatar
    In cat timp a ajuns comanda?

17. #1937 SP
    Si eu am primit ieri un pachet de la Zavvi din Cehia. A facut 12 zile pe drum.

18. #1938 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Si eu care credeam ca ai sa scrii 2 zile
    Se pare ca-l trimit cu......
    Deh,criza asta

P.S

Vlad
    Incearca sa-i contactezi pe site la "contact center" dar nu stiu daca vor si raspunde :
    Please do not contact us any sooner than 15 WORKING DAYS for the UK or 40 WORKING DAYS for the rest of the world as there is nothing we can do to help until this deadline is reached.
    Then you are eligible to claim for a replacement via our Lost Parcel Claim form found under My Account > Orders. "
    (sectiunea Help pentru detalii)
    O idee buna pe viitor este sa-ti inrolezi cardul in Paypal si sa platesti doar prin ei.Poti sa dai Claim si se rezolva
    Attached Images Attached Images 1.jpg

19. #1939 SP
    Junior Member vlad23's Avatar
    Quote Originally Posted by chynagods View Post
    Vlad
    Incearca sa-i contactezi pe site la "contact center" dar nu stiu daca vor si raspunde :
    Please do not contact us any sooner than 15 WORKING DAYS for the UK or 40 WORKING DAYS for the rest of the world as there is nothing we can do to help until this deadline is reached.
    Then you are eligible to claim for a replacement via our Lost Parcel Claim form found under My Account > Orders. "
    (sectiunea Help pentru detalii)
    O idee buna pe viitor este sa-ti inrolezi cardul in Paypal si sa platesti doar prin ei.Poti sa dai Claim si se rezolva
    Mersi de sfaturi, din pacate acel formular de Lost Parcel Claim se activeaza doar in momentul in care trec cele 40 de zile lucratoare, trebuie sa fie o chestie automata.. Tot ce imi ramane acum este sa astept sa treaca cele 40 zile.. mai am vreo 10

20. #1940 SP
    Junior Member ShadE's Avatar
    Care este durata (medie) de livrare �n momentul de față de la ShopTo �n cazul precomenzilor ?
    Mă interesează cam cu c�te zile �nt�rzie față de data lansării.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 97 of 381 FirstFirst ... 47 87 95 96 97 98 99 107 147 197 ... LastLast