Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 127 of 381 FirstFirst ... 27 77 117 125 126 127 128 129 137 177 227 ... LastLast
Results 2,521 to 2,540 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #2521 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Garantia la Amazon este cea oferita de producator. Daca Sony ofera 3 ani garantie la PS3, atat o sa ofere si Amazon. In plus electronicile sunt facute sa tina cel putin un timp egal cu garantia....rar se intampla ca un produs electronic sa se strice inainte sa se termien garantia producatorului

2. #2522 SP
    Junior Member TheArsonist's Avatar
    Din cate am inteles de la Amazon, orice produs electronic vandut de ei are parte de o garantie de 1 an (Amazon Basics). Nu mi s-a spus nimic de o garantie oferita de producator. O sa vad daca exista sau nu atunci cand primesc consola.

3. #2523 SP
    pei microsoft ofera 1 an garantie la noua consola si de aceea vei avea 1 an garantie oferita de amazon. la vechile modele ce dadeau RRod ofereau 3 ani si amazon oferea tot 3 ani!

4. #2524 SP
    Member klausn's Avatar
    Vreau vara asta sa imi cumpar un xbox 360...voi, ce imi recomandati ? (ceva mai ieftin, nu ma intereseaza cu hard de nu stiu cat si nu stiu ce, oricum jocurile le voi cumpara) vreau nou, pt. a avea garantie la el.

Am inteles ceva de xbox 720, se afirma ceva? Ca daca e asa, si apare anu asta...desi nu prea cred.

5. #2525 SP
    Noul xbox va aparea cel mai devreme de Craciun in 2013 so.... O sa fie anuntat mai intai la E3 si la cel putin an dupa anunt va aparea asa ca ia-ti Xbox 360 Slim daca nu vrei sa mai astepti cel putin 2 ani jumate pana la urmatoarea consola.

6. #2526 SP
    Member klausn's Avatar
    Cu siguranta nu vreau...si inca ceva.
    Sa iau de aici sau de pe vre'un site din strainatate? As opta de la noi pt garantie...

7. #2527 SP
    De la noi din tara iti recomand Emag si Gameshop.ro (au cele mai mici preturi) sau de afara amazon.co.uk (aprox 900 lei). Eu l-am luat de pe amazon cu 800 lei acum o luna si daca o sa am probleme o trimit la garantie in germania,anglia la service unde imi zic ei, costa ceva dar macar stiu ca primesc o noua consola in schimb.
    La noi in tara daca nu ti-o schimba iti vor da banii inapoi, si poate la acel moment consola va fi mai scumpa decat este acum sau mai ieftina....e un risc care ti-l asumi

8. #2528 SP
    Member klausn's Avatar
    Deci cam 900 de lei este una noua. Pai sa vad atunci...

9. #2529 SP
    Junior Member TheArsonist's Avatar
    Quote Originally Posted by scofield91 View Post
    pei microsoft ofera 1 an garantie la noua consola si de aceea vei avea 1 an garantie oferita de amazon. la vechile modele ce dadeau RRod ofereau 3 ani si amazon oferea tot 3 ani!
    Nu ma intereseaa de Microsoft. Eu mi-am luat PS3 si aparent tot 1 an o sa am garantie si nu 3. Astept totusi sa vad daca nu vine cumva si cu vreo garantie aditionala de la producator.

10. #2530 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by scofield91 View Post
    De la noi din tara iti recomand Emag si Gameshop.ro (au cele mai mici preturi) sau de afara amazon.co.uk (aprox 900 lei). Eu l-am luat de pe amazon cu 800 lei acum o luna si daca o sa am probleme o trimit la garantie in germania,anglia la service unde imi zic ei, costa ceva dar macar stiu ca primesc o noua consola in schimb.
    La noi in tara daca nu ti-o schimba iti vor da banii inapoi, si poate la acel moment consola va fi mai scumpa decat este acum sau mai ieftina....e un risc care ti-l asumi
    total neadevarat...consolele nu se scumpesc asa de mult..diferenta va fi probabil undeva la cativa zeci de ron(datorita cursului de schimb)..asta daca va fi..si decat sa o trimit in alta tara sa mai apara alte probleme cu transportul ma bine o iau din tara de la Emag si stiu ca sunt safe..
    cu Xbox-ul este intr-adevar mai bine de pe amazon.co.uk..

11. #2531 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Ok, sa ne tii la curent, sper sa o rezolvi.
    Pana la urma am trimis si fax cu declaratia de pierdere pt zavvi, am trimis si e-mail.
    Am primit mail de la zavvi vineri seara ca mi-au fost returnati banii , iar azi au intrat in cont. Nu e deloc complicat sa completezi alea. Mare grija sa nu completati aiurea. Sunt 3 intrebari. Daca ai primit pachetul cu jocul (Nu, evident), daca ai contactat vanzatorul (da, evident), daca ai contactat Royal mail (am zis Da, pt ca m-am interesat la posta romana, nu stau in Anglia). Apoi completezi cu datele tale, semnezi si e gata. Sunt personalizate pt fiecare order asa ca nu e nevoie de multe date. Bafta si daca va intarzie mai mult de 15 zile, sariti pe ei, ca dupa 40 de zile cica nu mai despagubesc. Doar intre 30-40 zile.

12. #2532 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Mai, am status la 2 comenzi la zavvi "awaiting despatch" de vreo 2 zile. Nu inteleg care ar fi problema. Am platit prin paypal, bani pe card am. Le-am scris, sunt curios ce zic.

13. #2533 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Stai linistit. Am si eu awaiting despatch de 2 saptamani la o carte. Nu ma lasa nici sa anulez comanda incat sa fac comanda din alta parte.

14. #2534 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Am patit si eu chestia asta cu 'Awaiting Despatch' care a durat vreo 2 zile la cele mai recente comenzi. Inainte tin minte ca era 'Awaiting Stock Pick' si direct 'Depatched'.. dar banuiesc ca acu trebuie sa asteptam putin mai mult. Probabil ca depinde si din ce depozit trimit. Ideea e ca in stadiul asta banii ti-au fost deja luati de pe card si produsele vor pleca sigur spre tine, nemaiexistand posibilitatea unui cancel.

15. #2535 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Ce coincidenta, si eu am aceeasi problema cu "awaiting despatch" (tot prin PayPal am platit). Sper sa-mi trimita jocul pana la urma ca nu am chef de probleme zilele astea...

16. #2536 SP
    Da,banii au fost luati, dar nu inteleg de ce dureaza atat...comanda e facuta joi...jocurile sunt in stock....stau o luna pana mi le trimit???

17. #2537 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    La mine e asa cu o carte din stoc de 2 saptamani. Se misca tot mai rau cei de la zavvi. Singurul lucru care ma face sa revin este transportul gratuit.

18. #2538 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Se pare ca au probleme cei de la zavvi, si eu am 2 comenzi plasate in weekend care sunt pe awaiting dispatch.
    Pe pagina de facebook sunt mai multi care se plang de chestia astia si vad ca este cineva care le raspunde spunandu-le ca le-au fost trimise mesaje pe conturi, fara sa spuna exact acolo ce s-a intamplat. zavvi.com - Perete | Facebook

LE: m-am uitat acum si in cont (am internet banking de la BCR) si am vazut ca mi-au luat din cont banii pt 1 joc, fapt ce ma face sa cred ca jocul a fost trimis, dar au ei un glitch in sistem.

19. #2539 SP
    Vezi ce inseamna sa fii prost....eu plangeam ca nu le-au trimis, si ele erau in cutia mea postala....fiind trimise din Guernsey, au ajuns in 3 zile...doar ca un joc e classics cand eu am cerut varianta normala, si dif e de 3 lire....nu am chef sa ma incurc sa returnez jocul pt asta, e posibil sa imi bage in cont 3 lire?

20. #2540 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    Am si eu o intrebare... din pura curiozitate ce e drept si nu vreau sa aduc vreo jignire cuiva dar:
    de ce o consola care in USA valoreaza 900 RON si in Romanica noastra ~1050-1100 RON la gameshop valoreaza 1430 RON?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 127 of 381 FirstFirst ... 27 77 117 125 126 127 128 129 137 177 227 ... LastLast