Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 126 of 381 FirstFirst ... 26 76 116 124 125 126 127 128 136 176 226 ... LastLast
Results 2,501 to 2,520 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #2501 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by TheArsonist View Post
    In urma unor documentari acerbe, azi mi-am comandat si eu un PS3 de pe Amazon UK. Deocamdata e la stadiul de "Dispatching Soon". O sa mai postez aici dupa ce il primesc, ca sa stie lumea exact cum anume trimite Amazon UK consolele in RO.
    Daca ne spui tu exact, atunci trebuie sa te credem pe cuvant. Stai linistit ca s-a mai postat de multe ori inainte sa o faci tu despre consolele de pe Amazon UK. Majoritatea stiu, iar cei care nu stiu intreaba si primesc raspunsuri, nu e experienta ta cu Amazon UK cea suprema

2. #2502 SP
    Junior Member TheArsonist's Avatar
    Nu am sugerat asa ceva. Dar am spus ca o sa spun exact cum sta treaba pentru ca am observat ca atunci cand intrebi o chestie, primesti 3 raspunsuri diferite intre ele si e putin derutant lucrul asta. In cazul in care nu ai observat, intentia mea nu a fost de a ma ridica deasupra celorlalti "omg omg look at me look at me". nicidecum. prin ceea ce am zis m-am gandit ca, in felul asta, ii voi putea ajuta si eu pe cei care la un moment dat se aflau in aceeasi situatie ca si mine. multumesc totusi de fapt ca citesti mai mult printre randuri decat trebuie. intentia e, desigur, laudabila (dar nu in acest context).

3. #2503 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Dupa ce primesti tu consola, vor fi 4 pareri diferite.

4. #2504 SP
    Junior Member Schizoid's Avatar
    Am luat un 360 de pe Amazon.co.uk �n luna aprilie. A fost trimis din Germania cu DHL (standard shipping) şi a ajuns acasă prin curier. Probabil că tot aşa se face şi acum.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

5. #2505 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Mi-a ajuns si mie dupa o saptamana un joc,EA MMA, de la zavvi. Pot sa spun ca sunt multumit avand in vedere ca l-am cumparat pentru 23 lei

6. #2506 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    @x2z - a fost expediat miercurea trecuta? Am luat si eu MMA-ul de pe Zavvi, daca vine din acelasi depozit ar trebui sa-mi ajunga si mie pana vineri. Sper..

7. #2507 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Comanda a plecat de la ei de pe 7 si a ajuns ieri, deci cam pe acolo.

8. #2508 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    sa va mai lamuresc a N oara cum e cu amazon la console

standard - media 6-8 zile. pleaca cu dhl din germania cu tracking si de la oradea cu cargus (acelasi tracking)
    expres - 16-18 ore cu UPS

pt cei care intrebau de garantie la PS3. sony romania ofera acea garantie internationala 12 luni cu acte doveditoare ca e cump de unde sustii.
    xbox nu are suport in RO.

pt ambele am sunat eu la fiecare si am vorbit.

cat timp unii asteapta raspunsurile, stocurile se epuizeaza

bafta si spor la cumparaturi

9. #2509 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    am primit scrisoarea cu "self declaration form", am completat-o si am trimis email cu ea scanata. Am cerut "refund"
    Ei zic sa o trimit prin posta sau prin fax in cuprinsul scrisorii. Online, mi-au raspuns ca pot trimite si email. Sa vad daca e suficient.

10. #2510 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Ok, sa ne tii la curent, sper sa o rezolvi.

11. #2511 SP
    Member Harilip's Avatar
    hey
    imi poate recomanda si mie cineva un site de unde pot sa imi comand setul complet Rock Band ( chitara, tobe, microfon) pentru PS3 la un pret accesibil?
    multumesc

12. #2512 SP
    Junior Member Valerio's Avatar
    Salut, nu stiti daca mai e valabila oferta aceea de la carrefour cu killzone 2 platinum la 25 de lei ? sa nu fac cumva un drum aiurea pana la Arad. Mersi

13. #2513 SP
    Member viezure's Avatar
    Nu mai e de mult.

14. #2514 SP
    Senior Member Alexandru's Avatar
    Quote Originally Posted by Valerio View Post
    Salut, nu stiti daca mai e valabila oferta aceea de la carrefour cu killzone 2 platinum la 25 de lei ? sa nu fac cumva un drum aiurea pana la Arad. Mersi
    Te-ai trezit cam t�rziu..

15. #2515 SP
    Miercuri, saptamana trecuta, am comandat pentru prima oara un joc de la ShopTo (anume GoW 3). Citind pe aici fel de fel de peripetii cu asa zise colete pierdute, stat dupa aia sa de banii inapoi, trebuie sa recunosc ca am fost putin reticent cand am dat comanda. Chiar si asa, am fost extrem de placut surprins cand azi mi-a venit avizul sa ma duc sa ridic jocul. Asadar, 4 zile lucratoare. Produsul a venit in conditii bune intr-o cutie de carton in care era foarte bine impachetat. Abia astept sa il joc

16. #2516 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Man, esti la inceput....sper sa nu ti se intample, dar e posibil la un moment dat sa nu iti mai vina coletul, se rezolva, dar dureaza..

17. #2517 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    te intreb si eu..de ce ai decis sa-ti iei PS3 Slim de pe amazon.co.uk si nu din Romania?merita sa renunti la garantie pentru cateva sute de ron

18. #2518 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Are cineva idee de ce nu imi accepta un review pe zavvi? Am vazut ca poti castiga 100 de lire

19. #2519 SP
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    te intreb si eu..de ce ai decis sa-ti iei PS3 Slim de pe amazon.co.uk si nu din Romania?merita sa renunti la garantie pentru cateva sute de ron
    pentru ca am mai multa incredere in garantia oferita de Amazon decat orice alta garantie oferita de orice magazin retail de la noi. in plus, diferenta de bani nu era de colo - 400 ron. Cum eu nu sunt salariat, banii aia sunt destul de importanti pentru mine. In plus, prefer ca in eventualitatea unei defectari a PS3-ului sa il trimit un Anglia decat sa am de-a face cu firmele romanesti care atunci cand cumperi de la ei sunt numai zambet iar atunci cand ai o problema cu produsul si trebuie sa il returnezi incearca sa faca tot posibilul ca sa scape de tine. Nimeni nu ma poate contrazice - am avut o groaza de peripetii cu firmele de IT din Romania. Singura firma la care nu am avut nici o problema si la al carui service am apelat de 2 ori este Depozitul de Calculatoare.

20. #2520 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    da..dar din cate stiu garantia la amazon este de doar 1 an..fata de 2 ani in Romania...iar daca luai de la emag..nu aveai probleme...eu cel putin n-am avut nicio problema..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 126 of 381 FirstFirst ... 26 76 116 124 125 126 127 128 136 176 226 ... LastLast