Imi poate recomanda cineva un site bun de unde pot cumpara carduri PSN ?
eu de aici iau, pret ok, livrare imediata a codului
http://www.electronicfirst.com/
Tocmai am primit un mail de la zavvi cu subject-ul "Order despatch")
"Dear LucKos, Your order from zavvi has been dispatched and will be with you shortly!
Please retain this email as your proof of purchase."
Si tot am mai primit mailuri in care isi cereau scuze ca nu mi-ai trimis inca Zone of Enders si Risen 2 care au fost delayed.
Mi-au dat despatch la un Splinter Cell Trilogy care avea despatch "usually within a month" si facea parte dintr-o comanda mai mare...daca imi mai trimit si Alice Madness, Binary Domain si Ultimate Marvel vs Capcom plus precomenzile sunt cei mai tari
Acum sa nu faceti si voi valuri ca poate se prind si rectifica si nu mai imi trimit si restul! Abtineti-va cam doua saptamani ca sa vedem dc. e pe bune sau nu.
Cheers!
L.
That's the beauty of it! Ca mi-au sters contul, ma rog dezactivat ca a trebuit sa-mi schimb doar parola si astazi am primit notificarea de despatch. Totul suspect! Nu am verificat dc mi-au luat banii de pe card inca. Dc nu, e doar un spam, dc da - probabil cei care aveau precomenzi sau comenzi la ei le vor primi... Am primit astazi de la ei si Dirt 3 complete ed si Dead Rising 2 Off the record...tot via HU. Urmeaza poze. Se pare ca au schimbat si packagingul: nu mai e plic de carton ci plic cu 'bule'.
Sa nu faceti scandal la ei. Pls don't troll them. Sper sa-mi fi luat banii de pe card ca si o confirmare ca voi primi coletul (ca tot nu mi-au pierdut nimic pana acum). Ar fi tare sa se fi rezolvat situatia si de kko dc ofera tratament preferential (in conditiile in care am peste 50+ de comenzi livrate de ei si cand au mai dat rateu le-am trimis joacele inapoi - ca mi-au trimis 1x unul in plus si 1x un platinum in loc de varianta normala)...
salut,
Se poate sa-mi zica cineva daca la precomenzile facuta la Amazon UK si Shopto iti iau banii cand faci precomanda sau cand livreaza produsul?
multumesc.
Mi-au luat banii de pe card zavvi, deci ar trebui sa si livreze. Yey! Sper sa si ajunga acum...
Intrebare pentru cunoscatori:
Game.co.uk accepta plata cu carduri emise de banci din romania? Ca am posibilitatea sa dau o adresa de franta pentru livrare, dar numai carduri romanesti pentru a plati.
Banuiesc ca manevra aceeasi manevra ar merge si pe zavvi, nu?
Multumesc anticipat
Pai de ce nu incerci sa-ti faci cont cu adresa din Franta. Si optezi pt plata prin paypal si aia eIn caz ca nu ai paypal (ar trebui sa-ti faci), poti sa incerci direct cu, cardul si vezi ce se intampla. N-ai nimic de pierdut!
Salut, acum ca zavvi si thehut ne-am renegat pe noi romanii, de pe ce siteuri comandati jocuri la preturi asemanatoare cu zavvi ?
Thanks anticipat. Cu shipping direct acasa (ROmania).
Feedback, ceva?[/QUOTE]
Mda, le-am zis ca dupa aproape 3 saptamani nu mi-a ajuns, si mi-au dat refund, cu toate ca preferam sa imi trmita produsul din nou. Si uite asa s-a scris istoria primei mele comenzi pe amazon. Ciudat cum cu zavvi/the hut/ shopto mi-au ajuns totdeauna produsele in maxim 2 sapt, si la prima comanda de pe amazon mi-am luat-o in freza din prima. Suspectez Posta Romana pt acest "inconvenient"
Ms de optimism, dar ce a facut atunci Royal mail cu ea? Despatch a fost pe 22 Mai, stiu ca aia de la Royal mail in maxim 5 zile ti-o trimit.Sunt 3 sapt de la despatch
pai a zis cineva ca Royal Mail nu mai colaboreaza cu Posta Romana, ci cu GLS (curierat rapid).
Sincer, e o harababura totala.
Pai si aia de la GLS daca sunt curierat rapid, unde au fot in ultimele 2 saptamani?
Any ideas, anyone?
Bookmarks