Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 103 of 381 FirstFirst ... 3 53 93 101 102 103 104 105 113 153 203 ... LastLast
Results 2,041 to 2,060 of 7601

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #2041 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by ShadE View Post
    Ai amestecat termenii, categoriile, ai ajuns la scrisoare voluminoasă...
    Unde anume am incurcat termenii? Sau tu nu citesti ce raspunde lumea aici? La transportul "signed for" (scrisoare recomandata la noi) si la colete e simplu, alea automat presupun preaviz.

Scrisoarea simpla�adica felul transportului prin care shopto trimite marfa la noi daca alegi First Class�e considerata scrisoare voluminoasa daca postasul nu o poate baga ok in cutia postala si, oricat de smecher ar fi el, nu are voie s-o lase in spatiul public (pe pres, la usa, sub pres, pe cutia postala etccc.). Acea scrisoare voluminoasa este pastrata la oficiul postal un anumit numar de zile, destinatarul primind preaviz in posta intre timp.

E mai clar acum?

2. #2042 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Scrisoarea simpla�adica felul transportului prin care shopto trimite marfa la noi daca alegi First Class�e considerata scrisoare voluminoasa daca postasul nu o poate baga ok in cutia postala si, oricat de smecher ar fi el, nu are voie s-o lase in spatiul public (pe pres, la usa, sub pres, pe cutia postala etccc.). Acea scrisoare voluminoasa este pastrata la oficiul postal un anumit numar de zile, destinatarul primind preaviz in posta intre timp.

E mai clar acum?
    Serios ??? Ne zici si noua cine anume il obliga sa nu o lase pe cutia postala (daca nu intra in cutia postala) ? Daca habar n-ai ce vorbesti macar nu insista, eu am fost la posta si am vrut sa si fac scandal pe tema asta, dar mi s-a explicat frumos ca daca e scrisoare SIMPLA nu pot face nimic. Am vorbit si cu useri de pe ebay din alte tari (UK, SUA, etc) si toti mi-au zis acelasi lucru : daca trimiti o scrisoare simpla nu ai garantie ca ajunge la tine. Postasul poate sa o arunce la tomberon daca are chef si tu nu poti face NIMIC.

Asa ca nu mai insista in prostie, daca tu ai norocul ca postasul tau e de treaba fii fericit si gata, nu presupune ca toti sunt la fel. Daca scrisorile simple ar fi duse la posta si s-ar lasa aviz ce sens ar mai avea sa platesti in plus pentru serviciul "signed for" (scrisoare recomandata) ?

3. #2043 SP
    Undeva se pierde ceva in za translation. Tu ma intrebi pe mine serios "cine anume il obliga sa nu o lase pe cutia postala"? Pai de asta ii zice postas, sa se ocupe cu livrarea corespondentei, nu sa o arunce la cos. Pe tine ce te impiedica sa te duci la seful tau si sa-i tragi o palma? Fiecare meserie se incadreaza intr-un cod al muncii, ala il obliga. Eu nu am zis ca e postasul meu mai politicos, am zis ce mi-au transmis angajatele de la oficiul postal ca se intampla in cazul SCRISORILOR VOLUMINOASE.

Ti-au zis useri din alte tari ca nu ai garantia ca-ti ajunge o scrisoare simpla? Uau. Nici macar la "signed for" nu-ti asigura nimeni ca va ajunge scrisoarea. Vei vedea pe toate site-urile disclaimere care avertizeaza ca exista riscuri cu orice tip de livrare.

Nu insist in nici o prostie, nu am idee de ce e mai praf Posta in unele orase decat in altele, eu doar incerc sa explic unora de aici diferenta dintre o scrisoare simpla si una care are regim de scrisoare voluminoasa. Mai explic inca o data? Intrebati la posta despre genul asta de scrisoare inainte sa veniti sa va varsati nervii aiurea aici.

4. #2044 SP
    Banned Drazzy's Avatar
    RaverX te-au imbarligat alea de la posta, probabil o fi mana-n mana cu postasu, o fi facand jumi-juma cu pachetele

recomandata e exclusiv cu borderou iar cea simpla e fara (adica tio poate lasa si in posta)

5. #2045 SP
    Junior Member ShadE's Avatar
    Drazzy, l-ai contrazis apoi i-ai dat dreptate. Era vorba de scrisoare simplă și de faptul că acest regim implică obligatoriu lăsarea unui preaviz (lucru fals după cum ți-ai dat și tu seama).

6. #2046 SP
    Sa fie clar, mi-a ratacit si mie posta scrisori simple (trimise de mine in tara), s-a intamplat sa primesc de la rude colet in care era umblat, dar asta nu inseamna ca nu trebuie trasi la raspundere si ca e dreptul lor sa-si faca treaba in halul asta

7. #2047 SP
    Junior Member aranxas's Avatar
    In caz ca are cineva experienta la cumparatul de jocuri mai voluminoase de pe ShopTo.net, as vrea sa stiu cum se calculeaza transportul.

Concret, vreau sa dau preorder la Duke Nukem Forever Balls Of Steel Edition insa nu vreau sa am vreo surpriza cu tarifele de shipping.

De asemenea, stocul la ei este actualizat in timp real? Adica nu vreau sa dau preorder si sa ma trezesc in mai ca nu primesc deoarece s-a epuizat stocul.

8. #2048 SP
    Dacă �n momentul c�nd te decizi tu să-l cumperi butonul de Preorder este disponibil atunci vei avea o bucată (sau cantitatea dorită) asigurată, la lansare (presupun�nd că nu mai intervi asupra comenzii pe parcurs).
    C�t despre shipping, pachetele mai mari dec�t un plic cu bule/cartonat de genul ediției dorite de tine (destul de voluminoase) erau trimise prin curier la un cost de 30 lire (parcă). Scrie sigur și la ei pe site pe undeva.

9. #2049 SP
    Junior Member aranxas's Avatar
    Ok, multumesc pentru raspuns. Mai cunoaste cineva un site de unde sa pot lua DNF Balls of Steel pe PC la un pret total mai bun decat pe shopTo (49 de lire+ 30 transportul)?

10. #2050 SP
    Nu știu sigur dacă este bătut �n cuie la 30. Trebuie să-ți arate costul total c�nd ai produsele �n coș.
    We will ship normal sized orders via Royal Mail First Class. For orders containing heavier items such as hardware or console machines we will use a courier to deliver your item. The exact postal service we use depends on the weight of your order. All courier orders from ShopTo.Net require a signature on delivery, this protects both us and our customers.

11. #2051 SP
    Member theste99's Avatar
    Zavvi

12. #2052 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Pe zavvi este sold out.

13. #2053 SP
    Junior Member FallenSage's Avatar
    Salut. Sper ca am postat bine. Daca nu imi cer scuze.
    As dori sa comand si eu Medal of Honor dupa amazon.com ca am vazut ca e la reducere: $25.98 + $3.99 shipping. Trebuie sa platesc si alte taxe? Daca da cat? Cei de la amazon trimit colete in Romania?
    Multumesc anticipat.

14. #2054 SP
    Member Wargasm's Avatar
    dupa amazon ce este?

15. #2055 SP
    Member drac_baltat's Avatar
    de pe .co.uk nu platesti alte taxe si da, trimit si in RO
    toate site-urile amazon trimit in RO

16. #2056 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    cam cat dureaza livrarea de la shopto.net (si comparativ cu thehut)

17. #2057 SP
    Comanda confirmata de ei marti (in momentul in care ei au dat coletul meu catre Royal Mail), colet ajuns la mine, in Iasi, lunea urmatoare. Pentru cei din capitala s-ar putea sa dureze cu o zi mai putin.

18. #2058 SP
    3 zile + weekend-ul a durat ultima comandă de la ShopTo.

19. #2059 SP
    Member MihaY's Avatar
    Cat dureaza livrarea de la zavvi?Am facut precomanda la Top Spin 4, coletul a plecat pe 18 si nu stiu daca sa le dau mail sau nu.

20. #2060 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    LA zavvi dureaza mai mult precomenzile. Oricum , ei iti spun sa ii contactezi la 30 de zile de la dispatch daca nu ajunge.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 103 of 381 FirstFirst ... 3 53 93 101 102 103 104 105 113 153 203 ... LastLast