Cod zavvi 10%: 2280-203A-48E5
a cumparat cineva de aici?vad ca poti sa cumperi chiar daca nu esti din us,problema e ca eu nu reusesc imi cere adresa de us,desi vad ca la customer review sunt oameni din toata lumea
Sony Computer Entertainment America - PlayStation Network Code for PlayStation 3 and PSP ($20) (Downloadable Content) - 20 PSN DOLL
Nu prea inteleg ce vor sa zica... Livrarea tot la o adresa de US se face? Adica nu poti primi decat prin intrmediari?
La coduri nu cred ca e problema pentru ca e trimis prin mail (banuiesc)
International Orders - Best Buy
International Orders
If you have a non-US billing address, you have two options when placing an order on BestBuy.com:
- Have your order shipped to a US mailing address. This includes states within the United States, the US Virgin Islands, Guam, and APO/FPO (military) addresses.
- Pick up your order at any US store. You can also designate someone else to pick up your order in the United States.
Am cumparat eu. La adresa o pui pe cea de mai jos:
Nu poti plati insa cu PayPal, ci doar direct cu cardul.To complete your online purchase:
During checkout, in place of your non-US billing address, use this exact billing address:
10780 Kempwood Dr.
Houston, TX 77043
am pus nr lor de sub adresa de mai sus,am dat comanda,sa vedem cat dureaza acum,ms mult
LE vad ca e 4 dimineata la ei,cred ca mai am de asteptat vreo 5-6 ore
---------- Post added 04-07-2012 at 06:17 PM ----------
mi-au trimis si codul de 20 $ dupa cateva ore,dar e normal,eu cand am facut comanda era 4 dimineata la ei,apelati cu incredere la bestbuy mai ales ca nici nu mai platiti alte taxe in plus cum e la maximuscards sau pcgamesupply.Inca o data ms renegade pt ajutor,acum sa trecem la shopping![]()
Imi poate spune cineva de unde pot cumpara o consola Nintendo Wii noua la un pret mic in Romania?
Vezi daca mai au astia pe stoc:
CONSOLA NINTENDO WII SPORTS PAK + CADOU
Am uitat sa spun ca daca are cineva pe forum o consola in stare foarte buna sa ma contacteze.
Consola Nintendo Wii Black Sports Resort Pak (contine Sports Pack + Wii Sports Resort) - Console - Gaming - IT&C
Controller-ul are Motion Plus si ultima versiune a "Wii Sports".
Salut, de curand mi-a expirat cardul si l-am prelungit, am schimbat datele de pe paypal dar acum nu pot sa cumpar nimic, primesc mereu o eroare.Mai trebuia facut ceva?
Si sa activezi platile online, dar daca e acelasi cont, nu e cazul. Da un telefon rapid la banca si te lamuresti.
Știți cumva dacă jocurile video din Austria sunt la fel ca și cele din Germania? Mă refer la restricțiile la violență și alte limitări. Vreau să-mi cumpăr c�te ceva din Viena și vreau să fiu sigur că nu am restricțiile alea nesimțite.
Oferte cat mai bune pentru un ps3 de 320 gb? Eu am gasit pe emag:
Consola Sony PlayStation 3 Slim, 320GB, Neagra + Joc Gran Turismo 5 + 2 Controllere Wireless Dualshock 3 SO-9218623 - eMAG.ro
Am avut un ps3 slim de 120 gb dar l-am vandut, acum vreau sa-mi cumpar din nou unul.
Bookmarks