Nu stiu daca a aparut ceva si in Romania dar urmareste site-ul acesta si vezi cand apare:
HomePage
Stiu ca cei de la gameshop au avut un pret foarte bun la FIFA12(precomanda)sper sa fie la fel si anul acesta.
Chiar buna oferta mai ales ca primesti cadou un joc Motorstorm Apocalypse + un bunde Socom Special Forces (care include un headset wireless).
Sa nu mai vorbim ca in pachet sunt 2 controllere DS3.
In alta ordine de idei, sper sa apara niste oferte mai tentante la jocuri in urmatoarele zile ca nu mi-am mai cumparat nimic de vreo 3 saptamani.
cei mai tari cei de la shopto.net. am comandat un joc la 17/07/2012 (la ora 17) s l-am primit in cutia postala la 19/07/2012 (ora 12).
mult mai seriosi decat cei de la thehut.
Fratilor, Romania e iar in lista unde cei de la The Hut trimit. Uraaa...
Zavvi Help - Which countries do you deliver to?
Ia incearca sa plasezi o comanda. Eu am incercat si pe zavvi si thehut. Rwuanda si Reunion e. RO inca nu))
la mine merge! am facut o comanda si mi-au acceptat-o fara probleme. de altfel contul il aveam activ, nu mi-a fost sters (apropos...transportul este gratuit, parca era 1 lira)
pe The HUT spre exemplu, mi-a fost stearsa adresa si daca vrei sa-ti faci adresa pt delivery cu ROMANIA, nu merge...probabil ca inca nu au facut toate modificarile necesare. Cred ca or s-o rezolve.
Au tot felul de oferte acum cu transportul gratuit. La mine problema e ca nu mai am contul. Si desi primesc mailuri de la ei saptamanal cu oferte, cand am dat sa-mi reaminteasca parola am primit raspuns ca nu apare adresa de mail in baza lor de date. Le-am trimis un email si astept un raspuns. Probabil in curand le vor reactiva. Faptul ca au reintrodus Romania in lista e un prim pas.
la fel am primit si eu, insa mi-am facut contul din nou pe aceiasi adresa si a fost ok. numai ca inca nu poti adauga adresa de RO.
da...esti pe zero ca-ti refaci contul. din pacate.
la zavvi am scapat ca nu mi-au sters contul
---------- Post added 01-08-2012 at 09:58 AM ----------
se pare ca astazi au facut ceva modificari si pe zavvi, ca nu mai pot comanda cu adresa default (cea de Romania) desi imi apare pe cont..nu o pot folosi.
Ieri mergea ca am si facut o comanda de test pe care am anulat-o imediat..
cred ca se reorganizeaza baietii si in curand o sa fie ok.
---------- Post added 01-08-2012 at 02:32 PM ----------
tocmai am facut o comanda la zavvi si a functionat! cred ca a fost o eroare de nu recunostea adresa de dimineata.
Eu tocmai am incercat pe zavvi si tot nu ma lasa sa aleg Romania la tara.
Pe de alta parte am primit astazi un Binary Domain care apucasem sa-l comand pana sa rada conturile de RO. Atunci era la usually dispatch within a month si acum 2 saptamani am primit confirmare de livrare si l-am primit ieri
Mai am 2 precomenzi la ei la Risen 2 si la Zone of Enders si un Alice Madness cand le revine in stoc - sper sa mearga manevra.
Adi poate ne ajuti tu cu intermedierea comenzilor acum. Bonus ramai cu punctele![]()
am comandat tzoale de data asta, de vreo 65 de lire si transportul a fost zero.
Cred totusi ca e ceva temporar pe site..ar trebuie sa mearga la toata lumea in curand.![]()
Bookmarks