Hmm, foarte ciudat. Daca vrei sa cumperi 8 sau mai multe jocuri pretul transportului scade la 8 lire. Pretul pare sa fie pentru comanda. Am incercat sa pun 20 de jocuri in cos iar pretul transportului a ramas neschimbat.
Hmm, foarte ciudat. Daca vrei sa cumperi 8 sau mai multe jocuri pretul transportului scade la 8 lire. Pretul pare sa fie pentru comanda. Am incercat sa pun 20 de jocuri in cos iar pretul transportului a ramas neschimbat.
Niste idioti astia de la Zavvi/TheHut. Pana la urma am gasit o adresa de mail ([email protected]) le-am explicat problema dar nici pana acum nu au binevoit sa-mi raspunda...
Cred ca singura solutie este sa-mi fac un cont nou si sa-i contactez asa...
Scrie-le pe facebook, pe wall - si-ti raspund in maxim 2-3 ore.
Pe mail...dorm in bascheti!
The Hut au adaugat Romania ce-i drept insa la 16 lire transportul ma lipsesc. O sa le trimit un mail de multumire celor de la the hut ca de cand sistasera livrarile catre noi am descoperit site-ul shopto.net., care sunt SUPER seriosi. pe acest site e 3 lire livrarea insa produsul ajunge in 2, max. 3 zile. Asa ca nu mai luati nimic de la nesimtitii aia de la the hut, incercati shopto si o sa fiti multumiti
"si ieu obijnuiam sa iau de la engleji dar mai buni sant chinejii"
Off: Esti belea DanTe23
On: Cu cele 16 lire care cer pe transport , prefer cum a spus dragosh77 sa cumpar de pe shopto sau prin robertdinu.Mai recomand si 365games.co.uk au preturi mai mari , dar mai au discounts din cand in cand si e doar 1 lira transportul si nu am avut pana acum probleme cu ei.
Tocmai mi-am facut cont pe Zavvi.es sa verific daca au reintrodus si ei Romania in lista tarilor in care livreaza. Am constatat, spre surprinderea mea, nu doar ca trimit in Romania dar si ca pretul transportului este de 1€ pe produs. Iar preturile se apropie destul de mult de cele de pe Zavvi.com. Chiar si promotiile sunt aceleasi.
Nu stiu insa ce fel de versiuni ale jocurilor vand ei, deoarece din cate stiu eu, in Spania jocurile sunt traduse si subtitrate in spaniola. La unele vad ca scrie PAL UK dar la descriere nu apare nicaieri engleza. De exemplu:
Darksiders 2 PAL UK PS3 | Zavvi.es
Insa, din cate vad, si pe Zavvi.com, acolo unde se presupune ca ar trebui sa fie in engleza, este aceeasi descriere:idiomas doblados: Espa�ol
subtitulos idiomas: Espa�ol
Darksiders 2: Limited Edition (Pre-Order Argul's Tomb DLC) PS3 | Zavvi.com
Se pare ca va trebui sa riscam si sa comandam pentru a afla raspunsul.Dubbing Languages: Espa�ol
Subtitle Languages: Espa�ol
e tratament special pentru Romania, daca esti din Bulgaria ai 2 variante, International - FREE sau Tracked 7.99 lire.
asta e, luam de la altii.
La Altex daca scrie "Disponibil la comanda" ce inseamna? Il au doar pe site si nu in magazine? Sau nu il au nici macar pe site si ar trebui sa mai astept o vreme pana mi l-ar putea trimite?
De asemenea, cam in cat timp ajunge un joc comandat de pe site de la Altex? 48 de ore in afara Bucurestiului? sau ceva de genu?
multumesc anticipat
boooon! Thanks for that. Dar care e faza cu: "Disponibil la comanda"? Il au in stoc sau nu? Daca il comand azi atunci imi va ajunge pana raspoimaine? Sau o sa il aiba abia in 3-4 zile si abia atunci il vor trimite?
in mod normal nu il au in stoc fizic. e ca la emag (si alte magazine online): ei au facut comanda la furnizor si asteapta sa le fie livrata. daca vei plasa comanda online cineva te va suna si iti va fi confirma cand si daca va reintra pe stoc (termenul poate varia de la 3 la 10 zile, poate chiar mai mult, depinde daca are furnizorul acel joc pe stoc in tara; daca asteapta sa fie livrat de afara va tine chiar si 2-3 saptamani pana iti va fi livrat - asta daca vei accepta si tu acest lucru si daca si cei de la Altex se vor angaja sa pastreze comanda in stand-by in tot acest timp).
desigur, ii poti si suna sau trimite un mail (datele se gasesc pe pagina de contact) pentru a-ti confirma totul. la mail raspund de obicei in aceeasi zi sau cel tarziu in urmatoarea.
altfel, livrarea este mai mult decat rapida (1 zi Bucuresti, 2 in tara).
Bookmarks