Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 112 of 381 FirstFirst ... 12 62 102 110 111 112 113 114 122 162 212 ... LastLast
Results 2,221 to 2,240 of 7603

Thread: Ghidul cumparatorului consolist

1. #2221 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Nu cred ca trimit in RO console, ia de pe amazon, ultimele 2 console comandate mi-au venit direct la usa prin Cargus

2. #2222 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    Nu cred ca trimit in RO console, ia de pe amazon, ultimele 2 console comandate mi-au venit direct la usa prin Cargus
    Si de pe amazon cat ai platit transportul? Sa il fac pentru cadou sa il ambaleze mai bine?

3. #2223 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Nu e nevoie, cu ambalajul standard le-am primit in stare excelenta pe amandoua, nu mai retin exact cat a fost transportul pt. ca am mai comandat si cate ceva pe langa, dar numai pt. consola cred ca a fost 8-9 lire, avand in vedere ca iti vine la usa mi se pare foarte ok.

4. #2224 SP
    Member styng's Avatar
    9.8 lire costa transportul pentru o consola

5. #2225 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am facut comanda pe Amazon. Sper sa ajunga intreaga si poate chiar la usa

6. #2226 SP
    Member viezure's Avatar
    Riscant sa-ti cumperi console direct din alta tara. Cu garantia ce faci? Cati bani ai scutit?

7. #2227 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    E garantie internationala si o trimit in strainatate in caz de ceva. In plus de asta, ma indoiesc ca voi avea probleme cu ea. Am scutit vreo 400 lei. Eu zic ca merita

8. #2228 SP
    Banned Fursec's Avatar
    Mai mult ca sigur nu o sa ai probleme cu ea. De la Jasper, rata mortalitatii a scazut drastic, cu noile revizii, la fel, a scazut. Sa nu ai niciun fel de grija cu ea, va tine mult si bine.

9. #2229 SP
    Member Moromete's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    E garantie internationala si o trimit in strainatate in caz de ceva. In plus de asta, ma indoiesc ca voi avea probleme cu ea. Am scutit vreo 400 lei. Eu zic ca merita
    ...merita, trebuie doar sa ai curaj, eu am facut asta cu un Ps3 320GB Move Edition.(290euro)

10. #2230 SP
    Senior Member boga's Avatar

11. #2231 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Da. A ajuns 850 sau ceva de genu. Lira e mica la sub 4,6. Chiar merita.

12. #2232 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Si vad ca pentru 15 lire in plus poti sa-ti iei si 12 luni de Live Nu sunt deloc la curent cu preturile ce tin de Xbox si produsele din familia sa, dar cred ca e o afacere buna.

13. #2233 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Dar merge doar daca ai cont de UK

14. #2234 SP
    Junior Member DIAVOLINO's Avatar
    Salutare. Care mai sunt preturile pentru transport din UK ?
    ShopTo? (parca 3 lire per produs)
    TheHut? (parca 2 lire per produs)
    Zavvi? (parca 2 lire per produs)

15. #2235 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    La Shopto sunt 3, The Hut nu stiu, dar la Zavvi doar o lira. Mai nou, in ultimele saptamani la Zavvi a fost grautit.

16. #2236 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Zavvi si TheHut au transport gratuit acum..

17. #2237 SP
    Member viezure's Avatar
    Dintre astea 3, care e cel mai ok cu comenzile (si relatiile cu clientii, in caz de pierdere)?

18. #2238 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Cel mai OK cu pierderile e ShopTo dintre astea. Hut si Zavvi (aceeasi firma) au cel mai infect customer service din cate mi-a fost dat sa vad. Pai cand am avut intrebari la Amazon si m-au luat aia cu raspunsuri aveam impresia ca ma ung cu miere.

Recomand sa folosesti Hut/ShopTo si sa platesti doar prin PayPal. In felul asta in caz de pierdere raspund mult mai repede pentru ca-i obliga PayPal la refund. La plata cu cardul trebuie sa astepti ingrozitor de mult la ShopTo (cam 1 luna jumate pana sa faci claim. ce-i drept, se rezolva repede) iar aia de la Hut abia daca te baga in seama.

19. #2239 SP
    Member viezure's Avatar
    Deci daca platesc cu paypal, in principiu sunt buni toti 3. Oricum, amazon uk e tata lor, mi s-a intamplat odata sa nu-mi ajunga ceva si dupa cateva zile deja au trimis pachetul din nou, sunt excelenti.

20. #2240 SP
    Junior Member Polski's Avatar
    Pot platii prin PayPal pe Amazon.uk?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 112 of 381 FirstFirst ... 12 62 102 110 111 112 113 114 122 162 212 ... LastLast