Nu cred ca trimit in RO console, ia de pe amazon, ultimele 2 console comandate mi-au venit direct la usa prin Cargus
Nu cred ca trimit in RO console, ia de pe amazon, ultimele 2 console comandate mi-au venit direct la usa prin Cargus
Nu e nevoie, cu ambalajul standard le-am primit in stare excelenta pe amandoua, nu mai retin exact cat a fost transportul pt. ca am mai comandat si cate ceva pe langa, dar numai pt. consola cred ca a fost 8-9 lire, avand in vedere ca iti vine la usa mi se pare foarte ok.
Riscant sa-ti cumperi console direct din alta tara. Cu garantia ce faci? Cati bani ai scutit?
E garantie internationala si o trimit in strainatate in caz de ceva. In plus de asta, ma indoiesc ca voi avea probleme cu ea. Am scutit vreo 400 lei. Eu zic ca merita![]()
Mai mult ca sigur nu o sa ai probleme cu ea. De la Jasper, rata mortalitatii a scazut drastic, cu noile revizii, la fel, a scazut. Sa nu ai niciun fel de grija cu ea, va tine mult si bine.
Tudy, asta -> Xbox 360 Console 250GB (250GB Hard Drive) (Xbox 360): Amazon.co.uk: PC & Video Games@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/31V-DIo4VcL.@@AMEPARAM@@31V-DIo4VcL ai luat? Tare mi-as lua si eu una de ziua mea, chit ca n-am unde sa o pun![]()
Si vad ca pentru 15 lire in plus poti sa-ti iei si 12 luni de LiveNu sunt deloc la curent cu preturile ce tin de Xbox si produsele din familia sa, dar cred ca e o afacere buna.
Salutare. Care mai sunt preturile pentru transport din UK ?
ShopTo? (parca 3 lire per produs)
TheHut? (parca 2 lire per produs)
Zavvi? (parca 2 lire per produs)
La Shopto sunt 3, The Hut nu stiu, dar la Zavvi doar o lira. Mai nou, in ultimele saptamani la Zavvi a fost grautit.
Dintre astea 3, care e cel mai ok cu comenzile (si relatiile cu clientii, in caz de pierdere)?
Cel mai OK cu pierderile e ShopTo dintre astea. Hut si Zavvi (aceeasi firma) au cel mai infect customer service din cate mi-a fost dat sa vad. Pai cand am avut intrebari la Amazon si m-au luat aia cu raspunsuri aveam impresia ca ma ung cu miere.
Recomand sa folosesti Hut/ShopTo si sa platesti doar prin PayPal. In felul asta in caz de pierdere raspund mult mai repede pentru ca-i obliga PayPal la refund. La plata cu cardul trebuie sa astepti ingrozitor de mult la ShopTo (cam 1 luna jumate pana sa faci claim. ce-i drept, se rezolva repede) iar aia de la Hut abia daca te baga in seama.
Deci daca platesc cu paypal, in principiu sunt buni toti 3. Oricum, amazon uk e tata lor, mi s-a intamplat odata sa nu-mi ajunga ceva si dupa cateva zile deja au trimis pachetul din nou, sunt excelenti.
Bookmarks